הצילו

debby724

New member
../images/Emo122.gifהצילו

אני משתגעת. אני קראתי על המחלה וקראתי בפורום. אבא שלי משגע אותי חוסר סבלנות עקשנות. בשהוא מקובע על משהוא אי אפשר לעזיז אותו מזה. הוא מ3 בודק אם מפעל הפיס פתוח ולא עוזר שאני אומרת לו שזה יום שבת ושהוא כבר שלח. היום בפעם הראשונה הוא לא הכיר את גיסתוץ תודה רבה ענתי וישר כח

ענתי44

New member
דבי ../images/Emo24.gif

אני יודעת זה קשה. והכל מפחיד ומלחיץ. בקשר לאבא לא תצליח לשנות את מה שקורה לו, את יכולה לשנות את היחס שלך למה שקורה אחרת תתישי את עצמך בניסיון לומר לו את האמת ולא תצליחי. תגידי לעצמך. הקול קול אבי והתוכן דברי המחלה. כלומר זה לא האבא הנהדר והטוב שמדבר אלא המחלה. שיבדוק אם מפעל הפיס פתוח. אני הראיתי לאמא שלי את התאריך בלוח שנה ובעיתון והיא בשלה : היום יום שישי וצריך לקנות חלות לשבת. היום אני פשוט נותנת לה להכתיב לי רשימה למכולת והיא נרגעת.דבי לעולם לא להתווכח איתם או לסתור את דבריהם זה רק מרגיז ומכניס אותם לחוסר שקט ולא מועיל. תגידי לו שתיכף המוכר שם חוזר. וכן חוסר היכולת שלהם להכיר כואב. אין מה לעשות נגד זה. תהיי חזקה ותזכרי כל יום לחוד

לדבי

אין צורך להשתגע, פני לרופא הפסיכוגיראטרי ותבקשי כדורי הרגעה מתאימים לאביך, בעלי מקבל רסיטל פעמיים ביום והוקל לו, הוא יותר רגוע. תפני לעזרה.

למעלה