התפקדות מאי.

BaRbiK

New member
../images/Emo122.gif התפקדות מאי.

(יופי בר, שוב שכחת את ההתפקדות) קצת הדילאי, אבל התפקדות מאי. שם: אזור מגורים: גיל: דרך ליצירת קשר: משהו מיוחד להגיד: תמונה מגניבה:

ori239

New member
הראשון בתור

מי
אור
מאיפה
דרום
פעימות מונה
מתקרב ל-18
ניתן להשיג
איסי 162265688 ויש גם מסנג'ר (בפרטי), ואצל היח"צנים המורשים
משהו מיוחד להגיד:
אני עייף מת (באמת שאין לי ראש לפילוסופיות, אני חורש למתכונת בביולוגיה)
פיק
אני אחכה עם התמונה המאגניבה, עד שאקבל את התמונה עם דניאל שבוע טוב ומבורך!

hodayoyo

New member
ואני שוב שכחתי להזכיר לך../images/Emo60.gif

שם: הודיה אזור מגורים: מודיעין גיל: 18 דרך ליצירת קשר: תהיו יצירתיים משהו מיוחד להגיד: מחר בגרות
תמונה מגניבה: מורידולו
(וזה מעוות בכוונה)

idanri

New member
אנייייייי....................

שם:עידן.
אזור מגורים:מזכרת בתיה.
דרך ליצירת קשר:9139391.
משהו מיוחד להגיד:תבואו ליום הסטודנט!!!
תמונה:אין לי כרגע....

BaRbiK

New member
../images/Emo104.gif

שם:בר אזור מגורים: חיפה גיל:עוד חודש וחצי 15 דרך ליצירת קשר: 230067485 משהו מיוחד להגיד:מבחנים זה לא כיף
תמונה מגניבה:

A duli T

New member
מתפקדת.../images/Emo195.gif

שם:עדי אזור מגורים:חור בצפון גיל:16 דרך ליצירת קשר:232732099 משהו מיוחד להגיד:שיעברו הבגרויות כבר! תמונה מגניבה: [?]

S h A b i T

New member
יאללה.

שם: אלמוג. אזור מגורים: ראש העין. גיל: 17. דרך ליצירת קשר: אייסיקיו- 166762078 משהו מיוחד להגיד: מתכונת בהיסטוריה זה לא כל כך נחמד. תמונה מגניבה: בע.

november rains

New member
..

שם:טל אזור מגורים:צורן
גיל:15 וחצי דרך ליצירת קשר:327252380 משהו מיוחד להגיד:כל הצוות עמוס בגלל כל הבגרויות ורק לדרור לא אכפת. יופי. תמונה מגניבה:

אני.. יייאאיי..!!../images/Emo13.gif

שם: רעות. מגורים: דרום - מיתר. גיל: עוד 4 ימים בת 17. =) משהו מיוחד להגיד: אני שונאת מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalleemero

New member
../images/Emo177.gif

הו כמה זמן לא הייתי פה... שם: יוני אזור מגורים: שרון גיל: 18.5 דרך ליצירת קשר: מסנגר (מי שירצה אני אביא לו את הכתובת...) משהו מיוחד להגיד: שיהיה לכולם בהצלחה..מתחילה תקופה נוראית עכשיו של מבחנים!! ואל תהרגו את עצמכם...תקחו את זה באיזי..=) תמונה מגניבה:

LOLI152

New member
קצת באיחור..קצת..

שם:אלה אזור מגורים: ת"א והסביבה (קצת יותר לכיוון כפ"ס) גיל:ממש בקרוב 14 דרך ליצירת קשר: יונת דואר. משהו מיוחד להגיד: אני אולי הולכת להופעה של דניאל בבארבי בכפ"ס. מי יהיה שם? תמונה מגניבה:אין לי תמונות מגניבות במחשב. יש לי תמונה של ילד מהכיתה שלי חושב שהוא פאוורנג'ר לבן.

י yuval

New member
אני והאיחורים שלי=))

שם: יובל אזור מגורים: חיפה גיל: 14 דרך ליצירת קשר: 274007372 משהו מיוחד להגיד: לבכות זה טוב=) תמונה מגניבה: מממ?...?

למעלה