התפקדות ספטמבר

Chen Shesek

New member
../images/Emo122.gif התפקדות ספטמבר ../images/Emo122.gif

סוף סוף הגיעה הפעם הזו בשנה ש-WMUWSE רלוונטי. בכל מקרה, שמתי לב שהרבה מהשאלות בהתפקדות פשוט די חוזרות על עצמן כל הזמן אז הוספתי משואים. ו... עוד דבר אחד קטן, סליחה על האיחור. שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: שיר ששמעתם הרבה החודש: כמה זמן אתם בפורום: שיר אהוב של גרין גיי: ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: מה אתם שומעים עכשיו? דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: עוד משהו שבא לכם להגיד? ותמונה!

Wake Me Up When September Ends ../images/Emo23.gif

שם:חן גיל:16 וחצי כיתה:י"א מקום מגורים:קריות שיר ששמעתם הרבה החודש:the pretender-foo fighters כמה זמן אתם בפורום:אוהו שיר אהוב של גרין גיי:זה כמו לשאול אותי את מי אני אוהבת יותר את אמא או אבא.XD ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי:MUSE,MCR,koRn מה אתם שומעים עכשיו?כרגע pulling teeth דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?ממממ דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?מממ.. מסן/אייסי:332625308 hen_bsh@hotmail.com דירוג לפורום 1-10:1000000000000000000000000000000 עוד משהו שבא לכם להגיד?פאפא שפם ותמונה!

Little Panda

New member
אני =]

שם: הודיה גיל: עוד פחות מחודש 14 (בסוף ספטמבר =]) כיתה: ט מקום מגורים: חור שיר ששמעתם הרבה החודש: אמממ דני קליפורניה של רד הוט צ'ילי פפרז כמה זמן אתם בפורום: בערך 5 חודשים שיר אהוב של גרין גיי: הולידי ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: טינייג'רס של MCR 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: אמממ קשה, קשה רד הוט צ'ילי פפרז, MCR ומופע הארנבות של ד"ר קספר מה אתם שומעים עכשיו? כלום, הרמקולים שלי התקלקלו =[[ דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? לא הרבה... דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? שאני אלך לישון מסן/אייסי: אני מעדיפה שלא בפורום... אם אתם רוצים שלחו מסרון =] דירוג לפורום 1-10: 8 וחצי עוד משהו שבא לכם להגיד? אין לי כח ללמוד אנגלית מחר =[[ ותמונה!

mogili

New member
ווא ווא

שם: גילי גיל: 15 וחצי! כיתה: י' T_T מקום מגורים: חור בצפון. ליד יקנעם כזה. שיר ששמעתם הרבה החודש: ממ לויודעת, יש המוןXD כמה זמן אתם בפורום: אמ אמ.. משאני רשומה, שנתיים ומשו. שיר אהוב של גרין גיי: באסקט קייס ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: יש יותר מידי 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: פיקסיז, ראמונז, מגהדת' מה אתם שומעים עכשיו? סימפלXD דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? בגדול? חופש. הופעות ומפגשים עם חברים וכל השיט הזה. דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? הופעה של נופקס וסיניD: מסן/אייסי: במסר מאמי דירוג לפורום 1-10: 5, יבש פה. עוד משהו שבא לכם להגיד?אהע למה אני ערה ותמונה!

karinMCR

New member
אני!../images/Emo13.gif../images/Emo75.gif

שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: ת"א שיר ששמעתם הרבה החודש: אממ...הרבה של דה יוזד!
כמה זמן אתם בפורום: שבוע נראה לי
שיר אהוב של גרין גיי: גיב מי נובקאין
מינוראטי
ו....קשה לבחור, יש כל כך הרבה!
ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: הרבה!
3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: מכ"ר, בילי טאלנט, דה יוזד
מה אתם שומעים עכשיו? פריסון של מכ"ר
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? כלום
דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? בית ספר
מסן/אייסי: 467998044
דירוג לפורום 1-10: 8
עוד משהו שבא לכם להגיד? אני בכלל לא מגיבה כאן הרבה
ותמונה! אני לא צריכה להסביר

Chen Shesek

New member
---

שם: חן גיל: 13 כיתה: ח' מקום מגורים: מודיעין עוד שנה הוד השרון יאיי שיר ששמעתם הרבה החודש: הכי יפה בעולם- מאור כהן, ובכלל כל הדיסקים של סחרוף כמה זמן אתם בפורום: שנתיים + שיר אהוב של גרין גיי: נוווו זה לא השתנה כבר שנה וחצי, 2000 לייט יירז אוואי, סקטרד, וון איי קאם אראונד שיר אהוב שאינו של גרין גיי: יש הרבה מדי. כל יום זה משתנה. כרגע modern love, גם החידוש של גבע אלון (
) וגם המקור של בואי 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: ברי סחרוף, לד זפלין, דיפ פרפל. קשה לצמצם אבל זה מה יש מה אתם שומעים עכשיו? את השלישי של זפלין
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? חופש, הופעה, טיסה, יומולדת. בחופש עשיתי כל כך הרבה דברים והיה ממש טוב. דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? ים המלח (יש מצב קטן לפסטיבל התמררר
), חגיםםם *&$^%^ מסן/אייסי: תלחצו על הכינוי שלי ותקבלו את זה! פלאי עולם! דירוג לפורום 1-10: 7.5 עוד משהו שבא לכם להגיד? לימודים בע, ימי שישי אני מסיימת ב-13:30 וימי שני ב-16:00. איכס. תמונה! אין לי על המחשב הזה כלום.

דניתיי16

New member
איזה כותרת מענינית אפשר לכתוב? מממ הנה! חח

שם: דנית גיל: 16 כיתה: י' מקום מגורים: חולון שיר ששמעתם הרבה החודש: הוווו.. קחו את כל השירים ש he is legend עשו.. זה. כמה זמן אתם בפורום: הרבה? שיר אהוב של גרין גיי: יותר מדיי... ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: חחחח איי... שאלה קשה. זה משתנה כל דקה וחצי 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: he is legend, korn, metallica מה אתם שומעים עכשיו? גוד שרלוט.. דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? אממ חזרנו לבצפר? דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? להשיג חיים ולהפסיק לשבת בבית מסן/אייסי: מסר :] דירוג לפורום 1-10: 11 עוד משהו שבא לכם להגיד?
ותמונה! חח little me

l i o r a n g e

New member
../images/Emo60.gif

שם:שבלול גיל:14 כיתה:ט' מקום מגורים:מצפה רמון שיר ששמעתם הרבה החודש:Song to say goodbye כמה זמן אתם בפורום:שנתיים
שיר אהוב של גרין גיי:time of your life כרגע ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:pierrot the clown של placebo 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי:פלסיבו, לד זפלין, וויט סטריפס מה אתם שומעים עכשיו?כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?נפטרתי מכל מיני דברים דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?אפטר מעוד כמה דברים, אעלה הקבצה במת' מסן/אייסי:Liorosh2468@walla.com דירוג לפורום: 4 עוד משהו שבא לכם להגיד?שבלול שמן
ותמונה!אני רעבה.

../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

שם:נועה גיל:16 כיתה: י"א מקום מגורים: שיר ששמעתם הרבה החודש: Where is my Mind-Pixies כמה זמן אתם בפורום:שנתיים ומשהו שיר אהוב של גרין גיי:המממממ... King for a Day ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: Hang Me Up to Dry-Cold War Kids 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי:מופע הארנבות של ד"ר קספר, דיסנדנטס, אינפקטד מאשרום מה אתם שומעים עכשיו? את השיר האהוב שאינו של גרין גיי דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? המון דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? סופ"ש בצפון, הופעה של NOFX, הממ חופש, וכמובן עבודה גדולה וכיפית בתולדות האומנות שאקבל יומיים לפני שנצא לחופש של רוששנה מסן/אייסי: queenoa@walla.com דירוג לפורום 1-10: 10 דהה עוד משהו שבא לכם להגיד? המנהלות של הפורום הזה.. שולטות
ותמונה! :) רמז לבאות..

GrEeNgIrL3

New member
יאללה

שם: הילה גיל: 18 כיתה: אין מקום מגורים: באר שבעעע שיר ששמעתם הרבה החודש: here without you- 3 doors down כמה זמן אתם בפורום:שנתיים או משהו כזה.. שיר אהוב של גרין גיי: 86 ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: אממ יש הרבה 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: Queen, M.C.R, סינרגה מה אתם שומעים עכשיו? alice cooper- poison דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? הייתי באיטליההה דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? לסיים כבר שיעורי נהיגהה מסן/אייסי:287995278 דירוג לפורום 1-10: 8 עוד משהו שבא לכם להגיד? כמה שאתם שונאים ביה"ס, זה ממש חסר אח"כ חחח ותמונה!---> תמונה שצילמתי באיטליה מעל העננים

.......

שם: סופי . גיל: 14. כיתה: ט'. חרא ~_~ מקום מגורים:חור נידח ליד רחובות :O שיר ששמעתם הרבה החודש: אמ..... יש הרבה ששמעתי . כמה זמן אתם בפורום:לא יודעת.. שיר אהוב של גרין גיי: holiday,the grouch ,2000 light years away סיק אוף מי.. קיצר,הרבה. ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: הרבההה. 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: avenged sevenfold ,anti-flag ונגיד שthree days grace מה אתם שומעים עכשיו? את הציפצוף המעצבן הזה של האייסי ">> דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?יומהולדת ? דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? חופשת ראש השנהD: מסן/אייסי: dark_hel@walla.com דירוג לפורום 1-10: נגיד 8 עוד משהו שבא לכם להגיד? בע. ותמונה! מה שתגידו.

למעלה