חדר מיון!

Hip Hop star

New member
../images/Emo122.gifחדר מיון!../images/Emo122.gif

ב-20:44 בערוץ BBC פריים.ערוץ 30 בהוט...וביס אם איני טועה זה 16 ישודר הפרק של מקפליי כשהם הופיעו ב-"חדר מיון". אז הכינו קלטות,ושימרו מקום,כדי שלא תפסידו את הפרק המדהים הזה!

Juicy14

New member
ראיתי

וואי, טוב שזה לא היה לחמש שניות. מישהי הקליטה למחשב?

vered131

New member
חחח נכון

זה היה משעמם.. כל התכונית.. הם היו רק בסוף דקה. איזה חמוד דני היה שם!

Juicy14

New member
יאפפ

איך שהוא נתן לאמא נשיקה
כפרעליו. ואעלק היו כזה צעקות בחוץ כן כן ברור כל המעריצים נכנסו לבית חולים א-ו-ק-י.

DesertRose7

New member
היה מצחיק

אף פעם לא ראיתי את כל הפרק הזה.. רק את הקטע של מקפליי.. מפחיד שכעכה מציגים את המעריצות של מקפליי.. לא שפויות שחורטות על הגוף שלהן.. אבל בקטנה .. היה מצחיק לראות את זה והאמא הזו לא חשבה לרגע לקחת את הילד שלה לצד ברגעים שהיא מדברת על איך שהיא שכבה עם בעל הבית וכשהם מחכים לאמבולנד.. הוןא צריך לראות את כל הזוועה הזאת?!?! טיפשה... לי זה הציק.. אבס
אני אוהבת את הסדרות האלה.. את זה ואת הולבי סיטי..

hadasrulez

New member
המ o_O

זאת הסדרה הכי דפוקה והזויה שיצאה לי אי פעם לראות
ארר אני לא מאמינה שבאמת ישבתי שעה שלמה וחיכיתי להם והם הופיעו רק דקה בסוף. חוצפה

Hip Hop star

New member
אז דעתי היא:

סידרה מטומטמת!
. ממש ממש הגזימו עם איך שהוציאו את מקפליי.על המעריצות אני לא מתפלאה..למרות שעד כמה שאני יודעת מהיכרות אישית שהן טיפשות,אני לא חושבת שמישהי באמת תגיע לרמה של לחרוט את שמם על הגוף
המון דברים עיצבנו אותי.... אבל בעיקר איך שהוציאו את מקפליי....לא מספיק שהם מתארחים בסידרה ומשפילים אותם,הם גם יוצאים חבורת בוי באנד מפגרת..... הכי הזוי היה כשדני והארי עושים לה:"נשיג לך כרטיסים להופעה...." "כן..וגם למאחורי הלקעים..." WTF?! ושנייה אח"כ היא אומרת שהיא שונאת אותם?! שתגיד שהיא שונאת את המוזיקה,לא אותם.....
ויש לה אמא ממש סתומה
....הרגל של הבת שלה כמעט הלכה,ומה שמעניין אותה זה שהיא השיגה תמונה?!
בקיצור סידרה ממש ממש מפגרת...מלא דברים לא היו בה בסדר....וגם שחר הזכירה,שהאמא במקום לקחת את הילד בצד ושלא יישמע,אז הוא צריך לדעת שניצלו את אמא שלו?!...ואפילו אם הוא ראה כשהיא דחפה אותו...זה מספיק בשביל שהיא גם תגרור אותו עד לבית חולים!
טוב..סיימתי כאן..הקלטתי את זה..ומקווה שאני אמצא דרך להעביר למחשב,כי אני יודעת שיש אצלי אפשרות להעביר הקלטות למחשב דרך הווידיאו שלי..
אז אם תרצו,אני אנסה להעביר..רק תגידו

DesertRose7

New member
תתפלאי..

אני מזדעזעת להגיד את זה.. אבל ראיתי כבר בישראל בנות שחרטו על הגוף שלהן את השם של הלהקה שהן אוהבות.. ומעריצים לא משתנים.. הם רק מתחלפים
אז יש בזה טיפת אמת בכל הסיפור הזה.. ואני דווקא אוהבת את הסדרה הזאת..אבס
טוב ככה זה כשבאים באמצא ורואים פרק אחד..

Hip Hop star

New member
אני דווקא לא מתפלאה...../images/Emo12.gif

כאילו...מהקטע של מעריצות של מקפליי כן.... בארץ אני יודעת....ע"ע היי פייב...
....שאני זוכרת שראיתי בחדשות שכשהם התפרקו,היו בנות שחתכו או יותר נכון עשו חתכים בידיים...וכל מיני דברים כאלה מפגרים... אגב...מישהי מוכנה להסביר לי מה הפירוש של *ע"ע*? ויש אמת בסידרה...כשהתכוונתי להגזמה..אולי זה כי לא ציפיתי שזה מה שיהיה בסידרה....נמנמנמנמנמנמ

loner in love

New member
זה יפה

שאת משתמשת במשו שאין לך מושג מה הוא אומר חחח ע"ע = עיין ערך

Hip Hop star

New member
תודה../images/Emo12.gif

עכשיו אני יודעת מהזה
ידעתי אבל שכחתי..ואז התבלבלתי ב-ח"ח...

bustedit

New member
מהההההההההההההה?!!?

איזה סדרה?!?!!? למקפליי יש סדרה כמו באסטד? מה????? לא הבנתי כלום ועל מה אתן מדברות?!?!?!!??!

DesertRose7

New member
לא.. רגע רגע..

לפני כמה חודשים מקפליי"שיחקו" תפקיד אוח בתוכנית טלויזיה בריטית ששמה בישרלא "חדר מיון". ואצלנו התוכנית שודרה אתמול בערב, רואים את מקפליי רק לכמה שניות עם שורה בקושי לכל אחד. אבל עדין זה משהו. שום תוכנית משלהם..

L u L i1

New member
כןןןן

תעלייי!!(בבקשה!
) ראיתי את ההתחלה רק ופיספסתי את הקטע שמקפליי הופיעו שם
ואשכרה סידרה מפגרת...

למעלה