חדשה אתכםושואלת את עצמי

../images/Emo122.gifחדשה אתכםושואלת את עצמי

גם התחלה חדשה אחרי שנים של שיקום לאחר גירושין.איך משירים את האבק?איך חוזרים לעניינים?איזה הצעות יש לכם?

או פק

New member
אפשר

לקחת נשימה ארוכה, ולהבין שכל בא לאט. חברים, מכרים, אינטרנט כל דרך להכיר אנשים חדשים צריכה לבוא במנות מדודות. אח"כ העניינים כבר יחזרו לבד. אם את מבינה למה אני מתכוון.

lali5

New member
רוצה לחדד את השאלה?

היי, נדמה לי שהכוונה לאיך מוצאים זוגיות חדשה ולכן אגיב לכך, אם אני לא בכוון-סליחה. השלב הראשון כבר מאחוריך, החלטת שאת רוצה. השלב השני, טוב לגביו הדעות חלוקות: חלק אומרים שאהבה תבוא כשתהיי מוכנה וכו'. אני לא מהם, קל לי להגיד שהכי חשוב לי זה זוגיות, הדבר השני הוא שיהיה אחלה בן אדם (לפי הפרמטרים שלי כמובן), השלישי הוא שתהיה משיכה בינינו ומשם הדרך לאהבה קצרה מאד בשבילי. לדעתי עליך להחליט מראש מה את רוצה, מי קהל היעד ואיך לאתר אותו, כל השאר זה פרטים טכניים. סליחה אם אני נשמעת פרקטית מדי, בהצלחה נשיקות ללי

שתי מחשבות

האחת - חיוני להשקיע בשיפור הופעה. זה חשוב גם מבחינת ההרגשה והדימוי העצמי, וגם מבחינת הדימוי המוקרן כלפי חוץ; השניה - לפעמים חברים מתקופה בה היינו ירודים מתקשים לקבל נסיון הגחה שלנו אל חיים חדשים. במקרה כזה, צריך לקחת בחשבון ריענון בחיי החברה שלנו.

היי אסתי

התערבבות, היא שם המשחק בעיני. גם כשאין הרבה כוח וחשק, גם כשכבר הכל שחוק ויש תחושה שאין שם כלום, לא לוותר על שמירת ערוץ פתוח (רחב ככל שניתן) עם העולם שבחוץ. ואז העניינים מתחילים לזרום.

noa128

New member
מצטרפת לדברי עלמה ואופק

ובעניין האמון וההיכרות, עם כל מה שלקחת מהקשר/ים הקודם/ים - לטוב ולרע, יהיה הקשר הבא אחר - כי את אחרת, אבל אני מנחשת שיבוא באיזשהו שלב האיש שיגרום לך לרצות ללמד אותו את כל מה שאת אוהבת, שירצה לדעת, שיהיו מחדש "התרגלויות" זה לזו - אבל אולי - שלא יעיק עלייך כל העניין הזה - כי זה יהיה אחר, חדש, טוב.
נועה.

פּרפרית

New member
צוללים לבריכה ושוחים

מים מורידים את כל האבק, מרעננים ומחדשים את הנפש...

למעלה