חזרנו בלילה מבית חולים...

ציף שלי

New member
../images/Emo122.gifחזרנו בלילה מבית חולים...

אתמול בבוקר התחלתי להקיא כל דבר-אפילו מים, הראש התחיל לכאוב והתחילו סחרחורות. אחרי ביקור במיון נשים במרפאת "זבולון" בקריית ביאליק שבו האחות פסקה שאין לזה קשר להריון הלכתי הבייתה לנוח. לא הצלחתי לישון והקאתי כל הזמן. בערב שגם הבטן התחילה לכאוב "סחבתי" את בעלי למיון ברמב"ם (אמא שלי שמרה על ישי). בחדר לידה התקבלתי על ידי צוות מדהים שלא זלזל בטענותיי. בדיקת שתן גילתה התייבשות ומוניטור גילה צירונים (שבוע 32). לא רצו לחבר לי עירוי והעדיפו שאני אנוח ואשתה כל מה שבא לי לאט לאט. אחרי שעה עוד מוניטור - עדיין צירונים אבל פחות. הרופא ביצע אולטראסאונד ובדיקה וגינלית-אין מצוקה עוברית, אין פתיחה וצוואר הרחם סגור. שוחררתי הבייתה למנוחה. וזה מה שאני עושה עכשיו - נחה. חייבת לציין שהבן המקסים שלי, בן השנה וחצי, הרגיש שאמא לא מרגישה טוב וכל הזמן חיבק אותי ושם ראש על הבטן
תודה לכל מי שהגיעה עד לכאן...

POOH*

New member
../images/Emo24.gif הרבה בריאות...

ולהקפיד על שתיה בחום המטורף הזה!!!!!!!!111 POOH

daldan

New member
תרגישו טוב ../images/Emo24.gif

ולשתות המון.
ישי ממש מתוק, איזה בונבון

yaelia

New member
אאוץ'.

תנוחי, תשתי הרבה גם בבית ותשמרי על עצמך ועל מי שבבטן.

עינבלית

New member
טוב שנגמר בשלום../images/Emo24.gif

צריך להקפיד גם לשתות וגם לא להחשף הרבה מדי לשמש בהריון. אני ביום שני העברתי לילה עם צירונים בגלל התיבשות (אבל לא נסעתי לבי"ח אלא שתיתי כל הלילה) איזה מותק ישי שלך, משהו

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ישי ממש חמוד. העיקר שהכל עבר בשלום. תשתי והמון. הדרך שלי הייתה לשים בקבוק מיןם בכל מקום - ככה שלכל מקום שהושטתי יד היה לי מים.

נונינקה

New member
תשתי ותשתי הרבה

לא רוצה להטיף לך, אבל הייתי בסרט הזה. אמנם התברר שלא התייבשתי והצירים היו מסיבה עלומה, אבל זה כן הוביל לפתיחה ובסוף ללידה מוקדמת. שתי ותנוחי הרבה וכל הכבוד לישי שלך.

tookish

New member
תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

ותשתי הרבה קולה (זה עוזר להקאות ובחילות)

יוו ציפוש!! תרגישי טוב!

ככה את שומרת על עצמך??! תישתי ותמשיכי לנוח! בפקודה!
וחוץ מזה - הבן שלך באמת מקסים ואני מתגעגעת...

למעלה