כנסים של מיקרוסופט

gilad g

New member
../images/Emo122.gif כנסים של מיקרוסופט

תזכירו לי לא ללכת יותר לכנסים כאלו... בתחילת היום אני מגיע לבניני האומה... הכל טוב ויפה... שואלים אותי מאיפה אני, אז אני אומר "בית חולים הדסה"... נותנים לי טאג... ואז אני נכנס לחדר של ההרצאות. נאום ראשון של משנה למנכ"ל מיקרוסופט ישראל. דיבר על כנס של מייקרוסופט לממשלות שנערך באיטליה או איזה שיט כזה. בעעע. נאום שני של איזה מישהו שדיבר על ארכיטקטורה של מערכות בגופים ממשלתיים. דיבור רק בתיאוריה, ולא הביא דוגמאות ממשיות. בעעע. אח"כ פיצול למסלולים... אני הולך למסלול הטכנולוגי כמובן. הרצאה ראשונה של איזה מישהו ממייקרוסופט על Team Model, ואיך מיישמים אותו.. הביא שתי דוגמאות מאיזה פרויקט של חיל הים משהו... נחמד.. אבל משעמם. הרצאה שניה של מומחית לאבטחה מטעם מיקרוסופט.... בחלק הראשון שהיא דיברה זה היה מעניין כי היא הביאה דוגמאות קונקרטיות, אבל אז
בעעע. שוב מצגות בפאוורפוינט. הרצאה שלישית על BizTalk. בעעעע ... כל הרעיון של ההרצאה הזאת היה "אנחנו מייקרוסופט, אנחנו טובים - תקנו את BizTalk". בכלל לא התעסק בצד התכנותי של העסק. דיבר רק בתאוריה. הרצאה רביעית על Office 2003.. זה היה ממש מעצבן.. נתנו לנו הרצאה על אופיס כאילו אנחנו היינו איזה פקידה במשרד שיושבת ומקלידה שם דברים.. דברים כמו "קליק אחד, ואתם משיגים מה שאתם רוצים". בעעע. הרצאה חמישית ואחרונה. היתה אמורה להיות על Web Services, אבל עזבתי באמצע, כי נשבר לי וגם כאב לי הראש. מאוד. בקיצור, כל הרעיון של היום הזה היה "אנחנו מייקרוסופט. תקנו אותנו." בלי טיפת התייחסות למתכנתים ומה זה אומר בשבילם. פשוט בעעעע. זהו

yuval k

New member
../images/Emo4.gif

זה למה שאני לא אוהב אותם. הם מאוד מרוכזים במכירה, ופחות בתוכנות טובות. יצאו מהם רק מוצרים בודדים טובים... הדוטנט, Win2k, אני חושב שגם MSSQL... וזהו, בערך. Win2k+3 עדיין לא מוכר לי. אני בונה על התקנה שלו מתישהו בקרוב.

yuval k

New member
אני לא שכחתי - אני אמרתי את דעתי,

ולדעתי XP לא טובה. מה שאתה חושב, זה סיפור אחר... אבל אני לא אוהב את XP. בכלל.

yuval k

New member
|מבוהל| מ'תה רוצה ממני../images/Emo35.gif

הגב למי שזה אמור להיות אליו. סליחה אם אני קצת תוקפן פיתום
יום לא טוב.

yuval k

New member
לא אמרתי שאתה תקפת ../images/Emo13.gif

להיפך, התנצלתי באם ההודעה שלי נשמעה תוקפנית כלפיך

xurix

New member
אין בעייה

גם אני לא האשמתי אותך. אני אוהב אותך.

sattla

New member
לא הבנת אותי...

התכוונתי שתלך רק לאוכל לא באמת חשבתי שתשב שם ותקשיב... הרי היה ברור שהם יגידו "אנחנו טובים תקנו אותנו" "לנו יש באגים יותר מכל אחד אחר" "אנחנו בלה בלה בלה באגים בלה בלה בלה טובים בלה בלה בלה"

havlaz

New member
מה אתה מטומטם?

|איקון של חבל"ז מחכה בקוצר רוח לTech-ED הבא| כנסים של מיקרוסופט זה שווה בטירוף! יש אחלה אוכל, מסיבות ומתנות...
דרך אגב, המומחית אבטחה, היתה סול צבי? מת עליה... אחלה בחורה

gilad g

New member
כן, זאת הייתה סול

הבעיה היא שהכנס הזה היה מיועד ל"מקבלי החלטות", יותר מאשר תוכניתנים. מילא

למעלה