כרטיס אשראי

אוגוסט82

New member
../images/Emo122.gifכרטיס אשראי

שלום , במידה ואני מבטלת את כרטיס האשראי הנמצא ברשותי ויש לי התחיבויות בכרטיס שיורדות בתשלומים האם הבנק יאשר ביטול כרטיס ? במידה וכן - כיצד תפעל חברת האשראי ? האם יהיה עלי לשלם במזומן לכל החברות ? תודה !!

ביטול כרטיס אשראי

א. הבנק לא מבטל אלא רק חב' האשראי, הבנק יכול לתווך בינכם. ב. לא תוכלי לבטל ללא הסדרת התשלומים מיידית. ג. הדרך להסדרת התשלומים הוא או להעבירם לחיוב כרטיס אחר (לכאלה הרוצים לצמצם את מס' כרטיסי האשראי שברשותם) או להעביר מהחשבון בבנק לחב' האשראי את כל סך ההתחייבויות שלכם. החברות כבר קיבלו את כספם מחב' האשראי כך שאין מצב שתצטרכי לשלם להם. בהצלחה ושיהיה בשעה טובה.

אוגוסט82

New member
צריכה הבהרה

אם מחר בבוקר אני מבטלת את כרטיס האשראי (לא משנה הסיבה -סתם כי בא לי או שנגנב) מה קורה לכל הקניות שיורדות בתשלומים ? מה קורה לכל ההוראות קבע ? ומה קורה לחיובים הרגילים של האשראי ? אם הבנתי אותך נכון - אם הכרטיס מבוטל אז כל מה שאמור לרדת באשראי ב- 01/01/08 ירד אוט' מהחשבון בנק במכה אחת ? כל הסכומים המקוריים (לפני החלוקה לתשלומים) תודה וסליחה על הקושי הבנה...לא רוצה לגרום לעצמי נזק

הבהרה

יש לך הסכם חתום עם חברת האשראי שדינו כחוזה. אינך יכולה לבטל באופן שרירותי את הכרטיס. את מחוייבת קודם כל להסדיר את חובותייך ורק אז לבטלו. למצב שהכרטיס ניגנב אין משמעו כי גם חובותייך נגנבו, ינפיקו לך אחר תחתיו. שום דבר לא ירד מחשבון הבנק אלא אם נתת את אישורך על כך. לסיכום קודם מסדירים את החוב מול חברת האשראי ורק לאחר מיכן ניתן לבטלו.

אנחנו ביטלנו 3 כרטיסים

התשלומים ממשיכים לרדת כל חודש עד לגמר ההתחייבות. את הוראות הקבע בכרטיס החלפנו בה"ק בבנק, אחרת ההוראה חוזרת וסתם חבל על עמלות ותיזוזים ואין חיובים חדשים שוטפים, מחודש לחודש מצטמק סכום ההחזר לפי התשלומים שחילקנו לפני החזרת הכרטיסים.

פרח50

New member
כרטיס אשראי

רציתי לסגור תשלום אשר נעשה בתשלומים בתשלום אחד וחברת האשראי דרשה עמלה של כמה עשרות שקלים יש לי מס כרטיסי אשראי ואני רוצה לבטל את חלקם השאלה מה עושים עם עסקאות שנעשו בתשלומים למשל ביטוח על רכב טלפון סלולרי וכו' איך מעבירים אותם לכרטיס אשראי אחר

goldy

New member
פונים לחברה

היא תחתים אותך על מיסמכים אחרים.

אוגוסט82

New member
אז לפי ההודעה שלך

אפשר לבטל כרטיס שיש בו חיובים היורדים בתשלומים זה לא יפסיק אותם עד לסיום העיסקה האם הבנתי נכון ?

פרח50

New member
לא הבנתי לאיזה חברה פונים

האם אני יכולה לבטל כרטיס אשראי כך שמעתה לא אוכל להשתמש בה לא אשלם יותר עמלות ודמי מנוי שנתיים אבל חובותי ימשיכו לרדת מחשבון הבנק עד שאסים את התשלומים?

Milochka1

New member
יש הבדל בין הוראת קבע על הכרטיס

לבין מוצר שנקנה בתשלומים. אינני יודעת בקשר לביטול, אך יש לי ניסיון עם אובדן\גניבה של הכרטיס. 1. מוצר שנקנה בתשלומים - התשלומים ימשיכו לרדת מהחשבון עד התשלום האחרון והם ייחשבו על מספר הכרטיס שבוטל, אין צורך להנפיק חדש. 2. הוראת קבע על הכרטיס (חברת כבלים, חברות ביטוח וכו') - צריכים להתקשר לחברה המחייבת (חברת הכבלים למשל), להודיע על כך שהכרטיס כבר אינו תקף ולשנות את סוג החיוב להוראת קבע בחשבון הבנק למשל.

פרח50

New member
כרטיס אשראי

אני רוצה לצמצם את מס' הכרטיסים ברשותי איך מעבירים תשלומים לכרטיס אחר?

למעלה