לכל החדשים

שלומלום ^_^

הי כולם אני שירה ... לפני כמה ימים יצא לי לפתוח את המדיה פלייר וראיתי שאפשר לשמוע שם את כל אמריקאן אידיוט! וממש התאהבתי בדיסק :) ומאז חיפשתי אותו בכל חנות אפשרית ולא מצאתי..אבל היום במקרה מצאתי אותו בארנה! :) יחסית יקר.. אבל לא איכפת לי ^_^ חיח נממ עוד להקות שאני אוהבת\סוגדת-גוד שארלוט,סאם 41,בלינק,ילוקארד,ניו פאונד גלורי, נירוונה, רד הוט צ'ילי פפרס...נממ זהו בעיקרון :) חופש נעים לכם :)

אנשים אחלה פורום יש לכם פה על greed

אחלה פורום יש לכם פה על greeday כבוד.. לא הרבה אוהבים אותם ופה בחולון לא ממש שומעים אותם.. אחלה פורום. אני ינסה להישתלב פה.. וחג סוכות שמח לכוללםם מואהה אורלי

BlueBeIl

New member
תראי, אנחנו מוצפים../images/Emo7.gif

כל כך הרבה חדשים, אי אפשר לעמוד בדרישות...

ד ו ק י

New member
לא נכון!!!

אני בחולון ואני דואגת להשמיע אותם כמו שצריך! בכל מיקרה ברוכה הבאה! את מוזמנת לאייסקיו שלי!

חחח כן לצערי ):

נממ ואני גם חולה במחלת הע' אבל אני מנסה להפסיק.. ומשתלטת על זה די יפה בינתיים חחח

gp53

New member
../images/Emo122.gifלכל החדשים../images/Emo163.gif

קודם כל ברוכים הבאים
אם ובמקרה אתם גם חדשים בתפוז, הנה אומנות השירשור
לכל מי שלא רכש עדיין את הדיסק החדש, אל חשש! בימים אלה ממש מתארגן לו מפגש פורום(לא ממש הוחלט על תאריך עדיין אבל בכל זאת) שיתקיים בדיזינגוף סנטר בתל אביב, שם תוכלו לרכוש לכם בדיסק סנטר עותק חדש. אז למה בעצם השירשור הזה נועד
1. החלטת תאריך סופי למפגש פורום שיתאים לכמה שיותר אנשים. 2. לענות על השאלון פה ולשים את התוצאה שיצאה לכם.

BlueBeIl

New member
עשיתי שוב ויצאתי מיינוריטי

You non conformist you! Your Minority! באסקט קייס יותר מגניב

clam

New member
גם אני יצאתי מינוריטי. הייתי בטוח

שאני אצא לונגוויו!!

למעלה