מבצעים החייאה לפורום

TheSegal

New member
../images/Emo122.gifמבצעים החייאה לפורום

הפורום שלנו קטנטן וחמים, קצת לא פעיל ובאמת הגיע זמננו להחיות אותו. אני מתנצלת שלא פעלתי יותר קודם אבל מסיבות אישיות הייתי מוגבלת בזמן... בשרשור השאלות של GrEeNgIrL3 העליתם רעיונות להחייאת הפורום וכמו שהבטחתי הגיע הזמן ליישם
. אני ארשום פה את הרעיונות שלכם וכל אחד יוכל לבחור אחד (או להוסיף אם יש לו רעיון חדש וזה כדאי כי עדיין אין הרבה רעיונות) וזאת תהיה הפינה הקבועה שלו. 1. שרשורי תמונות 2. קורה הציעה שבכל שבוע יבחר קטע אחר מהסדרה הישנה, אני לא בטוחה שהבנתי למה את מתכוונת אבל את מוזמנת להסביר
. 3. שאלונים 4. התפקדות חודשית 5. דיבובים של תמונות 6. אחר בנוסף רעיונות לסקרים מוזמנים להישלח אלי במסר והם יפורסמו והאדם שהציע אותו יקבל קרדיט מלא כמובן. אני יודעת שיש כאן אנשים שראו את הסדרה הישנה, אנחנו מאוד נשמח לדעת עליה כמה שיותר, השוואות לעומת החדשה, דברים מעניינים שקרו שם, היחס לסדרה לעומת היום וכדומה.. כל רעיון נוסף שיש לכם אתם מוזמנים לכתוב בשרשור הזה
החייאה נעימה

הכנת לוגו לפרסום המלצה לפורום!!

נעבור בפורומים שאנחנו בהם ונפרסם ונמליץ

TheSegal

New member
רעיון מצויין !!! יש כאן אנשים

מוכשרים שיהיו מוכנים להכין לוגואים???? מבחינה ארטיסטית אני כישלון

noyil

New member
מישהו קרא לי?

אני אכין היום איזה באנר שיצרפו להודעה
אולי משהו עם פסח שמח מפורום דוקטור הו

faina s

New member
ואפשר גם לעשות איזה תחרות

נחמדה על הכנת לוגו לפורום לדף הראשי

קורה

New member
אני מסבירה את עצמי../images/Emo13.gif

לא חסרים אתרים שבהם אפשר לצפות מקטעים של הסידרה הישנה. אפשר לשים קישור אלהם ולא יודעת אולי להשוות את הדוקטורים או אפקטים,עלילות. פשוט נראה לי נחמד להראות איך זה היה פעם זה כמו שאהבתי לראות את ההבדל בין בטאלסטאר גלקטיקה של פעם לבין היום.

קורה

New member
יש לי פינה איזה כיף../images/Emo13.gif

אני אתחיל לחפש קטע מענין

למעלה