מגירה נשלפת-כתבה דורית

../images/Emo122.gifמגירה נשלפת-כתבה דורית

אלצהיימר היא החמירה עם עצמה ובציציות ראשה אחזה, את המועד אחרה ובתוככי השכחה את עצמה איבדה. פנים זרות מלאו עולמה האדמה מתחת רגליה בערה הרוח לא נחה אך היא את מפרשיה זנחה. טובה היא לי מחזיקה שאכתוב את זכרונות עברה, בירידה לפרטים תנאים דרשה שאזכור סיפוריה מילה במילה.

hregev

New member
../images/Emo24.gif אריאלה יקרה ../images/Emo41.gif

יקירתי אריאלה - כל הכבוד ויישר כוח, יפה מאד. מעניין מאיפה את מוצאת את כל הקטעים האלה. גם בקשר לתפילה - אמרתי לך כבר שאני מקנאה בך על האמונה שיש בך, עד כמה שזה מקל עליך. להתראות וברכות לכולן חני

חני'לה צריך רק רצון לקחת סידור

ולקרוא, תאמיני לי שזה עושה טוב, לדעת ולהאמין שיש מי ששומע אותך בכל מצב, הרואה ואינו ניראה,רק תחשבי ותראי מי ברא אדם כמונו מי ברא את כל העולם את השמש הירח והכוכבים את הימים והדגים החיות וכל רמש הרומש על פני האדמה. קצת התבוננות בעצמינו בנימי הדם שלנו רואים שיש מישהו שמזרים את הדם בעורקינו והיושב במרומים לא סותם כל נקב בגוף רק עם חשבון של כל אדם לפי דרכו ומצוותיו. הוא מחקה שנתפלל אליו ונדע ונאמין בו ובכוחותיו העל טבעיים והטיבעיים לעשות ולשנות כל דבר עלי אדמות. בכל דרכיך דעהו והוא יישר אורחותיך. בשורות טובות הוא רופא והוא מרפא גם את הרופא בשר ודם

למעלה