מה זה כל ההודעות האלה?

• פותח הנושא gp53
  • פורסם בתאריך

gp53

New member
../images/Emo122.gifמה זה כל ההודעות האלה?

שלי נסעה לכמה ימים, אבל זאת לא סיבה להציף את הפורום בסתם שירשורים חדשים ובהודעות לא קשורות, אז ראו את השירשור הזה בתור הסברה לחדשים וגם למי שלא ממש חדש אבל עדיין לא הבין: +שירשור/לשרשר - שירשור הינו קובץ של הודעות הבאות אחת אחרי השנייה, או בקיצור הרבה הודעות בנושא מסוים. אם אנשים כתבו לכם לשרשר, כנראה שפתחתם הודעה חדשה בנושא שכבר קיימת עליו הודעה או שכתבתם הודעה כתגובה אבל לא למקום הנכון. הסברים איך לשרשר: שם כאן +נצל"ש/לנצל"ש - ניצול שירשור, לנצל שירשורים עם מעט הודעות בשביל הודעה משלך, במטרה לא לפתוח שירשור חדש(כידוע, כל שירשור חדש דוחק אחד אחר לדף הבא). הסבר מורחב על שירשורים +לפני שאתם פותחים הודעה חדשה תחשבו: -יש כבר הודעה בנושא הזה בפורום? חיפשתם בדפים הראשונים ולא מצאתם? עשו חיפוש. אם לא מצאתם גם בחיפוש גם במאמרים גם בשאלות הנפוצות גם בטאגליינס וגם בקישורים אתם מוזמנים לפתוח הודעה חדשה. -פירסומים למיניהם של פורמים/הודעות חג שמח/הופעות, ל
טופיק. אם אין שירשור כזה בדף אתם מוזמנים לפתוח אחד עם ההודעה שלכם(וגם במקרה הזה, אין צורך ביותר משירשור אוף אחד לשבוע). -פירסומים של דברים למכירה/החלפה(דיסקים/גיטרות/מגברים), ללוחות. אם אתם רוצים תזכורת ליומולדת שלכם אתם יכולים לכתוב בלוח אירועים. עכשיו לפי מה שאני זוכרת היא אמורה לחזור ביום ראשון, תתנהגו יפה בינתיים

gp53

New member
../images/Emo105.gif

אתם לא חייבים לפתוח הודעה חדשה שאתם חדשים, שרשרו להודעה של מישהו אחר.

HAN2005

New member
כול החדשים לכאן!!!או בילי ג'ו הגבר

אני מזה מסכימה עכשיו כול מי שחדש ישרשר להודעה הזאת!!! מלאו את הפרטים! שמי: גיל: בילי ג'ו הוא:

ADCMAN

New member
הופה, אני רואה שאת יד ימינה של

שלי.... את ילדה טובה, קבלי את ברכתי...

BlueBeIl

New member
כן זו אני../images/Emo13.gif

תגידו השתגעתם לגמרי?? שלושה עמודים ביומיים? אני עכשיו ממחשב של ידיד שלי... אז אני לא יכולה ממש לסדר פה:-\

למעלה