מצוקה של אישה נשואה

neta29

New member
../images/Emo122.gifמצוקה של אישה נשואה../images/Emo122.gif

היי, אני חדשה כאן, ובכלל בפורומים... אני בת 29, חיה עם בן זוגי 6.5 שנים, ואם לתינוקי מתוק בן שנה. חיי המין שלנו לא היו מי יודע מה מתחילת הקשר בעיקר בגלל בן זוגי שתירץ והמציא אמתלות שונות ומשונות לסיבות להיעדר החשק המיני שלו. תמיד הרגשתי שמשהו בי לא בסדר. חשוב לי לציין שאני אומנם לא "מגה כוסית" (ותסלחנה לי הפמיניסטיות), אבל בתקופות שונות בחיינו גם נראיתי לא מי יודע מה ובתקופות אחרות בהחלט סובבתי ראשים אחריי. מעולם לא מצאתי קשר ישיר בין המראה החיצוני שלי לחיי המין שלנו. בכל אופן, אני אדם מאוד מיני שמונע מהרחם ומהמיניות שלו, וכל החן שלי כבה ונעלם בעקבות היחסים שלי עם בן זוגי. הסקס הוא במיטה, לא בשום מקום אחר. אין נשיקות לוהטות, אין נגיעות מרמזות... אין סתם חירמונים... נורא עצוב. לפני שתגידו לי שאני איזום, אז אקדים אתכם ואומר שאני יוזמת לא מעט ולפעמים נענית בחיוב ולפעמים בשלילה מסיבות שונות. ולמה אני כותבת? אני זקוקה לחום ואהבה ולא רק עבודה ילדים וכביסה. לאחר תקופת ניסיון ארוכה עם בן זוגי נואשתי מלקבל אצלו את הדברים המיניים שכל כך חסרים לי: הסקס הספונטני, זיונים ברכב לפני שמגיעים הביתה, לשלוח יד לציצי סתם ככה, כי בא, לא להתקלח לפני מין אוראלי... חשבתי על מין מזדמן, אבל אני לא מסוגלת לשכב עם אדם שאני לא מכירה. חשבתי על מאהב או רומן מהצד, אבל אני לא רוצה לשקר ולרמות אותו. יש לנו משפחה והיא לא פחות חשובה מהצרכים שלי... אני מיואשת לגמרי. מה עושים?

seeyou

New member
אני אדם מאוד מיני שמונע מהרחם ../images/Emo140.gif

לכן בגיל 29, חיה עם בן זוגך 6.5 שנים, ואם לתינוקי מתוק בן שנה! למרות ש"חיי המין שלנו לא היו מי יודע מה מתחילת הקשר ". אז מה שהרחם שלך רצה הוא קיבל-תינוק! לא עושים אהבה או חיי מין טובים-מספקים עם הרחם! לפי מה שאת כותבת אני אישית במקומך(למרות שאני בן זכר) לא הייתי חי במערכת זוגית כול כך משפילה(רק עבודה ילדים וכביסה...): " הסקס הוא במיטה, לא בשום מקום אחר. אין נשיקות לוהטות, אין נגיעות מרמזות... אין סתם חירמונים...".... אם אני מבין אותך ,חסר לך תשוקה לבן הזוג-דבר "נורמאלי" אחרי כמה שנות נשואים. אבל השאלה הגדולה היא האם היא לך חיי מין כפי שאת מפנטזת לפני מערכת יחסים הזאת? אם כול מבוקשך הוא: "סקס הספונטאני, זיונים ברכב לפני שמגיעים הביתה, לשלוח יד לציצי סתם ככה, כי בא, לא להתקלח לפני מין אוראלי"... בטוח שתמצאי!!! יהיו לך הרבה קופצים ... בקשר למצפון(אבל אני לא רוצה לשקר ולרמות אותו) אין לך מה לדאוג- לפני כול עסקה מסכמים את התנאים! אלפי נשים רוקדות על שתי חתונות! בהצלחה!

I l a n H

New member
תקשורת!

פשוט תפרשי לפניו ברגע מתאים ששניכם עם חיוך על הפנים את טענותיך ותבקשי ממנו להקשיב לך עד הסוף. נסי להיות כנה לגמרי כולל את העובדה שאת מרחרחת כבר בשדות זרים. אני מאמין שזה ידליק לו נורת אזהרה. נסי למשוך אותו ברמיזות מיניות קלות ללא מילים על כוונותיך כלפיו ותעשי לו טוב במיטה. חשוב בעיני שהזוגיות תימשך, זה מעל לכל! המון הצלחה

kobi2307

New member
נשמע מאוד מוכר

אל תדאגי ואל תתיאשי , הסיפור שסיפרת מאוד מאוד מוכר וזה קורה לא מעט בחיי נישואין אבל לדעתי עם סבלנות פתאום בבת אחת עולה חשק מיני ומתח מיני בין בני הזוג ואז השמים הם הגבול האם היו ביניכם כבר תקופות שהמיניות והזוגיות היו יותר טובים ?

neta29

New member
היו תקופות טובות יותר אבל...

מא ומתמיד לא התאמנו מבחינת הציפיות המיניות שלנו. אם להשוות את זה לעולם הקולינרי, אני מעוניינת באוכל גורמה, חדש ומעניין והוא דבק בעוף ופירה...

Savage Garden

New member
את בת 29 נראית טוב, יוזמת... הלוו??

והוא מתרץ ויוצא באמתלות???? תגידי, את בסדר???? תעיפי אותו לכל הרוחות, כנראה שיותר מידי טוב לו , הכל נוח, זמין ומובן מאליו, זו ההזדמנות שלך להדליק את הניצוץ בעיניים שלך מחדש , תמצאי לך משהו, שבאמת יעריך ויחזיר לך באותה מטבע (ואולי גם בכמה זיונים שווים באוטו) את לא מרמה אף אחד ,לדעתי הוא מרמה אותך. באשר למשפחה וחשיבותה: אין דבר חשוב יותר ממשפחה שלמה בריאה ומאושרת, אבל במשפחה מלבד הילדים יש גם את בני הזוג את והוא, האם באמת את חושבת להמשיך את חייך עד שהמוות יפריד ביניכם בצורה הזו?? .

להפרד בכזו קלות?

אני גם לא מאמינה שצריך להשאר במערת יחסים לא טובה. אבל.. היא דיברה על פן אחד ביחסים (שהוא מאוד חשוב) אבל היא לא אמרה כלום על שאר מערכת היחסים ביניהם. אם זו הבעיה היחידה אולי עוד יש מקום לטפל בה. לכותבת ההודעה - ניסתם ללכת לטיפול זוגי/טיפול אצל סקסולוג?

neta29

New member
היינו בטיפול זוגי וחשבתי ש...

זה פן שיסתדר עם הזמן.אני מודה שיש לנו לא מעט מהמורות בדרך, אבל סה"כ אנחנו שותפים טובים אחד לשני ומאוד אוהבים זה את זו. הייתה לנו אהבה עצומה בעבר והיא מעט דעכה או אולי פשוט הפכה לרגילה... אני מניחה ש"החיים", זה מה שקרה לנו. ילד, עבודה, סימני מתיחה מההריון, כלים בכיור...

לפי מה שכתבת בהתחלה

הבעיות ביחסי המין היו מתחילת הקשר. אולי כדאי ללכת לטיפול אצל סקסולוג?

פעם שמעתי איפשהו...

כשהסקס טוב...החשיבות שלו במעכת יחסים היא 25 אחוז כשהסקס רע...75 אחוז אחד מהחלקים הכי חשובים כייפים וטובים במערכת יחסים...זה נגיעות אפילו הנגיעות הקטנות של סתם בשום מקום...אלו הנגיעות שבהם אתה מרגיש הכי נאהב והכי נחשק מסתם חיבוק...לסקס ספונטני ולוהט אני לא מאמין בפשרות...לא אוהב את המילה "עדיף" חבל לזרוק קשר ארוך ומשפחה לפח...סביר להניח שזה לא ישתנה...הרי כמו שאמרת שזה מתחילת הקשר שלכם...אני לא מבין למה לא עשית משהו כבר אז...הקשר הוא ככה כבר הרבה זמן...מההתחלה...ולכי תשני אותו עכשיו בגיל 29 אחרי 6 וחצי שנים אבל צריך קודם כל לנסות... נראה שכבר ניסית...אבל תני ניסיון חזק וטוב דבר ראשון...תנסי לחרמן אותו...לפתות אותו... אתם כבר 6 וחצי שנים ביחד את אמורה לדעת מה הוא אוהב מה עושה לו את זה תנסי לשגע אותו ולגרום לו לרדוף אחרי זה... אם זה לא הולך...אז את משתמשת בצעד הנואש והקשה מכל שזה "השיחה" השיחה....לעיתים רחוקות יוצא מזה משהו טוב הרי זה שאת צריכה לדבר עם בן זוגך על משהו כזה שאמור לבוא בטבעיות וברצון...כבר רע אבל..צריך לנסות בשיחה את מסבירה לו את צרכייך...שואלת למה הוא לא רוצה בכך...מה אם הצרכים שלו...האם הוא מסופק מהמצב הנוכחי....מבהירה שאת לא ואם זה לא עובד...אז כמו שאמרתי לא מאמין בפשרות אתם נשואים...אתם תהיו ביחד עוד הרבה זמן...בזמן הזה תהיי רק יותר חרמנית ויותר חרמנית שוםד בר לא ישתנה...את תהפכי להיות עצבנית...ואז רק תריבו כל היום... וזה לא בית טוב לתינוק בן שנה... אז אם באמת מערכת יחסים לא עובדת...אין טעם לאנוס אותה...אלה למצוא אחת שכן

voguemaster

New member
מניסיון אישי עם אישה נשואה

אני מבין מאיפה את באה. מצד שני אני חייב להגיד לך שלפני שפונים בכלל לכיוונים אחרים יש כמה דברים שאפשר וצריך לעשות. אמרו לך פה כל מיני דברים, ברור לי. הציעו לך לדבר איתו אבל גם אם אכן תדברי איתו זה לאו דווקא ישיג את התוצאה המבוקשת כי אם הוא לא בקטע כמוך זה פשוט לא יעזור. אפשר לנסות ללכת לטיפול זוגי. שווה לנסות בכל אופן. אולי זה יכול לעזור לבעלך קצת לפלפל עניינים. תראי, אני לא רוצה להגיד את זה אבל האפשרות תמיד קיימת שאת הפילפל יש לו מהצד. נכון, זה נורא לחשוב על זה ויכול להיות שזה לא המצב (אולי אין לו זמן, את מכירה אותו טוב יותר מאיתנו). תראי, הדברים האלו שאת מרגישה שאת צריכה, הם דחפים חזקים ומוחשיים שאם הם לא ייענו הם רק ילכו ויחמירו. אם שום דבר לא יעזור עם בעלך, אולי נישואין פתוחים יעבדו (אם תוכלו בכלל לחשוב על אופציה כזו) ובסופו של דבר תמיד קיימת האפשרות להתגרש. לא הכי טוב בעולם אבל לפעמים אין ברירה. אגב, לא סיפרת לנו על מע' היחסים שלך איתו מלבד האספקט המיני. הסיבה שזה חשוב היא שאם יש לכם מע' יחסים ממש ממש טובה אז זה דבר ממש טוב לילד. לעומת זאת במע' יחסים (נישואין למעשה) ממש גרועה זה דווקא רע לילד וזה נותן עוד סיבה אחת (וממש טובה) לפרק את החבילה. שימי לב, אני לא מציע לך מה לעשות, אני זורק אפשרויות לאויר.

esegal

New member
מעבר לסקס

בוקר טוב אנסה להעמיד לך תמונת מראה של דברייך וכיצד הם משתקפים אין בדברי כל ביקורת, אלא רק נקודת מבט שונה. בתחילה אתייחס לנושא המרכזי המגדיר את מערכת יחסייך והוא סקס אל לאדם להגדיר את עצמו וערכו על פי מדד הסקס שהוא מרכיב חשוב בחיינו אך אינו היחיד, לכן הייתי מציע שתבחני את עצמך מדוע הוא מרכז עולמך. מפני כדי לחיות חיים עשירים ומפרים ניתן חלהשיגם ע"י עיסוק, מעניין, קניית ידע , חברות , תרבות ועוד רבים כאוות רצונך. כלומר אני בה להזכיר כי ילדים כביסה ועבודה לא יקבלו פתאום תפנית של אושר במידה ויהיה לך סקס עשיר ומהנה, לדעתי לעיתים חוסר בסקס הוא מסווה לבעיות אחרות. הצעה נוספת שאוכל להציע היא לחדול מן הטלת האשמה בבן הזוג, ולבחון את עצמך שהרי את בחרת בו כבן זוגך להקמת משפחה וגידול ילדים. הזבר הקשה ביותר בחיים הוא לקבל אחריות לחיינו , קל להטיל אשמות על החשובים לנו אך קשה לנו לבחון את עצמנו לא מתוך אשמה אלא מתוך ראיה מפוקחת שתמיד הדרך שבה אנו צועדים היא בחירה שלנו ואנו אחראים . מנקודה זו כדאי כי תבחני את חייך ותעסקי בשאלות המהותיות, האם אני בוחרת בזוגיות האם חיי מעבר לזוגיות מפרים אותי האם העיסוק שלי מספק ולאחר מסע זה שבו לקחת את האחריות על חייך תוכלי להשיב לעצמך את התשובות הנכונות ולפעול ליישמם את השינויים שתבקשי. יום טוב אלעזר

למעלה