משהו מוזר- או שזה רק אני?

lee_1

New member
../images/Emo122.gifמשהו מוזר- או שזה רק אני?

לפניי כחודש היתה לי ועדה רפואית בלשכת גיוס חיפה אחרי שבועיים בערך (לפניי שבועיים בערך
) נפגשתי עם האחראית מתנדבים והגשתי בקשה להתנדבות והיא אמרה לי שתוך כמה ימים יודיעו לי מתי יש לי ועדה רפואית ואחריה יהיה לי ועדת מתנדבים עברו שבועייםו והחלטתי שהגיע הזמן לברר מה קורה כי עדיין לא התקשרו אליי והחיילת בלשכת הגיוס אמרה לי שהעבירו את התיק שלי לועדת מתנדבים יכול להיות שויתרו על הועדה הרפואית בגלל שהייתי שבועיים לפניי כן כבר בועדה? ומה קורה מכאן? מה השלבים הלאה?

Dizen

New member
המממם

אני מצטערת לאכזב- אבל זה נשמע לי ממש מוזר שתהיה לך ועדת מתנדבים זמן קצר כל כך אחרי שהגשת בקשה. יכול להיות שהבעיה היא פשוט במינוח- שהחיילת שדיברת איתה התכוונה שתהיה לך את הועדה הרפואית השניה עוד מעט, ולא את הועדת מתנדבים... מצד שני- אין לדעת, כי צה"ל לא בדיוק פועל בהגיון
הדרך הכי פשוטה לבדוק את זה- תתקשרי אליהם ותשאלי מתי הועדה הבאה אליה את צריכה להגיע, ומה יהיה בה. כך תדעי אם זו עוד ועדה רפואית או ועדת מתנדבים. בהצלחה
n=k+1...

lee_1

New member
היא נתנה לי מספר טלפון

שמתחיל ב03 (והלשכת גיוס שלנו היא ב04), ואמרה לי במפורש שהתיק שלי עבר לועדת מתנדבים

Dizen

New member
אז יכול להיות שהוא באמת עבר

לועדת מתנדבים. למה שלא תתקשרי למספר שהיא נתנה לך ותשאלי מתי הועדה
גאד, הצבא הזה מוזר....

lee_1

New member
../images/Emo9.gif התקשרתי+שאלה

אמרו לי שזו שמטפלת בזה תהיה ביום שלישי ושאני אתקשר שוב והשאלה אם באמת התיק שלי כבר עבר לועדת מתנדבים- יש מצב שאני אספיק להתגייס במרץ?

Dizen

New member
זה תלוי

מתי תהיה הועדה שלך
אמרו לך את השם של "זאת שמטפלת בזה"?

lee_1

New member
לא

הסברתי לחיילת שהפנו אותי אליהם מלשכת הגיוס שלי ואמרו לי שהתיק שלי נמצא אצלם ושאני רוצה לברר מה קורה עם זה, והיא אמרה לי שזו שמטפלת במתנדבים תהיה ביום שלישי

Dizen

New member
../images/Emo12.gif

מוזר טוב. נראה מה קורה עם זה ביום שלישי. תעדכני
גאד, אני מרגישה זקנה. הכל כל כך השתנה מאז שאני התחלתי עם זה...

lee_1

New member
רגע, רגע, רגע ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז זה באמת מוזר כל הסיפור הזה, ולא רק לי זה נראה מוזר נכון?

LordNor

New member
אני לא רואה משהו מוזר בסיפור שלך

מציע לך לחכות עד שתזומן לועדת מתנדבים ולהגיד "תודה" שאישרו לך את ההתנדבות.

Starving Marvin

New member
רשע מרושע ומשוקץ!

האנשמ"כ (האגודה נגד שינוי מין בכפייה) הכניסה אותך בזה הרגע לרשימה השחורה שלה. ע"מ להסיר את הכתם שדבק בך, יש להשרות את עצמך במים רותחים למשך 3 שעות ברציפות. יום טוב! (איתי, שהולך לישון ברגע זה ומיד.
)

lee_1

New member
../images/Emo6.gif אנשים לא קוראים חתימות, ואז

הם צריכים להרתיח את עצמם

Dizen

New member
../images/Emo6.gif

לא התכוונתי שמוזר הסיפור... התכוונתי שמוזר שאמרו לך שזאת שאחראית על המתנדבים תגיע ביום שלישי
הסיפור מוזר בגבולות הנורמלי
ליל טסה

tty2

New member
בהחלט יכול להיות...

יש מצב שוויתרו לך על הוועדה הרפואית כי שום דבר לא השתנה מאז הפעם האחרונה שהיית בוועדה בייחוד אם עבר רק שבוע...

krizler

New member
שמע...ממה שאני יודע!!!../images/Emo3.gif

כזימנו אותי לוועדת מתנדבים....זה גם היה וועדה רפואית...כלומר באותו היום היה גם רפואית וגם מתנדבים זה גוף אחיד שכזה! עכשיו הטלפון שמתחיל ב-03 הוא של מנהל הגיוס...,שנמצא בתל השומר...בגלל זה נתנו לך את הטלפון...כי בלשכת הגיוס שלך כבר לא יכולים לעשות כלום! עכשיו אם תגיע לוועדת המתנדבים בקרוב עוד השבוע...,אני חושב שאתה כן תוכל להיכנס לגיוס של מרץ..., אל תתפוס את המילה שלי!

krizler

New member
תיקון טעות...לא שמתי לב!

כשזימנו אותי לוועדת מתנדבים....זה גם היה וועדה רפואית...כלומר באותו היום היה גם רפואית וגם מתנדבים זה גוף אחיד שכזה! עכשיו הטלפון שמתחיל ב-03 הוא של מנהל הגיוס...,שנמצא בתל השומר...בגלל זה נתנו לך את הטלפון...כי בלשכת הגיוס שלך כבר לא יכולים לעשות כלום! עכשיו אם תגיעי לוועדת המתנדבים בקרוב עוד השבוע...,אני חושב שאת כן תוכלי להיכנס לגיוס של מרץ..., אל תתפסי את המילה שלי! ושוב אני מצטער על שינוי מינך!(חחחחח)

למעלה