סאטז'

../images/Emo122.gifסאטז'

כמה שאלות: האם יש סיכוי למצוא סטאז' בתשלום? האם צריך כבר עכשיו להתחיל לחפש מקום(סוף שנה א' בשבילי)- איפה אתם עשיתם את הסטאז'? ואם אפשר, המלצות..( מקומות, טיפים, אזהרות וכל דבר שבא) תודה:) :)

7oded7

New member
אם את רוצה תשלום תתחילי לחפש

לדעתי חלק ניכר לא מצאו סטאז בתשלום. תתחילי לעבור על מודעות באתרי תעסוקה שונים + לשאול בספריות + לברר בנוגע לקשרים. זה לא פשוט, אבל ניתן למצוא. לדוגמא היום ראיתי לפחות 5 מודעות רלוונטיות בלוחות שונים. הבעיה היא שרוב המשרות הן במשרה מלאה. בהצלחה עודד

rach5

New member
KOL

אני עשיתי את הסטאז' שלי ב-KOL. מה שאת צריכה זה מחשב, חיבור לאינטרנט ודוא"ל. ראי מודעה מס' 270. דוא"ל:[email protected] פקס: 03-6964849

amitco

New member
היי

לדעתי ממש קשה למצוא סטאז' בתשלום, אבל אני בטוחה שאם תתעקשי אז תמצאי! אני עשיתי ללא תשלום בספריה לפסיכולוגיה בבר אילן. הצוות שם מקסים והם ממש צריכים עזרה של כח אדם. מה שכן, כדאי לך להתחיל לחפש ולעשות כי אח"כ זה סתם נתקע כמו עצם בגרון... בהצלחה!

chayahd99

New member
מנסיון ../images/Emo66.gif

לפני מספר שנים עבדתי עבור מדריך אתרים ישראלי חדש (אז) בהוספת אתרים ותיקצורם. עבודה כזו היא מאוד נוחה, יכולה להעשות מהבית ובהחלט יכולה להחשב כסטאז'. אישית, עשיתי את זה במקביל לשתי משרות נוספות
אני ממליצה לגשש בכיוון הזה...

תודה לכולם על התשובות../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif ו

בקשר למהות הסטאז': אני אמורה יותר ללמוד מהם, או שאני יותר עושה את העבודה בשביל החברה ואמורה לבוא עם ידע מסוים? (יכול גם להיות שזה הדדי, אבל על מה הדגש?)

chayahd99

New member
../images/Emo26.gif גם וגם

זה ממש משתנה ממקום למקום, מתפקיד לתפקיד וכן בין האנשים השונים שעושים את התפקיד. יכול להיות שמקום מסוים ירצה שתבואי עם נסיון ומקום אחר דווקא יעדיף להכשיר אותך. בכל מקרה מבחינת המחלקה לא משנה מה בדיוק את עושה שם (מי לומד ממי). בפועל את תראי שגם אם את חושבת שבאת עם הידע והנסיון המוקדם, עדיין את לומדת דברים חדשים רבים מהעבודה.

למעלה