עדכון שבועי 3#

get well

New member
../images/Emo122.gifעדכון שבועי 3#../images/Emo122.gif

אתם לא מתארים לעצמך עד כמה אני עמוסה בעבודה ובקושי יש לי זמן, ובזמן שיש לי אני יושבת פה וכותבת לכם את העדכון והכל מ
..אז חסר לכם שלא תגיב
השבוע בפורום "מלצריות ומלצרים"...
שקדייה שיתפה אותנו וידעה אותנו שזאת "התקופה הטובה ביותר" וכך גם העבודה...חלק לא הסכימו איתה..אני דווקא מסכימה במיליון אחוז...
"עוד מישי" העלתה התלבטות אם להתחיל לעבוד למרות שהיא מתחילה ללמוד באוקטובר יעצנו לה שכן אבל משום מה עדיין אין תגובה ממנה...
הרבה מובטלים נכנסים לפורום ופונים בבקשה למציאת עבודה...אני נורא מצטערת בשביל כולם אבל אין לי את האפשרות לספק לכם עבודה. חוץ מהקישורים בפורום שמובילים ללוחות שונות ברשת אני לא יכולה לעזור לכם. ישנו לוח דרושים גם בפורום ב"לוחות" אבל הוא כרגע ריק..אם בא לכם כל אלה המחפשים עבודה אתם יכולים לפרסם שם את הפרטים שלכם ומה אתם מחפשים אולי מעסיק או שניים יכנסו ויהיה לכם מזל..בכל מקרה המון המון
"tea spoon" פירסמה את "יומן המלצרות"
שלי אישית לא היה זמן לקרוא אבל מבטיחה לקרוא אותו בהקדם!! לא ראיתי תגובות עדיין אז אני מניחה שעוד לא קראתם אותו, תקראו ותגידו לי מה דעתכם..שווה לשים במאמרים?? "tea spoon" את מסכימה
גם נושא הניצול עלה הרבה בפורום. האם מנצלים אותנו המלצרים? או אולי בעצם אנחנו מרוויחים מכל העסק אתם מוזמנים להמשיך ולהגיב בשירשור המתאים..
מלצרים ושליחים...יש קשר?? אני לא ממש חושבת אבל תגיבו כאן כדי שנראה מה אתם חושבים על הנושא. הפורום הוא שלכם ובשבילכם אל תהיו אדישים!!!
מה אתם אוכלים במסגרת העבודה...אולי לא שמתם
אבל נפתח דיון בנושא ואתם מוזמנים להגיב במהרה...
השאלון הגדול של חברי הפורום נפתח ע"י ולא כולם הגיבו אז למה אתם מחכים...
פינת המחמאה הקטנה
והפעם ל"champ" שמצא לי מאגר תמונות עצום וגרם לי לעדכן את הגלרייה...שאגב אתם מוזמנים להציץ אלייה..
מאמרים
הוספתי 2 מאמרים בקטגוריה ואתם מוזמנים להכנס וגם להגיב אם בא לכם... רק אל תיהיו אכזריים...
שרשור "איזה עדכון מדהים"...
מאחורי.... מי ראשון

tea spoon

New member
if it means that much to you...

:) אני אגיב פה, למרות שלכל דבר שכתבת עליו כמעט יש שרשור משלו... :) לעבוד למשך חודשיים, לדעתי, זה לא ממש אפקטיבי דווקא. מהניסיון שלי למדתי שלוקח בערך תקופת זמן שכזאת להיכנס לעניינים, אם לא מלצרת אף פעם, להכיר את הדינמיקה, את האנשים, ולהשתלב. וזה די מבאס לעזוב בשלב כזה את העבודה. חוצמזה, רב הסיכויים שלא יעסיקו מישהי שבאה לחודשיים (אלא אם כן היא נראית ממש טוב P:), ותמיד יש את האופציה לשקר, אבל מצפונית זה לא יפה. את המלצרים מנצלים כל הזמן, כמובן. אבל כרגע, עם מצבה של ישראל שלנו, גם להיות מנוצלים תעסוקתית זאת ברכה, ככה שאי אפשר לצפות לשינוי בקרב המעבידים כל עוד אנשים מאיישים את המשרות הללו. והם בהחלט מאיישים אותן. מלצרים ושליחים... אין כל כך קשר. אין לי מושג כמה קשה עבודתו של שליח, אני לא אזלזל באף אחד (אני יודעת כמה מכעיס זה יכול להיות), אבל העבודה שלו לבטח שונה מאוד ממלצרות (and while wer'e at the subject, גם להיות פיקולו שונה לחלוטין מלמלצר, אבל לא כדאי שאני אתחיל עם זה... :)). ולסיכום - שבת נפלאה, ולכל הממלצרים - מי ייתן ותקרסו תחת העומס. of fat tips, that is. :) (ו- get well, כמובן שאני מסכימה)

למעלה