עצוב לי....

../images/Emo122.gif עצוב לי....

גריני, חשבתי שאת מקדישה את כל כולך לנושא החלומות, ולכן את עוזבת את הפורום, אבל הסתבר שנמאס לך ? כי את שותפה פעילה בפורום שהפך משיחות עם אלוהים..לעוד פורום מיסטיקה, אני חושבת שהיו המון נושאים בספרים האלה, ולא מיצינו בכלל חלק קטן מהנושאים, אני אישית מאד התאכזבתי, כי יש מספיק פורומים של רוחניות, אבל הפורום הזה היה משהו אחר, והוא נעלם.

היי פעמונית../images/Emo140.gif

צר לי שעצוב לך, באמת, ואני תקווה כי יהיה לך
שמח
קרוב ככל האפשר. ובקשר לפורום, בואי אגיד לך משהו בסוד
אולי היה כדאי במקום לבקר ולקטול את החדר הנפלא הזה, שעשה לא מעט חייל בזכות ההשקעה הרבה של גריני,,, אולי בכלל כדאי להעלות נושאים לדיון הנוגעים לסדרת הספרים הנהדרת הזו. גריני לא אמורה להיות גננת או כזו שמובילה את הפורום, את זה אמורים לעשות הנוכחים רובם ככולם. ואם אכן נמאס לה, כפי שחשבת, למה אני לא מתפלאת
האם מישהו טרח אי פעם להעריך את העבודה הנפלאה הזו
או שמא גריני ושיחות עם אלוהים הם מובן מאליו
באם מרגיש לך שיש עוד המון נושאים שטרם מיצית ואת רוצה לשוחח עליהם הרי את מוזמנת בחום לעשות זאת
.
בברכת המשך יום קסום
גילי

גילי פרי עם כל הכבוד לך

לבקר ולקטול ? מאיפה לקחת את זה? אם הייתי מבקרת וקוטלת כפי דברייך לא היה אכפת לי אם גריני תעזוב או לא.. את יכולה לשאול אותה בעצמך .. למה את מתנפלת עלי בכלל ? והחדר היה מאד פעיל בקשר לספרים האלה.. את לא צריכה להתפלא ולהגיד שנמאס לה בגלל זה. ואני לא חושבת שגריני היא גננת ונימת דברייך פוגעת ומעליבה מאד אולי תקראי שוב מה שכתבתי ? ולא תמהרי לענות ולשלוף מהשרוול ? ואני כן הערכתי את עבודתה ואת זה את יכולה לשאול אותה. חשבתי שאפשר להעלות על הכתב מה שחושבים במסגרת המקובלת אבל עם "התנפלות " כזאת גם בפורום שלך לא יהיה לי "שמח" ממך לא ציפיתי לתגובה כועסת כזאת .. נו אנשים רוחניים ניכרים גם בכעסים לפעמים

חשבתי שיש לי בעיה עם הבנת הנקרא../images/Emo12.gif

אלא שקראתי שוב ושוב את הודעתך, ואני לא יודעת איך קוראים לזה, אם לא ביקורת, והנה אני מצטטת: אבל הסתבר שנמאס לך ? כי את שותפה פעילה בפורום שהפך משיחות עם אלוהים..לעוד פורום מיסטיקה נרצה או לא פעמונית יקרה, שיחות עם אלוהים, או אלוהים בכלל הוא מיסטיקה, ובכל מקרה ההודעה נדמתה כביקורת. ובקשר ל"התנפלות" שלי לדברייך, קראי נא שוב את הודעתי ונסי לעשות זאת הפעם ממקום נקי כפי שעשיתי אני כשכתבתי אותה. מבלי לשפוט לכעס או משהו מיותר אחר. דבריי אגב, היו אך ורק פרגון לפורום הזה, ולגריני שבעיני מדהימה. את המילים "נמאס לה" או לא, הזכרת בהודעתך. אני מציעה שנעבור למסרים האישיים אם זה מה שהולך להיות פה. ואיתך הסליחה על מה שהצטייר בעינייך כ"נימת דבריי".

גריני

New member
../images/Emo124.gifש ק ט../images/Emo70.gifמפריעים לי לישון ZZZ

מה זה המריבת שכנים הזו עלבוקר
יאללה שלכן - בדיוק כשבא לי סופסוף אחלה חלום....
אהההה
הבנתי,זה מרקורי ברטרו
-*-*-*-*- ובנימה קצת יותר רצינית - הביקורת לגיטימית, פעמונית ובשעת בוקר מוקדמת זו, אני אשיב לך רק בציטוט מתוך "הודעת המנהל/ת": מאחר שהספרים מקיפים קשת רבה מאוד של נושאים הקשורים בחיי הרוח שלנו, נדבר כאן על נושאים אלו מתוך נקודות השקפה רבות ושונות (לאו דווקא ציטוט ספריו של ניל דונאלד וולש. הדיונים יתפתחו בהתאם לנושאים שתביאו אתם, כמובן. ככל שתעלו יותר נושאים - כך יהיה מעניין כאן לכווולם And I rest my case המשך יום נעים לכולם,
אני הולכת ל'תעמלות וכשאחזור - רוצה מאוד לראות כאן סולחה כדת וכדין
והרבה הרבה
ו
- כנאה וכיאה לבית החמים והקט הזה

ש ו נ י

New member
לי יש מה להגיד בנושא אבל אני חוששת

שמא מישהי פה תבחר להיפגע אז אני בוחרת כרגע למלא פי מים
ו.. לא בשביל הטיזינג באמת ש... יש כל מיני דרכים לראות את מה שאירע פה בעקבות השינויים הקלים בהנהלה ומה שקדם לכך (אע"פ שאני עצמי עדיין לא לגמרי מבינה מה קרה) לדעתי כולנו צריכים לקחת ככה אוויר מלוא ריאות לשכוח (אולי) מה שהיה או לפחות ללמוד מזה (ואני אישית עדיין לא יודעת מה למדתי מזה, בעצם אני כן יודעת) ו... להמשיך הלאה עם כוחות מחודשים לגיטימי מאוד מה שכולם/ן מרגישים/ות פה רק.... אולי ננסה להוציא מהעז הזה איזה מתוק? (למה אין פה אייקון עז, זה היה מה זה מתאים לי עכשיו)

גריני

New member
../images/Emo62.gif אולי ננסה לעשות איזה בירור?

ככה - להניח הקלפים על השולחן, מתוך רצון משותף שלנו, כי הבית הזה כנראה יקר לנו
וכמו בכל משפחה טובה - קורה שלפעמים מכשירים קצת "מתקלקלים" החיים איכשהו זורמים... אלא שלא כולם מרגישים טוב עם השינויים מצהירה קבל עם ועדה: לא להיפגע
וגם אוסיף ואומר: אני נשארת פה
שוני יקירתי, כמדומני שאת ותיקת הפורום אנא פתחי פיך ויאירו דבריך נלמד משו כולנו ביחד איך מלבנים דברים איך מבהירים עניינים ונשארים בכל-זאת חברים טובים...
(לפחות בשביל החרוזים, שוני, את יודעת באיזה יזע זה עלה לי
)

ש ו נ י

New member
למה את מנסה לגרום לי להרגיש בת 100

לפחות? איך מעליב יו (אני בוכה וזה... XXX השלימי החסר
) אממ.... זכרי שאמרת שתבחרי לא להיפגע כי את יקרה לי ואין לי כל חשק לפגוע אם את בוחרת להיפגע, זב"שך אז ככה (תנשמי אוויר, יכול להיות שזה יהיה לך לא נעים):- אני חשה שמאז שהתחלת הניהול של הפורום כמו קיבלת על עצמך להיות הפסיכולוגית או העובדת הסוציאלית של כ"א שכותב פה איזו הודעת מצוקה או זעקה (גם אלה שכתבו את זה שוב ושוב ללא הועיל והחברים קלטו את זה שזה מזמן כבר לא מועיל ואת לא כ"כ) זה לא תפקידך כמנהלת פורום, ולא לשם כך נועד הפורום הזה. יש פורומים שונים של הצלה ותמיכה נפשית - ואפשר להפנות. אם את רואה שחברים לא מתיחסים להודעות כאלה את מקבלת על עצמך את תפקיד ה"מטפלת" מבחירתך החופשית
לא כולנו נשבענו אמונים להציל את האנושות אני חשה שנפגעת כ"כ בגלל שהיה נדמה לך (ואני בטוחה שהיה נדמה לך, כי אע"פ שאנשים פה לא תמיד כותבים א"ז, כולנו הרי אוהבים ומעריכים אותך ואת תרומתך ל/בפורום) שלא מעריכים את מה שאת עושה פה; ולדעתי זה רק נדמה לך ולא יותר. הרגשה סובייקטיבית (לגיטימית ככל שתהיה). זה אומר שאת נתת ע"מ לקבל ושבאת מתוך ציפייה מסויימת. כך לפחות אני מבינה את זה אף אחד לא הכריח אותך ללבוש מעיל ה"מושיעה" פה זה לא תפקידך ובלי קשר לכל זה, כל נתינה שאת נתת פה, מכל סוג שהוא, כל השקעה - זה נעשה מבחירתך החופשית, כמו גם ניהול הפורום TO BEGIN WITH. תפקידך להיות מנהלת פורום ותו לא זה שאת לא מסוגלת לראות שמישהו במצוקה ולא לרוץ להציל אותו זה כבר משהו אחר, וזה לגמרי אבל לגמרי שלך למה אם כן בחרת להיעלב ולהחליט לפרוש מפה (דבר שממנו חזרת אח"כ, וטוב שעשית כך) אינני יודעת מה, כי לא אמרו לך "תודה"? את באת מציפיה מציפיה להערכה תמורת ההשקעה שלך פה נכון. כולנו אנושיים ואפשר בהחלט להבין את הרגשתך וה"לתת שלא על מנת לקבל" זו סיסמה גדולה ויפה, ולכולנו יש הצורך להיות מוערכים וכל זה (ושוב, אני עצמי לא חשה ומעולם לא חשתי לרגע שלא מעריכים את מה שאת עושה, ולא תמיד עוצרים ואומרים תודה על כל דבר. ממנהל פורום מצפים לנהל. את עשית הרבה מעבר לזה, וגם דברים שבכלל לא שייכים פה לניהול? זו לגמרי לגמרי בחירתך) אולי יש מקום (סליחה שאני מביאה את זה בצורה כזאת פה, כאילו בנימה אישית, אבל הרשית לי לומר את דעתי) שבכללי את נותנת המון ואז כשאת לא מוערכת בתמורה את חשה פגועה? בכל מקרה יקירתי אני מאוד אוהבת ומעריכה אותך גם כאשר אני לא עוצרת לומר זאת אם אני טעיתי, נא סלחי לי אם אמרתי יותר מדי בגילוי את דעתי זה כי חשוב לי שתדעי מה אני חושבת והזמנת אותי לעשות זאת אשמח לתגובתך כאן או במסרים

גריני

New member
יקרה שלי מאוד מאוד ../images/Emo23.gif

התשובה תבוא לכאן, בדיוק במקום שבו התפרסמו דבריך
- זה נראה לי נכון כך, ולא להגיד חצי בפומבי ואח"כ להתלחש בחדרי-מסרים... כרגע מגיבה קצרות, אני לא מהבית ורצה כל כמה דקות למחשב לראות מה מתפתח כאן... מאוחר יותר - בלילה, אתיישב לענות יותר באריכות, רק כדי לא להשאיר אותך עם הלשון בחוץ אומר כך: שיש לי "שריטות" מסויימות
- מודה שנדמה לי לפעמים שאני איזו "אמא תרזה"
- וואללה - "עלית עלי"
נכון... זה אחד הבאגים שלי, נכון לא ביקשו ממני וגם לא ציפו, אבל אני מתקשה להשאיר הודעה ללא מענה, כשאני קולטת מצוקה... ואז מה שקורה זה דבר פשוט מאוד: נוצר חוסר איזון בין נתינה לקבלה ואז ה"שריטה" לקחה אותי עוד צעד אחד - ומשלא הגיעו איחולי "בהצלחה", קפצה לה גריני הקטנה, זו המקופחת הנצחית, ובבכי נתנה קולה ....
(ואם אגיד לך שאני נחנקת כרגע מצחוק - על עצמי, פוסטמה זה לא מילה....
... וגם
) כנראה שבגלל זה היה כ"כ קל לשכנע אותי להישאר, כי לא ממש ממש נעלבתי, או אולי נכון יותר לומר: זו לא הייתי אני - אלא הילדה הקטנה שבי
עד כאן בינתיים, ואם יש עוד מישו שרוצה להצטרף לטעון, לרטון להעלות תהיות ומחשבות יאללה, קדימה בואו וננקה את הבית, ניקיון יסודי הפעם ואח"כ נתפנה להדליק החנוכיה ולהציף שוב באור את #354 אוהבת אתכם ככ כככ הההההההההה
(וכמובן שאותך, שוני במיוחד מעריכה מאוד את הפתיחות והכנות
ןמוווווואאאאאאאה

למעלה