פינת הניתוחים

i panic

New member
../images/Emo122.gifפינת הניתוחים../images/Emo122.gif

ח.....ואי איך אני מדמייתנ את כולם לוחצות על המיקלדתת רועדות מיתרגשות .. XDD *טוקיו הוטל באים לארץ..* חח... טוב קיצר...קצת להוציא תא הלחץ...פינת ניתוחים שלנו.... אוקי מלא בנות אמרו לי לשיפ את שראיי בגרמנית .....(כיאילו איזה עוד שראיי יש ....חח..S:) קיר...אמ..אז יאלה לשאלות.ץץ שראיי שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? שורה שממש מפריעה לכם? הייתם משנים משהו בשיר? אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? למי הייתם מקדישים את השיר? מהו לדעתכם הרעיון שעומד מאחורי השיר(מדוע אתם חשובים שהוא נכתב)? עוד משהו? ציון לשיר 1-10? תבחרו בית אחד בשיר(יכול להיות גם הפזמון) ותנתחו אותו לפרטי-פרטים. תחשבו על עוד שלות שבא לכם לישאול. וועוד משהו לא קשור ... חשבת ליתקשר לגני התערוכה?!! כיאילו ניסיתי לימצוא אץ הטלפון באץר ואל מאצתי ..אז ל שיש אין לי בעיה לייתקשר .....ואני יודעת שגם לכם אין בעיה.... קיצר תקקשרו ותעדכנו!! יאללה תנתחו!

LiHiLuSh

New member
אני באמתת רוטטת חחח

וגני התארוכה אמרו שאין להם קשר לכרטיסים

LiHiLuSh

New member
סורי אין לי

סבלנות לענות עכשיו על כלום אני היפרית ברטט

Leb Die Sekunde

New member
ססוורריי מירית אני לא מששו במצב לענות על

שאלונים לא זה ולא בבשום מקום אחר-/ אולי מחר

i panic

New member
אוהבת אותך!!

חח...אין בעיה.חח....וואי הייתי צריכה לחשוב שאתם בלחץ.....חח..

יאי שלי+ בקשר לכרטיסים

שראיי שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "ולפעמים מאוחר מדי ואז אתם צריכים את זה" שורה שממש מפריעה לכם? אממ לוידעת השורות שמבודדדים אותן נשמעות הגיוניות הייתם משנים משהו בשיר? לא אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? האמת שלשיר הזה יותר בגלל המוזיקה כי תאכלס אין מילים מי יודע מה.. יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? כן כשאני צריכה להוציא אנרגיות אבל גם סתם לפעמים.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
+
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ממ ביל קאוליץ
~~~> לייב!! אהאהאה (הייתי חייבת לדחוף את זה) אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הממ הייתי קוראת לו *מקורי מקורי*.. Schrei (so laut du kannst)a! למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי..ולכל השקי חבטות בעולם מהו לדעתכם הרעיון שעומד מאחורי השיר(מדוע אתם חשובים שהוא נכתב)? כי לדעתי הכותב (כעקרון ביל) הרגיש שהוא חיי בעולם של צבועים שצריך לעשות כל מה שאומרים לו ולצעוק והוציא את עצמך זו הדרך שלו להשתחרר..לבטא את עצמו... עוד משהו? כן, טוקיו באים לארץ ואמשלי הסכימה לי לקנות כרטיס אהאהאה ציון לשיר 1-10? 8 הליריקה יכלה להיות יותר טובה תבחרו בית אחד בשיר(יכול להיות גם הפזמון) ותנתחו אותו לפרטי-פרטים. טוב.. אני מנתחת את Nein - nein Nein- nananana nein תחשבו על עוד שאלות שבא לכם לשאול...

../images/Emo191.gif יצא לי ניתוח שיר קורע XDD

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? כל השיר, מילים נכונות כ"כ. שורה שממש מפריעה לכם? אין. הייתם משנים משהו בשיר? לא :] אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? גם וגם יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? לא ממש אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? דוד דאור XDDDDD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? "תצעקו י'קקות תצעקו" XD למי הייתם מקדישים את השיר? למחשב שלי, בתקווה שיהיה קצת יותר מהיר XD מהו לדעתכם הרעיון שעומד מאחורי השיר(מדוע אתם חשובים שהוא נכתב)? שיר מחאה עוד משהו? משהו ציון לשיר 1-10? 9.9 [סתם כי זה ציון מבאסXD] תבחרו בית אחד בשיר(יכול להיות גם הפזמון) ותנתחו אותו לפרטי-פרטים. : You get up and somebody tells you where to go to - ביל קם בבוקר וטום צורח עליו לחזור למיטה. When you get there everybody's telling you what to do - אבל גם גיאורג פתאום מופיע והפעם הם שולטים במיטה XD Thank you, it's been another bloody Monday - יופי, הרסתם לביל את יום שני XD And no one is asking what you want in any way - וטום וגיאורג גם ככה מסופקים ולא אכפת להם מה אתה רוצה בכל מקרה. XD

למעלה