(קיטור)

ילדונט

New member
../images/Emo122.gif(קיטור)

אוזניים ואטופיק דרמטיטיס. נכון שזה נשמע כאילו שחר נורא סובלת? אז לא, זו אני
כואבות לי האוזניים (אני מהתינוקות שכל הזמן סבלו מדלקות, וזה המשיך לבגרות), והרגליים שלי פורחות לחלוטין, ומגרדות בטירוף. במצב רגיל הייתי לובשת עכשיו חצאית, אבל אף אחת מהחצאיות שלי לא עולה עלי
לרגל האוזניים והפרחיה היה לי חרא יום בעבודה. אני נורא משתדלת לא לקטר, כי זה רק מוריד אותי למטה, אבל אוף

אוי ../images/Emo4.gif, תרגישי טוב! ../images/Emo24.gif

גם אני על הפנים, כל הלילה לא ישנתי (מעין...) והייתי איתה כל היום בבית - אפילו לצאת החוצה לא הייתי מסוגלת. נראה לי שאני מפתחת משהו
...

אפשר להציע ../images/Emo24.gif?

הבעלול תמיד אומר לי כשאני אומרת שהוא מרגיז אותי שאם הוא לא יקטר איך אני אדע שהוא קיים? אז קדימה אחותי, קטרי. ומשהו מעשי, למה שלא תפנקי את עצמך עם חצאית חדשה?

ילדונט

New member
חיבוקים זה תמיד טוב ../images/Emo9.gif

אני לא רואה את עצמי עורכת עכשיו מסע לקניית בגדים, מכל מיני סיבות

דפנה מי

New member
../images/Emo24.gifמקווה שיעבור מהר

ושתפסיקי לפרוח
. לי היו גירודים בעבר ברגליים בגלל יובש (את בטוחה שזה אכן אטופיק דרמטיטיס?) ויש לי משחה שמעבירה לי אותם תוך שעות, מקסימום מורחים לפני השינה ובבוקר קמים כמו חדשים-ורצוי למרוח עוד פעם לחיסול סופי.

ילדונט

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני מאובחנת מאז גיל 7, וכבר יודעת מתי זה יובש ומתי זה יותר מזה

ילדונט

New member
עדיין לא יכולה להרשות לעצמי

ומחר שיחה עם הבוס על סטטוס העבודה החדש, או "חלקיות משרה - עד מתי, ובאיזה מחיר?"

yaelia

New member
אהההה

מקלחת ארוכה, קרם גוף עם ריח נעים, קפה, סרט מטומטם בטלוויזיה (שכחתי טיפות אוזניים), ולהרדם ע--ד ההנקה הבאה

ילדונט

New member
מקלחת תעשה אחרי ההנקה הקרובה

(עוד חצי שעה גג, אם אני מכירה את הבת שלי), במקום סרט נתפשר על דרו קארי וחברים יחד עם עוגת שוקולד, וטיפות אושניים אין לי
על קרם גוף נוותר, הוא רק מחמיר את המצב. ותודה על העידוד

mevav1

New member
אויש ילדונט../images/Emo10.gif מכירה זאת מקרוב

לא נעים וכואב מאוד ואני מאחלת לך להרגיש טוב במהרה. ואם "לנחמך" אז גם אני סובלת כאמור מדלקות חוזרות באוזניים וכל לפחות פעם בחודש אני מודלקת..אז מנסיון רב לצערי הייתי ממליצה לך לוודא שמא צריך לשאוב לך נוזלים כי אם כן,אח"כ תרגישי הקלה.. בכל אופן,האלידול הוא תכשיר מעולה ובתי משתמשת בו והוא אכן עוזר. אז תרגישי בטוב, מירב.

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מילים מעודדות - מאחלת לך שיעבור מהר... ויש לי חצאית אחת - אם בא לכם לבוא לבקר בשבת..
POOH

אור67

New member
וואלה התגעגעתי לקיטורים שלך

מתוקה-תרגישי טוב, לא נעים בכלל האטופיק דרמטיטיס הארורה הזאת. דלקת אוזנים-מחר מחרתיים גג ,את כבר אחרי. חיבוק וזר פרחים

פשושולה

New member
אוי אני כל כך מבינה אותך...

חוץ מהאוזניים. אחרי הלידה היתה לי תגובה אלרגית נוראית, והתגרדתי כמו קופה משוגעת במשך שלושה שבועות, ונראיתי כמו תות שדה... וכמובן עם המשקל העודף המסיבי שיש עלי - שום בגד לא עולה. אני מודה שעשיתי כרטיס חבר ל"עונות" וקניתי שם כמה זוגות מכנסיים וחולצות...

odeia

New member
ילדונט, מאחלת לך רפואה שלמה

בנתיים - טיפות אוטלין לאוזניים וטיפול בנרות הופי. לגבי הגירודים, תנסי לשתות יותר ולהסתבן עם בלינאום הרמל

אפעופ

New member
חוץ מחיבוק ומקום לקטר...

ראיתי נדמה לי בעכבר העיר שיש הרצאה על אטופיק דטרמטיטיס - וגם של רופא ילדים. אם את רוצה, אנ אברר לך פרטים מהעיתון.

ornaok

New member
בהחלט אוף../images/Emo10.gif

ואני מאוד מזדהה עם הקטע של האוזניים. גם אני שוב עם דלקת. אצלי זה בד"כ חודש אוזניים-חודש סינוסים... מאחלת לך רפואה שלמה במהרה!

sipor

New member
כמה מעצבן..

מה את גם עובדת עם כאב אוזניים !!! כנראה סופר וומן.. בכל מקרה.. תחלימי במהרה.. עוד מעט סוף שבוע.. רק עוד מחר .. ותנוחי לך במיטה עם המתוקה שלך שחר.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תקטרי חופשי, זה בדיוק המקום. אין לי כ"כ איך לעזור לך, אבל רק מאחלת לך שזה יעבור במהרה. ובגדים זו נקודה מאד כואבת אצלי, שום דבר, אבל שום דבר לא עולה עלי. סיוט.

למעלה