רק מהלב

cadoriman

New member
../images/Emo122.gifרק מהלב

בתור אחד שלא היה מת על התוכנית בהתחלה ולאט לאט התמכר כמו רוב עם ישראל אני חייב להגיד שאני מאוכזב מה ששי עשה היום גרם לי להבין למה העולם שלנו נראה ככה מהרושם הראשוני שהיה לי על איתי לא חיבבתי אותו הוא היה נראה לי יחסית שחצן אבל כל צפייה יומית בערוץ 20 גרמו לי לחבב אותו יותר ויותר מה ששי עשה לו היום כדי לצאת טוב עם ונסה היה פשוט מזעזע, איתי הוא אחד האנשים הטובים שראיתי בתוכנית ובכלל בעולם הזה, אכפתי לקבוצה אומר תודה ותמיד עושה בשבילהם וזאת סיבה להעביר עליו "דאחקות" אני חושב שאיתי צריך את ונסה כי האמת היא שהיא אכן נתנה לו דחיפה להיות שחקן יותר דומיננטי (לפני הקטע עם ונסה לא ההיתי מבדיל בכלל בינו לבין צבר) וחבל ששי שמתחיל להיות שנוא ישאר מחר רק בגלל כמה בנות בגילי שנהנות לראות אותו "עושה כמה בריכות" לא רק ממנו אני מאוכזב צבר שהרי הגדיר עצמו לפני הכניסה לבית כ"מלח הארץ" מרכל,מלכלכך ויורד על אנשים בצורה כזאת עם זה מלח הארץ אז באמת צריכים איזה פצצה שתרען פה את הכל איתי מקווה שתצליח מצדי שלא תזכה אבל שתשאר כמה שיותר ותתן דוגמא לאנשים אחרים אני מתכוון להצביע ליוסי רק כדי ששי ילך למרות שכנראה זה יהיה יוסי או שפרה

cadoriman

New member
סליחה על הדאבל אבל אני מקווה שלא תעבירו

את ההודעה לשרשור מוכן

shy6

New member
איתי עלוב כמעט כמו שי

קודם כל הוא לא הגן על ונסה ונתן לה לצאת קטנה מול שי. שנית כל ,לפני כמה שעות הוא הצטרף רשמית לקבוצה של שי בכך שהיה שותף בשיחת העליהום נגד יוסי ועינב.הוא גם ניסה לחמם בכך שבא לסוכה בהתלהבות ואמר "שמעתי שיוסי אמר לשיפרה שרמוטה, זה נכון??"

למעלה