שירשור הפדיחה הגדולה

../images/Emo122.gifשירשור הפדיחה הגדולה../images/Emo122.gif

שרשרו לכאן את הפדיחות שלכם שקשורות לפורום.. (אם זה לא קשור לפורום אבל זה מ-מ-ש מצחיק ספרו גם..)

reiya

New member
חח מישהי שמה תמונה שלה ושל טיטי

ואמרה שהיא טיטי,בצחוק. אני בטיפשותי הרבה כתבתי לה תגובה "השמאלית?!את ממש דומה לטיטי.."

היו לי כמה..

נעלה אותן בשלבים כי חלקן פרחו מזכרוני... מפגש פורום (אוגוסט אם אני לא טועה). ילדה אחת ממש חמודה, רזה עם שיער שחור קופצת עלי בשמחה גדולה ולי אין מושג ירוק מי זאת.. גם כשהיא אומרת שקוראים לה אור אני לא מצליחה להיזכר אם ואיפה ראיתי אותה.. יותר מאוחר כשליאן באה איתי לאוטובוס שאלתי אותה מי זאת הייתה והיא אומרת לי... אורצ'וק!

Dug E

New member
אם הייתי סופר את כמות הפעמים שזה

קרה לי..לא נראה לי שיש אחד שזה לא קרה לו פה.

לא קשור לפורום

אבל משעשע בהחלט (לפחות אותי) היינו באיזה מסיבה, ובואו נגיד שלא הייתי בשיא השפיות שלי באותו רגע. הלכנו לבר, והייתה מדרגה קטנה כזאת, ולא שמתי אליה, אז קצת נפלתי.. ובשביל לא ליפול שם כמו מפגרת.. נאחזתי בדבר הראשון שהידיים שלי יכלו לתפוס - תחת של בחור תמים
וכל מיני פליטות חוסר טאקט שלי שלא חסרות בכלל.. וזהו לבנתיים, אם אני אזכר.. אז אני אוסיף.

...

לא קשור לפורום... הייתי בט' באב בכותל (כשעוד היה שם את השיפוע הגדול שעכשיו כבר אין) ופתאום ראיתי למטה חברה שלי אז רצתי להגיד לה שלום, קפצתי מעל הספסל לריצפה... ודפקתי את ההפכה של החיים שלי
וכל השבבניקים המגעילים התפוצצו מצחוק...

הפלאייר של המחנה - הנהגת דר"ג.

אם מישהו ימצא תמונה יותר נוראית שלי, שיתקשר אליי. [הבייתה כי הפלאפון נשכח בקופי בין.] כאילו, באמת. מה הם חשבו לעצמם... "אוקי, איזה תמונה הכי זוועתית שיש לנו... או! הנה.. את זה נשים בשער!"

לא כ"כ קשור לפורום

אבל כן ליהודים. בהופעה של היהודים ברדיו באר גיליתי את הפלייליסט על אחד הרמקולים. אז הלכתי לקרוא לאיזה חבר שלי מליד הבר ושכחתי שיש מדרגה קטנה כזאת, אז רצתי ועפתי על מישהי ושנינו נפלנו וכאב לנו... זה היה לא נעים.

למעלה