שלום חזרתי

../images/Emo122.gifשלום חזרתי

אז ככה אם זה מעניין אותכם בהתחלה הייתי חולה המון זמן ב CMV היה לי חום גבוה איזה חודש והיה נורא. ואז חזרתי לעבודה וסוף סוף היתה לי עבודה לכל היום בדרך כלל אני משתעממת רב הזמן וגם הייתי ממש לחוצה להראות שלמרות שהייתי חולה אני מספיקה הכל. ואז הבוס שלי אמר לי שאני שבוע לפני הלוח זמנים וקצת נרגעתי. והנה אני כאן. הדבר האחרון שאני זוכרת שקרה זה שציבונה וזגרב ילדו אז מה קורה ותודה לצבעונית - על ששמת לב שנעלמתי והכלל נעים לקרא את הדיונים פה ו אני נורא רוצה לראות אתכם ואני יודעת שאני מאוד קשה בענינים האלה אני יכולה רק ביום חול או בשבת קרוב לאיפה שאני נמצאת. וביום חול רק אחרי צהריים ורק עם הילדים בנתיים (זה גם חשוב לי שיהיה מפגש עם הילדים) או ביום שישי בבוקר הכי טוב לי בירושליים אני יודעת שפספסתי כמה מפגשים אבל פעם הבאה שחושבים על מפגש זה מה שיש. בשבת אני יכולה להיות בחיפה (נווה שאנן) בירושליים וברחובות אם ממש לוחצים. והכי טוב לי זה שתבואו אליי הביתה אם אפשר
אבל אם באמת בא לכם אפשר לארגן טיול בי-ם אשאא ב היא מדריכת טיולים בשעות הפנאי והיא תוכל לחשוב על משהו טוב ולא ממש מסוכן בי-ם

טוטולס

New member
רוצים טיול!!!

המון המון זמן לא טיילתי בירושלים (אישתי הבלתי-חוקית, אל תקראי) ואני כל-כך מתגעגעת! ואולי אפשר לתכנן משהו לחנוכה (נראה רחוק, אבל יגיע הרבה יותר מהר ממה שאנחנו מתארים). טוב לראות אותך שוב. איך הזוגיות שורדת את כל העומס?

colourful

New member
טוב שחזרת ../images/Emo13.gif

תגידי, סופש בצפון לא בא בחשבון?

אנחנו שוקלות אבל אין לנו פרטים על ז

זה איפה כמה ועד כמה זה יכול להיות שבתי והאם יש מה לעשות במקום בלי לסוע

הוצאתי מהבוידעם את פלטת השבת...

ועכשיו שאלה: האם ביום שישי נארגן סעודת-שבת כשרה כהלכתה ? (או שמא נזמין לנו ארוחת ערב (כשרה) במקום הנופש שלנו?

לדעתי...

אין כמו ארוחה בניצוחינו...שלא כבולים ללוח זמנים של המקום.. אבל...מי יודע מה יהיה מזג האויר?

../images/Emo13.gif

למה להושיב תינוקות? הם יכולים להזדחל ולהתרוצץ, לא? ואם רוצים להושיב אותם, פטנט ישן הוא להביא בוסטרים מהאוטו בתור כסאות ילדים"... אתן אחראיות לחלות-אנג'ל ריחניות - ולברכות?

טוטולס

New member
לנו יש כסא נייד

(הגבהה שמתחברת לכיסא אוכל רגיל) אבל רק אחד.
[אולי אתן רוצות כסאות לאוטו
]

כסכסא- פטנט מעולה:

קיבלתי פרסומת במייל - וזה דבר אדיר: (וגם כתוב: "בנוסף: למי שמעוניין לרכוש כיסכסא ויזמין טלפונית דרך מייל זה, יזכה ב 10% הנחה ( 90 ₪ במקום 99 ₪ כולל המשלוח). להזמנות 6276661 - 04 ")

היי דווקא יש לנו כאלה אבל

כבר אין לנו מקום באוטו לסחוב הכל! רק העגלה ממלאה את הבאגזְ (היי תראו יצא לי שווה במקום צופציק מעל הזין)

פרח7

New member
זה בגלל שהיית עם CAPS

LOCK... חוץ מזה שמתי לב שאם הסמן (קרסור ) שלי על אנגלית, כפתור "שלח" לא שולח...

למעלה