תזונה אנטי דלקתית

ronenrii20

New member
../images/Emo122.gifתזונה אנטי דלקתית

שלום רב האם יש תזונה מומלצת למצב דלקתי,מטריד,מציק כמעט רוב היום,סובל מאד מדלקת העפעפים-בלפריטס יש יובש,צריבות,וגירוי עז,ורגישות לאור דבר שמעולם לא היה מה מומלץ לעשות? האם יש מאכלים יעילים למצבי דלקות עינים עקשניות כאלו,נסיתי אגב עשב חיטה לא היה לי נעים בכלל. אודה לעזרתכם

cwen

New member
אולי תזונת raw?

מזון חי בלבד. תנסי לקרוא קצת באינטרנט על מזון חי. לפי החומרים שקראתי ושמעתי בנושא זה בהחלט פתרון למחלות כרוניות שונות ומצבים דלקתיים. לא נראה לי שיש הרבה מה להפסיד. אם אחרי תקופה את רואה שזה לא עוזר, את יכולה לחזור לתזונה רגילה. בגדול הכוונה לאכילה של מזון במצבו הטבעי בלבד, לא מעובד ומחומם. זאת אומרת פירות, ירקות, עשבי תיבול, אגוזים, שקדים, קטניות קטנות מונבטות (אחרי הנבטה לא צריך לבשל). אבל באמת תקראי קודם על הנושא, ורצוי גם להתייעץ עם איש מקצוע לפני שמנסים. פשוט צריך הרבה תשומת לב למה שאוכלים, וצריך ללמוד על זה ולהבין בזה כדי לוודא שאוכלים כל מה שצריך. (אני מניחה שכבר נבדקת על ידי רופא).

Pלמוני

New member
לפי נסיוני הפרטי והמשפחתי (אני לא מקצוען)-

תזונה צמחונית (ראה שירשור סמוך בנושא אבץ) הנעשית בצורה חובבנית מידי,עלולה להחליש את מערכת החיסון,ועי"כ להביא את הגוף למצבים דלקתיים שונים ומשונים.

נראה כי עשית שיעורי בית

תזונה אנטי דלקתית שאתה מתאר לקוחה מהעולם הנטורופתי (בסוף הפורום הזה יהיה פורום נטורופתיה
) זוהי תזונה שבבסיסה יש מיעוט בחומצה ארכידונית (אומגה 6), מיעוט במזונות מעוררי דלקת בכיוןן האלרגני(חיטה, חלב, סויה, בוטנים, פירות הדר כתומים ועוד..) ולבסוף חיזוק או איזון המערכת החיסונית (יש הרבה כיוונים) לצערי לא אוכל להמליץ לך על תזונה כזו מעל דפי האינטרנט, ובכלל, המצב הרפואי שאתה מתאר מצריך בירור מעמיק יותר מאשר כמה שורות.. האם היית אצל ארגולוג? או כל רופא אחר? האם יש בעיית ראיה? מתי התחיל? *אני מודה ששאלות מסוג זה מתאימות יותר לפורום רופאה משלימה...

למעלה