הא"ב של התאומות

לי בנחה

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo110.gifהא"ב של התאומות

ראיתי את המשחק של מוטי לפני הרבה זמן ומאוד התלהבתי ממנו אז החלטתי להמשיך אותו.. {ברשותך מוטי} אז אני מתחילה: אשלי תמשיכו ב-י'...

לי בנחה

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

ענבר.. חסמתי אותך כי את מציפה אותייי סוריי

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

מה ? חסמת? אי אפשר לחסום... זה מסרים ואני מזכירה לך כדאי לך מאוד לענות.

לי בנחה

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

בוודאיי שאפשר!!!!!!!!! היה כתוב: חסום משתמש אז לחצתי והוא אמר לי: ברגע שאתה חוסם משתמש זה אינך יכול לקבל ממנו אף הודעה. אז סוריייי

תביני אי אפשר לחסום תשאלי את כולם פה!!! אולי במסנג'ר אפשר פה אי אפשר!!! חוץ מזה אני לא הצפתי אותך שלחתי לך הודעה אחת בלבד!!!

אני אסביר שוב במסנג'ר אפשר לחסום לזה התכוונת? אם לזה התכוונת אז את מתבלבלת בענבר הלא נכונה כי אין לי אותך במסנג'ר ובחיים לא דיברתי איתך. אני התכוונתי ששלחתי לך 2 מסרים פה לתפוז !!! בבקשה תתיחסי עליהם ברצינות אני ממש מבקשת

motib4

New member
ענבר...../images/Emo29.gif

אפשר לחסום משתמשים במסרים. מתי שאת קוראת מסר מעלה משמאל יש לך בכיתוב אדום כהה: חסום משתמש.

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifינואר ../images/Emo26.gif

7 חודשים אחרי שהתאומות נולדו
נו יופי מה הרעיון של : "יולי, חודש אחרי שהתאומות נולדו" . אני גם יכולה להביא את המילה : יום. ומה הקשר
התאומות חיות כל יום... יופי... זה טמטום...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

את מטמוטמת! ךמדי לנסח את ההודעות שלך ילדה! זה עדיף מלא כלום לא?!

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

עדי , רציני
מה היא עשתה לך
כאילו את כתבת יולי , אז היא ינואר אני לא מבינה מה הבעיות שלך
. אוקיי , תתעצבני
אבל למה לקלל

A d i d a

New member

אוקיי, זה מה שהיא כתבה: "יופי... זה טמטום...", משמע, היא קוראת לי מטומטמת שכתבתי את זה. אז אני אומרת לה "את מטומטמת!". אם זה בקשר לקללות אז סורי להשמע תינוקית אבל היא קראה לי מטומטמת, אני אקרא לה.

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gif*אהם*אהם*

רררררררררר זאת לא עומר..... זאת אור
ואם הבנתם נ-כ-ו-ן *אהם עדי אהם* אני אצל עומר...... אז אתם בטח רוצים לדעת למה אני כתבתי "אהם עדי אהם" כי הילדה הזאת לא פירשה נכון את מה שאמרתי...
זאת אומרת שאני לא אמרתי שהיא מטומטמת.... אבל עכשיו אני מאוד מצטערת שאני לא אמרתי שהיא מטומטמת... אז הנה אני מאוד שמחה להגיד : עדי, את ילדה טיפשה ומפגרת ו-מ-א-ו-ד מטומטמת. אין לך שום זכות להגיד שאנ'לא יודעת לנסח את עצמי, וגם אן לי שום זכות להגיד לי שאני מטומטמת...
את יכולה להגיד מה שבא לך... אבל אני לא יסתכל... כי החלטתי החלטה ברגע זה ש..... אני לא קוראת את ההודעות הדביליות והחסרות חיים וטעם שאת כותבת, תעשי מה שבראש שלך, אני לא שמה עליך ולא ישים אף פעם
זהו
רק את זה רציתי להגיד...
ואל תטרחי לכתוב הודעה כי אני לא יפתח אותה....

A d i d a

New member

אוקיי, תכננתי לא להגיב לזה ולהתעלם מזה אבל פשוט לא הצלחתי. את כל הכעס שלי סיכמתי בכמה משפטים, אור "חביבתי": את לא יכולה לכתוב לי שאני טיפשה, מפגרת ומטומטמת. ולמה זה? 1. את לא מכירה אותי. 2. את לא יכולה לקבוע דברים כאלה על סמך הודעה אחת שכתבתי. מדברים על אין לי זכות להגיד שאת מטוטמת? ומה את בדיוק עושה? ומה בדיוק עשית בהודעה הקודמת? "ההודעות הדביליות והחסרות חיים וטעם שאת כותבת". וואו.... ואת יודעת הה? את פשוט היית פה מההתחלה, עקבת אחרי כל הודעה "דבילית וחסרת טעם" שלי נכון? וגם, כמובן שכל ההודעות שלי באמת דביליות וחסרות טעם... הרי זה לא הגיוני שילדה בת 15, טיפשה, מפגרת, מטומטמת שבמקרה בהקבצות הכי גבוהות בכיתה, עם ממוצע מצויין שהתקבלה לתיכון הכי טוב בסביבה בגלל שהיא מוכשרת תכתוב הודעות נורמליות נכון? לאאא. אה, וזה ברור שילדה בת 11, שלא יודעת חצי ממה שאני יודעת בחיים ולא עברה רבע ממה שאני עברתי בחיים תדע יותר ממני. לאאא... מה פתאום? ילדה, מי מבקש ממך לשים עליי? אני לא מכרה אותך... אני לא רוצה להכיר אותך, אני אף פעם לא ארצה ואני מתפללת שלא תבואי למפגש כדי שאני לא אראה את הפרצןף הצבוע שלך!! מה אכפת לי אם את קוראת את זה..?! אני כותבת כדי לשפוך לי את זה מהלב כי מציק לי שאחרים קראו את ההודעה שלך ולא קראו את התגובה שלי. נקודה.

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

ניצו"ש - אנשים
הפורום מת היום
מה קורה פה

לא חרשנו את המשחק הזה מספיק
דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה