../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif
אוקיי, תכננתי לא להגיב לזה ולהתעלם מזה אבל פשוט לא הצלחתי. את כל הכעס שלי סיכמתי בכמה משפטים, אור "חביבתי": את לא יכולה לכתוב לי שאני טיפשה, מפגרת ומטומטמת. ולמה זה? 1. את לא מכירה אותי. 2. את לא יכולה לקבוע דברים כאלה על סמך הודעה אחת שכתבתי. מדברים על אין לי זכות להגיד שאת מטוטמת? ומה את בדיוק עושה? ומה בדיוק עשית בהודעה הקודמת? "ההודעות הדביליות והחסרות חיים וטעם שאת כותבת". וואו.... ואת יודעת הה? את פשוט היית פה מההתחלה, עקבת אחרי כל הודעה "דבילית וחסרת טעם" שלי נכון? וגם, כמובן שכל ההודעות שלי באמת דביליות וחסרות טעם... הרי זה לא הגיוני שילדה בת 15, טיפשה, מפגרת, מטומטמת שבמקרה בהקבצות הכי גבוהות בכיתה, עם ממוצע מצויין שהתקבלה לתיכון הכי טוב בסביבה בגלל שהיא מוכשרת תכתוב הודעות נורמליות נכון? לאאא. אה, וזה ברור שילדה בת 11, שלא יודעת חצי ממה שאני יודעת בחיים ולא עברה רבע ממה שאני עברתי בחיים תדע יותר ממני. לאאא... מה פתאום? ילדה, מי מבקש ממך לשים עליי? אני לא מכרה אותך... אני לא רוצה להכיר אותך, אני אף פעם לא ארצה ואני מתפללת שלא תבואי למפגש כדי שאני לא אראה את הפרצןף הצבוע שלך!! מה אכפת לי אם את קוראת את זה..?! אני כותבת כדי לשפוך לי את זה מהלב כי מציק לי שאחרים קראו את ההודעה שלך ולא קראו את התגובה שלי. נקודה.