yaely2

New member
מנהל
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo171.gif../images/Emo66.gif../images/Emo150.gif../images/Emo140.gif

שלום עליכם, חברה-לאך איך וויל אייך זיין. לאלה שאינם דוברי יידיש, ולדוברים אותה, אני מציעה מפגש הכרות בינינו בעוד שבועיים. אני מציאה את מוצ"ש בת"א, מגדל האופרה על שפת הים. בשעה .21:00 אם יש לכם מקום נוח יותר, או אם התאריך לא נראה לכם, אנא כתבו. מתה לראות אתכם יעל

מתנדב

New member
יעלי, אני ויידישיסט, רוצים לעשות

את המפגש בחנוכה, עדיין אין מקום מסויים. בכל מקרה אם יש לכם רעיון אחר נשמח לשמוע. א גוטן שבת, מדארף א סאך כוח אויף צי טאנצען היינט בנאכט.

zimes

New member
אבל.... בבקשה...

אם מדברים על חנוכה, ב - 4/12 (נר שביעי) יש מפגש של פורום אחר (לדעתי - יתחיל בערב, אל תוך הלילה), נסו להתחשב.
מועדים לשמחה!

jewboy

New member
????????

עס איז דא אין אמעריקא אויך פריינד פונעם פורום? אויב יא אפשר מאכט אויך עפעס דא? וואס אונז זעמער עפעס מאפל קינדער?

אוי ס´איז גוט

אני מעדיף לחכות עם המפגש עד לחנוכה, גם מסיבות אישיות וגם כי מישהי מאושיות הפורום בחו"ל. עפּעס מוצ"ש קלעפּט זיך נישט אַזוי - מוצ"ש חסום לפני. הן בגלל מקום מגורי והן בגלל שהחברים החרדים של הפורום יתקשו להתארגן ולרדת לתל-אביב עד שעה 9, לפעמים גם מאוחר יותר לא מתאים להם, אבל בעניין זה שהם ידברו ויציינו זאת. כאמור, אני מעדיף מסיבת חנוכה, בבית פרטי או במקום פחות הומה מ"מגדל האופרה" ולא במוצ"ש. ושוב, אני רק ממליץ ולא קובע, גם אם זה יתארגן ביום אחר אעשה מאמצים להגיע אך לא מבטיח. אשמח לדעת מי מאחורי המקלדת ולהכיר פנים מול פנים בנפשות.

yaely2

New member
מנהל
בעניין המפגש ../images/Emo168.gif

שלום, אני סתם זרקתי תארך, מקום ושעה פשוט כדי להזיז דברים. חנוכה נראה לי רחוק מדי, כמובן שאני אבוא לכל מקום. יעלי

יעל 2 בעניין המפגש../images/Emo110.gif

לי דוקא חנוכה נראה כמועד טוב ואם נקבע תאריך בסופו גם יגיע. הייתי מציעה את תל-אביב - מן הסתם מרכזית ונוח להגיע - מיקום נחשוב כולנו. אבל זוזו כבר יידישיסטים, תעשו משהו בנדון.

adam222

New member
איך האלט...

אז חנוכה איז טאקע נאך א לאנגע צייט... אבער פאר נונטע טעמים צו דיינע... וויל איך אויך ווארטן ביז חנוכה.

למעלה