מה זה.. כל הרומנטיקה הזו

../images/Emo122.gif../images/Emo14.gif../images/Emo188.gifמה זה.. כל הרומנטיקה הזו

פתחתי את המסנג'ר וההודעות קופצות. ויש הודעה אחת מרגשת במיוחד. וידיאו קליפ.. של זמר אהוב מאוד מאוד. ושיר.. מרגש מאוד מאוד. הייתי נותנת 20 שנה מחיי כדי לקבל חיבוק כזה במציאות. אבל, זה כאילו שקיבלתי. תודה , בכל מקרה. ו.. תרגישו חופשי להעלות קצת מוזיקה רומנטית לכאן.
סלימה
המכשפה מפלסטין. [חחחחח קיבלתי שיחת טלפון משונה מאוד היום, לא משנה ממי, הוא שואל אותי בערבית.. "תגידי .. סלימה... שלחת לנו מכתב ?"... עניתי לו.. "אולי, מתי? זה בטח מכתב ממזמן".. ענה לי .. "וואללה לא שמתי לב לתאריך.. אני אבדוק ואחזור אלייך".. "אבל רגע, למה אתה שואל אם זה ממני?" חחחחחחחח "לא.. כי.. זה היה בעברית. לא הבנתי כלום"...
]

../images/Emo14.gif

לא חושבת שזה מגיע לך באמת, אבל זו ההרגשה שלי עכשיו. והשיר הזה מוקדש לך. היחיד שכשהבטתי בעיניו - אהבתי את מי שראיתי. את עצמי. אחרי כל כך הרבה שנים.. לאהוב את עצמי. ופתאום אתה אינך, והאהבה העצמית הלכה יחד עם מבט עיניך המדהימות. לעולם שוב לא נתראה ואתה תשאר חרוט לנצח בלבי הטיפש, המסכן. אני אוהב אותך כל עוד תפעם בי נשמתי.
A

../images/Emo14.gif../images/Emo79.gif

רציתי להקדיש לך את השיר של אדם, خذ قلبي معك אבל לא מצאתי לו קישור מתאים. אני רק מקווה שאתה בריא וחופשי כציפור. את החלום הזה, כבר לא נגשים ביחד...

../images/Emo14.gif../images/Emo219.gif

כל מה שנותר הוא לנסות לאסוף את הזיכרונות.. את השיחות ואת הנשיקה שלא נגמרה... וחשוב מכך, את החיבוק שלך... שהוא כל הצמרמורות שבעולם והסערות הכי סוחפות ... אתה.. אתה האהבה הכי גדולה והכי מיותרת של חיי.. הנסיב שלי שלעולם לא אחייה.. ושרק הכרתי כעונש על פחדנותי בחיי...

../images/Emo63.gifמוקדש לנביא

שאיחד את השבטים לאומה תחת אל אחד. ספר אחד. אמונה אחת. [ומי שהעדיף להשתמש במשפטיו היפים של הקראאן כדי להרוס למאמינים את החיים , כלומר, מי ששיקר בשמו של הנביא - הכין את כסאו בגיהנום] סלא אללה עליהי וסלם.

../images/Emo79.gif../images/Emo63.gifמוזיקה איכותית לא הזיקה לאף אחד

אני אוהבת את הזמרת הזו הרבה יותר מאשר את פיירוז.. מבקשת סליחה מכל מי שנפגע.. אבל הקול של זו.. חודר מבעד לכל החלונות מבלי לפוצץ אותם.. והמבין יבין... אךךך סערה בין דקלים...

THE WIZARD 55

New member
איזה קטע בדיוק השיר שמתנגן אצלי עכשיו

שיר יפה... בכלל וואיל קפורי אחד הזמרים האהובים עליי. ואם אני כבר כאן, אז מקדישה למייק את השיר הכי יפה בעולם...השיר ששנינו יצרנו...השחלנו חרוזים בשרשרת האהבה הנצחית... מילות השיר ...בחבק, בעשאאק, במות פיק חוזר בלופ...בקצב של 120 ביפ פר סקנד.. שיהיה לכולם לילה טוב
הרדמתי את התינוק שלי, עכשיו יכולה לישון...ביי

../images/Emo106.gifוזה מוקדש לך

זה שתמיד יודע מה לומר ברגעים מאוד קשים.. אפילו רק כדי שאוכל לישון רגועה..
يا أحلى انسان

שיר שלי - מרגש../images/Emo7.gif

הייתי חייב להוסיף גם איזה שיר ... שיהיה קונטרה לשירים בשרשור באהבה כי השיר הזה מרגש יותר מכל שיר אחר

למעלה