הוווו...סוף סוף...

../images/Emo122.gif../images/Emo237.gif הוווו...סוף סוף...

אחרי שבוע שלם של ניתוק מוחלט מהעולם הוירטואלי הנה הצלחנו למצוא סוף סוף וממש בעדינות את סימני החיים של המחשבים שלנו.
לפני שבוע וטיפה בעת עידכון מערכת ההפעלה , התרסק לנו המחשב הראשי ברמת החומרה, נסיונות החייאה עלו בתוהו. עכשיו, אחרי שהייה בטיפול נמרץ, ושלושה נסיונות החייאה, החולה חוזר אט אט לאיתנו, עדיין לא מורשה לקבל אורחים, עדיין מונשם ומחובר לאינפוזיה, אך הנה יכולנו סוף סוף ליצור קשר עם העולם הוירטואלי.
שמחים ומאושרים מהתאוששותו של המחשב שלנו, שמחים ומאושרים לקרוא אתכם אהובים
חיבוק
ואהבה
בן ואפרת

0 אור 0

New member
מזל טוב

למי שנולד לפני העידן הזה של המחשבים והתקשורת הבלתי פוסקת, ממש לא להאמין עד כמה אנחנו מרגישים מנותקים וחסרי יכולת תפקוד כשהמחשב שלנו, יד ימיננו, נוטש אותנו. מקווה שכל הדברים החשובים היו מגובים.

../images/Emo24.gif היה לנו הארד דיסק שלם

שהיווה גיבוי לזה שהלך... מסתבר שהקשר בינהם לא היה משהו והם נפרדו לפני כשלושה חודשים, בלי לספר לאף אחד אפילו לא לנו.... עכשיו אנו אומדים את מימדי הנזק, ויש נזק.... שיעור כלשהו שאנו לומדים ממש עכשיו.
של געגוע משנינו

0 אור 0

New member
../images/Emo10.gif חוקי הטבע

מקווה שתצליחו לשחזר את כל החומר שאבד, גם לי בנפילה הקודמת של המחשב, ועם כל הגיבויים וגיבויי משנה (אין חכם כבעל נסיון) בכל זאת הלך משהו לאיבוד. החומר עצמו היה מגובה כאמור כפול ומשולש, אבל דוקא קישורים לאנשים הלכו להם בחסר של גיבוי האאוטלוק. לא משהו שמצדיק השקעה בשחזור, אבל מעצבן בכל זאת כי כל עם אתה מגלה עוד משהו שנעלם לך בדיוק כשאתה צריך אותו. אם עוד לא עשו יותר מדי נסיונות על הדיסק הישן , אני יכולה להמליץ לכם על חברה שמתמחה בשחזור דיסקים קשיחים - יקר, אבל אם זה משהו בלתי שחזיר, אז אולי שווה.

vali9

New member
אני לא מאמינה.......

אהובים שלי !!! היום בצהרים קיבלתי את המחשב שלי חזרה ....מתיקון !!! לפני שבוע קרס לו , הלך ספק כוח שנחנק מהאבק שעטף אותו באהבה ...חחחח בדרך גם ניקו לי אותו מסוסים טרויאנים וחמורים על שניים.....איזה צחוקים ((-: אז הנה - חזרתי וגם אתם ואולי מישהו רוצה לומר לנו משהו כאן ?! רק אהבה !!!

../images/Emo24.gif אהובה שלנו...

את השלישית שמספרת לנו על מקרה דומה... מעניין מי רוצה לומר לנו - מה ?
בכל מקרה, ברוכה השבה...
וגעגוע משנינו

vali9

New member
אטצ'מנט (((-:

אפרת אהובה ויקרה מאד ... האם זה לא ברור ...?! אנחנו כל כך קשורים עם חומר , כל כך תלויים בו ! הנייד הולך לאיבוד זו קטסטרופה..... המחשב נופל - טרגדיה..... הכבלים מתנתקים בגלל טרקטור שקרע אותם .....אבוי לנו .... עוד ועוד כולנו מעבירים את העוצמה שלנו לתוך קופסאות ללא נשמה .... אז למה שלא נקבל כזה שיעור ?! באהבה . אתם באושו ?? אבוא לבקר (-: חיבקוקים לשניכם !

0 אור 0

New member
סליחה????

למחשב אין נשמה? ככה את משמיצה את ידידו הטוב ביותר של האדם? את הקשר שלנו עם העולם החיצון? כל איש מחשבים מתחיל יגיד לך שהסיפור שלמחשב אין מחשבה וכוונות רעות או טובות, זה מיתוס שמופרך בהוכחות אמפיריות ברורות. אפילו היתה לי פעם מישהי שלטה את העניין והזמינה אותי לעשות הילינג קבוע למחשב שלה. בינינו, אני כל כך מחוברת שכשאנחנו יוצאים לפסטיבל לכמה ימים, אני תמיד צוחקת שאני בקריז.

vali9

New member
אורצו'ק מתוקה (-:

את צודקת , לא דייקתי , המחשב בהחלט נושא אנרגייה ואפילו ענקית וניתן ל"התחבר" אליו אנרגטית .... נשמה ?! נשמע לי קצת מופרך....אבל תמיד משאירה מקום לאפשרויות (-: תודה על החידוד !

../images/Emo24.gif אמנם קופסאות ללא נשמה...

עם זאת, הקופסאות האלה, מחזיקות את המידע הרב שצברנו, ואת האתר שלנו ואת כל הפרוייקטים שלנו... ומשום שאין להן נשמה... דאגנו לגיבוי חזק, כנראה שכוחות הבריאה חזקים מהכל.
אוהבים ומחבקים שנינו (לא נהיה באושו, אנחנו עם הילדים...)

0 אור 0

New member
עכשיו תורנו ../images/Emo10.gif

קמנו בבוקר והמחשב הראשי קרס. עדיין לא ברור מה הנזק נהיה יותר חכמים מחר

יווווווווו...../images/Emo201.gif חיבוק של נחמה ../images/Emo35.gif

מאחלים שאין כל נזק, או שהוא מזערי וזניח. חיבוק אוהב
משנינו _________________________________________
משהו משונה קורה... יותר מדי אנשים בסביבה שלנו מדווחים על מחשבים קורסים...

0 אור 0

New member
נקוה

מאז השבץ המוחי של הנייד שלי לפני כחודש, הפכתי ליותר הסטרית והעברתי את הגיבוי לרמה יומית. אז אני מקווה שגם אם ניזקו הדיסקים הקשיחים לא יהיה אובדן מידע. נראה לי שיש פה איזה אמירה שאני עובדת עם מחשבים יותר מדי ישנים

0 אור 0

New member
לא נורא

מסתבר שזה היה רק הספק שנשרף, אז כבר הוחלף והכל חזר למקומו בשלום.

וווואאלללההה...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

לא נורא.
איזה יופי שבזה הסתיים העניין.

למעלה