|עייף| |תשוש| |יום ארוך|
C claimbing New member 24/9/03 #2 ../images/Emo122.gif |עייף| |תשוש| |יום ארוך| אבל לא נורא - מחר נוסע לאילת רציתי לספר יותר מאוחר..אבל כאן זה התחבר ביי לכולם, אני אחזור ביום ראשון בערב..אני עוד אשים לב להודעות פרידה[רמז ] עד הלילה - 10-10 וחצי... ביי וסוף שבוע טוב לכולם!
../images/Emo122.gif |עייף| |תשוש| |יום ארוך| אבל לא נורא - מחר נוסע לאילת רציתי לספר יותר מאוחר..אבל כאן זה התחבר ביי לכולם, אני אחזור ביום ראשון בערב..אני עוד אשים לב להודעות פרידה[רמז ] עד הלילה - 10-10 וחצי... ביי וסוף שבוע טוב לכולם!
G gilad g New member 24/9/03 #3 ../images/Emo123.gif הרסת את שרשור הסבל שלי נו טוב.. נסיעה טובה תביא הרבה
C claimbing New member 24/9/03 #13 ../images/Emo128.gif על דור../images/Emo70.gif צריך למלא את המלאי לאילת
M MaD-d0g New member 24/9/03 #15 תהנה.. למרות שזה ראש השנה.. הייתי אומר את הברכה הרישמית של ראש השנה, אבל זה אסור... בכל מקרה, אני שנה שעברה הייתי באילת, והיתה שם מסעדה טובה, אני לא זוכר את השם , בכל מקרה, תחפש
תהנה.. למרות שזה ראש השנה.. הייתי אומר את הברכה הרישמית של ראש השנה, אבל זה אסור... בכל מקרה, אני שנה שעברה הייתי באילת, והיתה שם מסעדה טובה, אני לא זוכר את השם , בכל מקרה, תחפש