ritosh

New member
../images/Emo122.gif

היי לכולם. אחרי הרבה שנים של 0 פעילות גופנית הפנה אותי הרופא להידרותרפיה. בהתחלה,הפזיותרפיסטית רצתה פעמיים בשבוע. המאמץ היה קשה מדי. עברנו לפעם אחת ואני על הפנים... בבריכה הכל טוב. אני לא מתאמצת מדי ורוב הזמן סתם הולכת במים ועושה מעט תרגילים לגב. גם הערב והלילה עוברים טוב. אבל בימים שאחרי הנפילה איומה. כל הגוף כואב פחד ועל הגב אין מה לדבר.. חזרתי לקחת את נוגדי הכאב הכי חזקים שלי. הפיזיו' טוענת שזו "נפילה לצורך עלייה". מה דעתכם? מי עבר טיפולי הידרו? ריטה.

חשוב ללמוד את הגוף ואת גבולותיו.

התגובה שאת מתארת מאפיינת את הפיברו. יחסית, לוקח לגוף שלך הרבה זמן "לתת קונטרה" אבל זה נשמע ממש זה. לדעתי, כדאי לקצר את משך הפגישה ולהמשיך ברמת הקושי הנוכחית. ואפילו כדאי לחלק את הפגישה האחת הזאת לשתיים. עדיף לעבוד פעמיים רבע שעה מפעם אחת חצי שעה. עדיף לעבוד אפילו 3 פעמים 10 דקות
עד כמה שאת "לא מתאמצת מדי..." - הגוף שלך אומר אחרת! תציעי לפיזיותרפיסטית שלך לנסות את זה שבוע-שבועיים, אולי תרוויחי גוף משוחרר וחסר כאבים...

מרוצה

New member
../images/Emo9.gifריטוש,

נכון שלא עברתי טיפול שכזה, אבל, אני יודעת כי אחרי טיפול (אני עשיתי רפלקסולוגיה) את מרחפת ולמחרת "נפילה". לא! זאת לא נפילה, הכאב יוצא בכאב. כלומר שכאבי הפיברו יוצאים בכאב מהגוף. הדוגמא הכי טובה זה רופא שיניים, לא עלינו. כואב, הולכים לרופא הוא מכאיב אבל בסוף את מרגישה טוב. לדעתי, אם טוב לך במים (זה הגיוני) תמשיכי עוד. בריאות.

למעלה