סלינוש

New member
../images/Emo122.gif

היי... חסרתם לי. המחשב היה חולה יומיים וחצי. וגם אני. אני לא יודעת מה יש לי בדיוק. זה התחיל כבר לפני שבוע עם חולשה וסחרחורות, ואז שלשום התחילו לי בחילות נוראיות וכאבי ראש בתוספת. אתמול בעבודה הצלחתי לעבוד חצי יום, בחצי השני כבר נשכבתי איפשהו כי הרגשתי שאני צונחת. היום לא הלכתי לעבודה. אין לי חום, אבל אני מרגישה כאילו יש לי, סחוטה כזו, כאילו מישו שם לי חבילת בלטות מעל הראש. כבדה כזו, שאני לא יכולה לזוז. עד היום גם המעטתי באוכל בגלל הבחילות המגעילות. היום קצת יותר טוב. אבל זה מוזר, כנראה זה וירוס, לא יודעת, מה זה כבר יכול להיות.. מה שאני לא מבינה, זה שהיום הבחילות עברו לי, אבל אני עדיין חלשה, ועדיין עם הרבה סחרחורות. גם חם לי נורא, כמו גלי חום והזעה, מוזר בטירוף בהתחשב בזה שאני בת 20 ועדיין לא בגיל המעבר... לא מצליחה להחליט אם אני כבר בסדר או שעדיין לא. לא יודעת אם ללכת מחר לעבודה או לרופאה (איכסה איכסה איכסה שונאת רופאים). אבל אמא כבר הספיקה להילחץ: "את לא אוכלת מספיק, בגלל זה החולשה, את תתעלפי בלה בלה בלה"... לא יודעת. לפחות דבר אחד טוב יכול לצאת מזה, אולי אני ירד קצת במשקל..

סלינוש יקרה - זה וירוס

אנחנו כאכלנים כפייתים תמיד מאשימים קודם את עצמנו זה רגשי זה קרה בגלל משהו שעשיתי לא בסדר לא אכלתי מספיק אכלתי יותר מידי תמיד איכשהו אני אשמה אז לא, סלינוש זה וירוס וזה יעבור מסתובב עכשיו וירוס אני מכירה כמה אנשים שהיה להם אוהבת אותך מאוד

OA ענת

New member
תרגישי טוב

לכי לרופא, זה ירגיע את אמא שלך וכנראה גם אותך...

סלינוש

New member
קודם כל -

אני מרגישה יותר טוב. אין בחילות, עדיין יש סחרחורות. אתמול הייתי אצל הרופאה. היא אמרה שזה לא ממש נראה משהו ויראלי, והיא בדקה - אני גם לא מיובשת. אז מה כן? למה הסחרחורות המטורפות האלה? היא שאלה מה עם האכילה שלי (היא עוקבת אחרי כבר לא מעט זמן, היא הרופאת משפחה שלי) סיפרתי לה על הקילו שעליתי ושאחרי זה צימצמתי באוכל וכאלה והיא אמרה שלדעתה יכול להיות מאוד שבגלל זה אני חלשה, ובגלל זה הסחרחורות, מה גם שלחץ הדם שלי היה נמוך כשהיא בדקה. היא אמרה לי להישאר בבית עוד יום (היום כלומר) ושאם זה מחמיר או משהו שאני יבוא אליה. אבל זה בסדר. נשארו רק סחרחורות. היא גם אמרה לי לאזן את האכילה שלי. אצלי אין מאוזן. יש או חולה לכיוון אחד או חולה לכיוון אחר. המאוזן הוא הכי הכי קשה לי. איזה טירוף...

למעלה