לשיר הבא קוראים משה מקנא והוא נכתב ביום סגריר ממש לא רוצה לכתוב לך שיר אהבה כי זה עושה לי רע לא רוצה לחשוב עלייך יותר מידי כי זה משבש לי את השכל לא רוצה להגיד לך כמה את יפה למרות שזה כ"כ נכון אנלא רוצה לשיר לך שיר אהבה שימי משהו אחר או [לא הבנתי מה אומרים פה
] למה את הלכת לי זה לא מובן אין לי אף אחת בואי כבר לכאן היית צריכה לזוז ולי זה לא משנה קפץ לי כבר הפיוז משה מקנא לא רוצה לכתוב עוד שיר מחאה כי זה נשמע נורא לא רוצה לנשק את המזוזה תגידו בשביל מה אנלא רוצה לכתוב לך שיר אהבה כי מביא לי בחילה אנלא רוצה לשיר לך שיר אהבה אז מה אם את יפה אז מה למה את הלכת לי זה לא מובן אין לי אף אחת בואי כבר לכאן היית צריכה לזוז ולי זה לא משנה קפץ לי כבר הפיוז משה מקנא אני מחרבן בקוביות קטנות וכל אחד יכול לראות אני מחרבן ממש כמו משוגע ומנגב בעמידה אוי מה קרה למה את הלכת לי זה לא מובן אין לי אף אחת בואי כבר לכאן היית צריכה לזוז ולי זה לא משנה קפץ לי כבר הפיוז משה מקנא
בעיקרון, זה לא שיר 'רשמי' של הלהקה. ובכלל, זה שיר שיצא לא של שייגעצ, אלא של טיטי מחפשת בית. תקן אותי אם אני טועה, אבל השיר הזה כלל לא מוגן בזכויות יוצרים.