../images/Emo122.gif

יש למישהו ת'מילים של השיר משה? (קפץ לי כבר הפיוז משה מקנא..) אין בשירונט וקניתי אולסטאר כמו של יובל
כינרת

שטיצה

New member
האאאאאאאאא מילים../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

לשיר הבא קוראים משה מקנא והוא נכתב ביום סגריר ממש לא רוצה לכתוב לך שיר אהבה כי זה עושה לי רע לא רוצה לחשוב עלייך יותר מידי כי זה משבש לי את השכל לא רוצה להגיד לך כמה את יפה למרות שזה כ"כ נכון אנלא רוצה לשיר לך שיר אהבה שימי משהו אחר או [לא הבנתי מה אומרים פה
] למה את הלכת לי זה לא מובן אין לי אף אחת בואי כבר לכאן היית צריכה לזוז ולי זה לא משנה קפץ לי כבר הפיוז משה מקנא לא רוצה לכתוב עוד שיר מחאה כי זה נשמע נורא לא רוצה לנשק את המזוזה תגידו בשביל מה אנלא רוצה לכתוב לך שיר אהבה כי מביא לי בחילה אנלא רוצה לשיר לך שיר אהבה אז מה אם את יפה אז מה למה את הלכת לי זה לא מובן אין לי אף אחת בואי כבר לכאן היית צריכה לזוז ולי זה לא משנה קפץ לי כבר הפיוז משה מקנא אני מחרבן בקוביות קטנות וכל אחד יכול לראות אני מחרבן ממש כמו משוגע ומנגב בעמידה אוי מה קרה למה את הלכת לי זה לא מובן אין לי אף אחת בואי כבר לכאן היית צריכה לזוז ולי זה לא משנה קפץ לי כבר הפיוז משה מקנא

B182

New member
אבל למה קנית

"אולסטאר כמו של יובל" ולא אולסטאר? לזה קוראים "עושה מה שהוא עושה כי הוא סלבריטי"

אממ לא

קניתי ואז החרישה היומית על האתר- ובאחת התמונות הוא לבש את אותו אולסטאר
ויובל הוא לא סתם סלבריטי- הוא יובל-קדוש

אממ כן

עבורי זה מה שקורה כשאני נקשרת ללהקה התמונות שלו רצות לי בראש, גם השירים הבנאדם כישרוני קיצר לא התכוונתי קדוש אבל ממש ממש ממש מיוחד

Kinky DeviL1

New member
רשעעעע!!!!../images/Emo46.gif

למה אנשים תמיד חייבים לקטול?? לא יפה.. :( יום טוב חחח

שטיצה

New member
אמ.

בעיקרון, זה לא שיר 'רשמי' של הלהקה. ובכלל, זה שיר שיצא לא של שייגעצ, אלא של טיטי מחפשת בית. תקן אותי אם אני טועה, אבל השיר הזה כלל לא מוגן בזכויות יוצרים.

אני לא יודע, אני בטוח שלך יש

יותר ידע בשייגעצ.. אין לי מושג אם הוא מוגן בזכויות יוצרים

למעלה