Netel

New member
../images/Emo122.gif

חייבת לשתף אתכן כאחת שתמיד מביאה עוגות ליום הולדת לחבר'ה בעבודה,לא יכולתי שלא להביא ביום ההולדת שלי. תיכננתי מראש שאעשה את בטי בופ והתחלתי לפסל את הראש והגוף. לא הרגשתי טוב כמה ימים-אבל החלטתי למרות הכל להמשיך עם העוגה. מכיון שיש המון אנשים היכן שאני עובדת אפיתי בתבנית לב גדולה ואף הגבהתי לה את הדופן. יצא לב ענקי (3 כמויות של עיסה שמספיקה לגודל 26). בתנור התחילו הבעיות-הלב מאן להאפות 3 שעות ישבתי וחיכיתי-נאדה. ב01:00 החלטתי שאני פורשת לישון והשארתי את העוגה בתנור כבוי. בבוקר קמתי ב05:00-הוצאתי אותה מהתנור-הצצתי עליה בעיניים חצי עצומות-וחזרתי למיטה. אחרי הצהרים יצאנו עם הילדים למסעדה וחזרנו רק בערב. אחרי מקלחות והרדמות-באתי לקחת את הלב שעליו צריכה להשען בטי -והוא כמובן נשבר לשניים. מאחר ולא היה לי רעיון אחר-החלטתי שאני עייפה מידי והלכתי לישון. למחרת התחלתי לעבוד רק אחרי הצהרים-אז בבוקר עבדתי על העוגה. החלטתי להקפיא את בטי ורק לצפות את העוגה בצבעים עליזים. הכנתי פס כדי להניח מסביב-וכל הזמן נמתח ונקרע לי בצבע שונה הכנתי לב להניח למעלה-הוא דווקא יצא מוצלח. אבל ראו את העוגה בשוליים. ניסיתי לחשוב מה לעשות -אבל לא היו לי שום רעיונות. פתאום תקפה אותי חולשה-עזבתי הכל ונכנסתי למיטה. בערב התאוששתי מעט-והתיישבתי לסיים את העוגה. כידררתי כדורים והתחלתי להדביק מסביב לעוגה. מסביב למטה היה בסדר-כשעליתי בגובה הם פשוט לא נדבקו. אני מדביקה והם נופלים. התעצבנתי ורידדתי פס דק והתחלתי לכווץ כמו בד מסביב. מעל פיזרתי המון נצנצים. בסוף יצא נחמד. כמובן שכולם התלהבו-וטרפו. טוב-כעת אלך להכין עוגת יום הולדת לעצמי למחר לארוחה המשפחתית.

net the jet

New member
קודם כל- מזל טוב../images/Emo65.gif נשמע בהחלט

מתיש ! אני באופן עקרוני לא מכינה לעצמי עוגה ביום ההולדת ( אבל למזלי לאיה- הגדולה שלי, יש יומולדת יום לפני- ולה תמיד אני מכינה- ונשאר... מה גם שהטעם של שתינו בעוגות זהה, אז זה טוב ! ) מקוה שאת מרגישה טוב ושיהיה לך סוף-שבוע חגיגי ונפלא.

Netel

New member
תודה

גם אני לא מכינה לעצמי אבל החבר'ה בעבודה רגילים שאני מביאה עוגות (כל שבועיים יש ישיבת צוות ואני מביאה עוגה) זה באמת לא היה בשבילי-בשבילם. ובערב שבת תמיד חוגגים אצל הורי למי שיש יום הולדת.מין הסתם אני זו שאחראית על העוגה-אמא שלי שונאת לאפות וגם אחותי לא מתלהבת. אין טעם שילכו לקונדטוריה מאפנה ויקנו עוגה פרווה דוחה (היתה שנה אחת שהם עשו את זה והיה מגעיל). אז אני אופה.

haiavered

New member
ראשית מזל טוב. כמובן שיש ימים שכאלה

בחברתנו אנחנו חוגגים השנה את גיל ה60 העגול.תפקידי מאז ומתמיד הוא להכין עוגה, גם בטרום עוגות בצק הסוכר ולכתוב מקמה לחתן/כלת/יום ההולדת.וברור לי שאם אני לא אכין לעצמי את שני הדברים. יש להניח שיקנו עוגה בקונדיטוריה ויקנחו במזל טוב.אז אני כבר נערכת.

haiavered

New member
בטח שאכתוב לעצמי מקומה .מי מכיר

אותי יותר טוב מאני עצמי

נלי שור

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב קודם כל ותרגישי טוב.

בימים כאלה אני אפילו לא מנסה להתחיל לעשות אם זה לא משהו שאני חייבת. כל הכבוד על הנסיונות. והעיקר תנוחי ותרגישי טוב.

Netel

New member
אז זהו

שכבר מתמכרים לבצק הסוכר ואי אפשר להביא עוגה בלי ציפוי ראוי. העוגה כבר היתה מוכנה-והיא ענקית-לא מתאימה לחלוקה למשפחה . המצחיק הוא שבעבודה כולם התמוגגו.

Netel

New member
תודה-רק ניסיתי 3 ימים בלי כדורים

והערב ההתקפה שוב חוזרת. מחר אצטרך לקחת כדור.

עוגה לי

New member
אני התעייפתי רק מלקרוא../images/Emo178.gif

אלוהים - איזה קריעה! בפעם הבאה
להזמין עוגה מחברה

מזל טוב NETEL ../images/Emo65.gif

תרגישי טוב, ותחגגי בכייף. בטי תחכה אולי לשנה הבאה או לישיבה הבאה.... מחכה לתמונות, ענבל

Netel

New member
לא צילמתי את הממוטה../images/Emo3.gif

לא אהבתי את העוגה. את בטי אשלים רק כדי לצלמה.

מזל טוב!

ולא נורא לכל אחד יש את העוגה שלא רוצה ללכת נכון! העיקר שיצאה בסופו של דבר

למעלה