אפליה!

Mירב

New member
../images/Emo123.gif אפליה!

לא נראה לכם קצת לא פייר שלהרבה דברים יש מחיר ליחיד ומחיר לזוג, מה אנחנו בעונש?!?! כאילו, לא מספיק שאנחנו לבד אנחנו גם צריכים לקבל על זה קנס????

סלסרו

New member
מה את מתלוננת? אתן בכלל יכולות

להכנס בחינם. עדיין לא ראיתי שלט (גם לא בצ'לסי): Men Free All Night, Ladies $25

Mירב

New member
ואני אהיה יותר ספציפית:

מדובר (במקרה הזה) על דמי-חברות במועדון-כושר...

Mירב

New member
אוף אבל

באתר שלהם אין מחירים - זה רק על נייר אני יכולה לסרוק את הנייר אבל הוא לא פה, אז אולי מחר.... אבל מה זה ישנה? העניין הוא לא הכמה דולרים יותר שאני משלמת לעומת מה שהייתי משלמת אם הייתי באה בזוג. העניין הוא הפרינציפ.

galgal0ne

New member
מה הם מגדירים זוג../images/Emo35.gif

כי הזוג שלי עשה מנוי לחדר כושר שאחרי שבוע וחצי הייתי צריכה לבוא ולבטל. ועכשיו טיפה ברצינות, אם מבחינתם את וחברה עושות מנוי זה נחשב זוג
באיזו רשת שמפרסמת בטלויזיה (לא זוכרת איזו) יש פרסום של "את תירשמי, ה חברה תקבל 50% הנחה.

Dublinoa

New member
נשמע לי הגיוני ../images/Emo45.gif

בייחוד אם זה מכון כושר - הולכים עם חברה או שלא הולכים

Mירב

New member
אני לא חושבת שזה כולל חברה

ואלו שמפרסמים את מה שאת כתבת זה (אני חושבת) הרשתות האלו של "התעמלות נשים בחצי שעה", שזה לא מה שאני מעוניינת בו. טיפה ברצינות? - כלומר ביטלת או לא?
ובכל מקרה אין לי פה באיזור הקרוב חברה שתרצה להירשם איתי... כפי שאמרתי, ההבדל הוא של כמה דולרים לחודש, לא משהו שאי-אפשר לעמוד בו. זה יותר העיקרון שלא מובן לי.

למה לא מובן לך..?

כל העניין הוא כלכלי נטו, נניח שאני מוכר מוצר מסויים-המממ... נלך על נעליים? יופי. אז אני מוכר נעליים,ורק היום, מחיר כל הנעליים הוא 100 דולרים, ואת נכנסת לחנות שלי וראית נעל שעשתה ממך מינימום "סינדרלה" או קיי? עכשיו, יש לי אפשרות לגלגל 100 דולרים (מכירת הנעל) או להציע לך זוג נעליים נוסף ב 50% הנחה, כלומר 50 דולרים נוספים בלבד... מבחינתי העלות של הנעליים היא לצורך העניין 10 דולרים. מבחינתך,המחיר הרגיל של הנעל הוא 100 דולר, ולכן שני זוגות במחיר רגיל יעלו לך 200 דולרים. כך יוצא שאת חסכת 50 דולרים על שני זוגות (25% הנחה מסך הקניה), ואילו אני "הרווחתי" 45 דולרים נוספים בקופה(אחרי עלות ייצור של 5 דולרים) יש?

Mירב

New member
ידעתי שמישהו יקפוץ

תראה, עסקתי קצת במכירות ומה שאתה מסביר לי כאן זה באמת 101... אבל עובדה שיש דוגמאות אחרות גם: למשל אם זוג יקנה כרטיסי טיסה המחיר לא יירד כי הם קנו שניים גם לא כרטיסי קולנוע OK?

או קיי...

אז מחיר של כרטיס טיסה לא יירד אם תקני שניים(אלא אם הסוכן יחליט לעשות לך הנחה מתוך העמלה שהוא מקבל...) וגם מחיר כרטיס זוגי לקולנוע סביר להניח שלא יופחת בקופה (אולי אם תקני דרך איזה מבצע באינטרנט, לגבי כרטיסים זוגיים,מבצעים אלה נדירים, אולם קיימים). אבל בסך הכל מדובר בשיווק נכון. אין שום חובה לתת הנחה על מוצר שני, כמו שאין שום חובה לתת הנחה בכלל. כל עסק מחליט באופן עצמאי כיצד למכור את המוצר שלו. ישנם כאלה שמעדיפים למכור 10 מוצרים במחיר 100 דולר למוצר, וישנם כאלה שיעדיפו למכור 20 מוצרים במחיר של 50 דולר למוצר. השורה התחתונה (סך המחזוריות) תהיה שווה בשני המקרים. ולמרות זאת אני הייתי הולך על אופציה ב'. או כמו שאני אוהב להשתמש במשפט שפעם כל כך שנאתי: "למה הם נוהגים כך?, כי הם יכולים!".

למעלה