הגיע הזמן לפרוע את השטר!

space1

New member
../images/Emo123.gif הגיע הזמן לפרוע את השטר! ../images/Emo123.gif

זוכרים מה הבטיחו לכם לפני כמה חודשים??

cobainos

New member
אדון נועם פורר,מה יש לך לאמר להגנתו

משעשע ביותר... הוא היה ממש במצוקה כשהוא הבטיח תהבטחה הזאת...כי הוא היה נבחר גם ככה...למה הוא הבטיח דבר כ"כ מפגר? אני רואה את אמא שלי חוזרת מהעבודה במשרד הבייתה,נחה ואז הולכת לגדל חסה ממש.

אז ככה:

דבר ראשון נעם, אני לא הדובר של ראש העירייה, אני סתם תומך בו. גם לי יש ביקורות עליו מדי פעם בפעם (ואפילו לעיתים קרובות), ואני גם לא מתבייש לצאת כנגד פעולות שגויות שהוא עושה לפעמים (כמו למשל, מינוי דב צור ודוד ביטן ליו"ר של עירוני ראשל"צ. אני חזיתי שהשניים יהרסו את הקבוצה - ולא טעיתי. הם ניהלו את הקבוצה כמו שני ילדים - והיום הקבוצה בליגה נמוכה). ובכל זאת, ראש העיר הבטיח להחכיר קרקע לגידול חקלאי - ההבטחה הזאת מבוססת על העקרון הצרפתי-פרוורי של החכרת קרקעות לתושבים אשר יבטיחו לשמור על הקרקע, לטפח את הקרקע ולגדל גידולים חקלאיים. בגדול - מה שזה אומר הוא שכל תושב בראשון יוכל לקבל רבע דונם, לגדל שם גינה ציבורית - לקרוא לגינה על פי רצונו להשים שם צמחים כהוות נפשו - וכל זה על אדמה עירונית. זאת הייתה הבטחתו של ראש העיר - ואת ההבטחה הזאת הוא יקיים. בוודאי שהוא ידרוש מכל חוכר שכזה לשמור על האדמה ולטפח אותה בהתאם לתנאים שמצויינים. אבל חכירת האדמות לא צפויות לעלות למישהו משהו.
רוצים לשמוע סוד? כל תושב יהודי-ישראלי יכול לעשות את הדבר הזה. באדמות קק"ל (ע"פ חוק יסוד שעבר בכנסת לפני שנים רבות). אדם פשוט יכול לבקש מקק"ל שיחכירו לו אדמה - בתנאי שהוא יטפח אותה ויגדל בה יערות וצמחים וישמור עליה - ואחרי מס' שנים האדמה חוזרת לבעליה המקוריים. בינתים הוא הרוויח כבוד ופינת חי (ציבורית כפרטית!). עניתי לכם תשובה מספקת? אני שמח. תודו שאני עושה את זה טוב...
חנוכה שמח מתוקים...
עצה: אל תתנשק עם בנות מצוננות!

קיר קמט

New member
חלאס

אל תתן לעובדות לעוור אותך - הוא הבטיח לכל תושב גינה, ולא יכול לקיים את זה. אין בראשון לציון מספיק אדמות.

למעלה