הקורבן!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo123.gifהקורבן!../images/Emo11.gif

טם טה דם ~תופים~ פינת הקורבן חוזרת! למי ששכח, בכל שבוע ייבחר קורבן אחר (מי שעוד לא נרשם מוזמן לשרשר לכאן) אותו תשאלו שאלות כאוות נפשכם
אז לשבוע הקורבן שלנו הוא.. צינית ומצחיקה מאוד, בעלת שריטה מיוחדת לרדיוהד, מוגבה בהכחשה, הלא היא.. יעל
והשאלות הקבועות: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של אליס: אמן אהוב חוץ מאליס: תמונה שלך: פדם פדם. התחילו

היי מוגבית!

שיר שתקוע לך בראש בזמן האחרון- שיר שמעצבן אותך במיוחד- למה את לא עונה לפינות?
איך הגעת לאליס? יש לך חיות מחמד? [לא כולל אחים או אחיות, למרות שאת יכולה לפרט גם עליהם] וכמובן- ספרי על עצמך ב25 מילים!

הדרכים הידועות נה נה נה

שיר שתקוע לך בראש בזמן האחרון-סביר להניח שאיזה שיר של יום הזכרון. שיר שמעצבן אותך במיוחד-סביר להניח שאיזה שיר אחר של יום הזכרון. טוב נו, כל מיני פאנק-רוק זבלה למה את לא עונה לפינות? כי אני לא באמת מבינה באליס. יש לזה גם שם: עצלנות. איך הגעת לאליס? שמעתי את רוסטר יש לך חיות מחמד? [לא כולל אחים או אחיות, למרות שאת יכולה לפרט גם עליהם] יש לי כלב שקוראים לו טרומפלדוג כי הוא דמוי טרומפלודור (עקום רגל) והוא כלב (כן, דוג זה כלב באנגלית). כמו כן יש לי כלבה ששמה אני (עיוות של האני, ופויה על השם המבחיל הזה. אין לי קשר לבחירתו). וגם צב יבשה בשם ירחמיאל. אחים ואחיות זה כבר סיפור אחר לגמרי. גם אם הייתי יודעת לספור, לא הייתי מצליחה לספור אותם. אילו הייתי יודעת לספור השאלה הבאה היתה יוצאת 25 מילים בדיוק וכמובן- ספרי על עצמך ב25 מילים! אני התגלמות על-חושית של הטוהר של כהן הבעל העמלקי, אך הרוח הזו הולכת ונגוזה לקראת יום העצמאות, שהרי חברי הכת שלי הם צמחונים (הופס, מילה ראשונה על עצמי) והם פשוט מתים על מצוות הנפנוף שמעל המזבח או המנגל. עדיף לנשום דשא גזוז עם נגיעות חמצוציות בערגה. אני בין השאר ספורטאית, מנגנת גיטרה ומעמידה פנים שאני נורא חכמה כאשר למעשה אני פוחזת מטומבלת. סוד כמוס לפרה ולסוסה: אני לא יודעת לשרוק (גם לא עם פלטה)

ידעתי שזו אני מראש

זה הכל הכושר הנבואי שלי וזה שמסטיקית בגרוש כתבה היי מוגבית בכותרת גיל: 14 מקום מגורים: חור שיר אהוב של אליס: רוסטר ונאטשל אמן אהוב חוץ מאליס: התשובה בגוף ההודעה שלך, רדיוהד תמונה שלך: אני מאוד מפחדת מהסוטים בפורום

Sanguine Sky

New member
הלו

את עושה לאנשים "מווו" שהם אוכלים בשר/קוראת להם רוצחים/ מעווה את פנייך בגועל כל פעם שמישהו אוכל לידך בשר/ שולחת לאנשים שאוכלים לידך בשר מבטי איבה? (כי אני כן) את אוהבת מתמטיקה? מה המילה האהובה עלייך? מה המילה השנואה עלייך? איזה ספר את הכי אוהבת? וסרט? טוב,די הנה פרח-
(אני לא נראית ככה במציאות)

צלקת על האף צלקת על האף

את עושה לאנשים "מווו" שהם אוכלים בשר/קוראת להם רוצחים/ מעווה את פנייך בגועל כל פעם שמישהו אוכל לידך בשר/ שולחת לאנשים שאוכלים לידך בשר מבטי איבה? לא (כי אני כן) את אוהבת מתמטיקה? יש לך שני ניחושים מה המילה האהובה עלייך? פויה מה המילה השנואה עלייך? מהמם איזה ספר את הכי אוהבת? אין אחד, אבל לאחרונה נהניתי ממרד הנפילים של איין ראנד למרות שלא הסכמתי עם כל מה שכתוב בו (הוא כן שנה אבל את התפיסה שלי בכמה מקומות) וסרט? לא רואה סרטים כמעט טוב,די הנה פרח-(אני לא נראית ככה במציאות) אני דווקא נראית ככה, חוץ מהשפם

everynormal

New member
מוגבהל'ה

מה קורה? איך עבר העצמאות? עושה על האש? משלום עמך המוגבי? מה זה מוגבה (שכחתי..)? האם כל המוגבות מעריצות של אליס אין צ'יינס? יומטוב מוגבית :)

ליטר על לוטרה על מטר מרובע

מה קורה? אני עצובה כי מכבי מפסידים לגליל עליון, טפו איך עבר העצמאות? ראי שאלה קודמת, צריך לעקוב אחרי הדברים שלי עושה על האש? אני צמחונית את האמת, אבל אם לא הייתי צמחונית אז הייתי עושה על האש משלום עמך המוגבי? יש צו איסור פרסום על הפרשה מה זה מוגבה (שכחתי..)? אז את לא עוקבת? נו נו האם כל המוגבות מעריצות של אליס אין צ'יינס? לא. למעשה אפילו המוגבה הראשית (ז"א אני) אינה מעריצה של אליס אין צ'יינס. יומטוב מוגבית :) יומטוב אברינורמלית

למעלה