הקורבן!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo123.gifהקורבן!../images/Emo11.gif

השבוע הקורבן שלנו הוא.. אתמול הייתה לה מתכונת בתנ"ך
מאוד נחמדה ומצחיקה, מיסטיקנית בגרוש, עדי
והשאלות הקבועות: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של אליס: אמן אהוב חוץ מאליס: תמונה שלך:

Sanguine Sky

New member
שלום^_^

איך החיים? חגגת את ל"ג בעומר? אם כן,איך היה? איזה מקצוע את הכי אוהבת? ספר אהוב? תחביבים? איך זה להיות מיסטיקנית בגרוש
? שבת שלום

הייהיי:)

איך החיים? כרגע לא הכי וואו, מתכונת בהסטוריה בקרוב:S חגגת את ל"ג בעומר? אם כן,איך היה? היינו בבית קפה מעאפן כזה. >< מיני יומולדת הפתעה כזה. היה נחמד, אבל היה לי יום מתיש איזה מקצוע את הכי אוהבת? המממ. כימיה:) ספר אהוב? נמנמנמ. משהו של הרלן קובן בטוח.
לכרגע. אין אחד שהוא ה.. ה. תחביבים? מוזיקה, לטייל, לחפור אחת לשניה עם חברות וסתם לרבוץ בדשא^.^ איך זה להיות מיסטיקנית בגרוש? מעולה!

בדנתמ

New member
ואו בגרוש זה די זול...

מה תעשי בצבא? אמרת כבר אמן אהוב חוץ מאליס... עכשיו תגידי עוד 3
: מה הסיפור הכי מצחיק שיש לך לספר מהשבוע האחרון? איך זה מרגיש להיות קורבן? מוהאהאהאהאהאהא!!

יא אללה

כבר צבא?
מה תעשי בצבא? וואלה, אין לי מושג. עדיין לא היה לי צו ראשון. אני מקווה שזה יהיה משהו שאסתדר איתו, ושלא סתם יפילו עליי תפקיד אמרת כבר אמן אהוב חוץ מאליס... עכשיו תגידי עוד 3 : הממ. איימי ווינהאוס [ענקית בעיני], טורי איימוס והקורס.
מה הסיפור הכי מצחיק שיש לך לספר מהשבוע האחרון? אמממ. אני סנילית^.^ אם איזכר, אכתוב איך זה מרגיש להיות קורבן? מוהאהאהאהאהאהא!! דווקא די כיף^.^

יאבי!

] מקום מגורים: מרכז, שפלה שיר אהוב של אליס: אחד? המממ. Dirt, נגיד אמן אהוב חוץ מאליס: אם אני שמה את ארבעת הגדולים של הגראנג' בצד? מאדר לאב בון אני אוהבת, מבין ה"ישנים" של הגראנג' תמונה שלך: ממש

עדי!

תכנסי לפורום פרל ג'אם, תבחרי מספר במשחק החברתי ותעני לי על השאלות של אותו מספר, כי אני צריך עוד אנשים כדי להצליח לשחק את המשחק הזה

everynormal

New member
עדי!!

איך הייתה מתכונת בתנ''ך? מה דעתך על זכייתו של דייוויד קוק באמריקן איידול? מי האמן האהוב עלייך? סרט אהוב? שחקן אהוב? מאכל אהוב? שיר שאת שומעת ברגע זה? לילה טוב

היי:]

איך הייתה מתכונת בתנ''ך? עברה די טוב, דגש על עברה><" מה דעתך על זכייתו של דייוויד קוק באמריקן איידול? מעולה!!!! סוף סוף זכה מישהו שאשכרה הגיע לו, ולא סתם מישהו מלוקק כמו ארצ'ולטה. הייתי בטוחה שארצ'ולטה יזכה! שמחתי כשזה לא קרה
מי האמן האהוב עלייך? אניח שזה במוזיקהP: אין ויכוח, אליס. אין מה לעשות, כל שיר שלהם פשוט קולע לתחושות שלי, מזיז בי משהו.. מדהימים. סרט אהוב? הממממ שחקן אהוב? לא נראה לי שיש כזה. מאכל אהוב? כל מה שאמא מכינה
אוכל הודי שולט! שיר שאת שומעת ברגע זה? come bite the apple של מאדר לאב בון

למעלה