הרגלים מעצבנים

../images/Emo123.gifהרגלים מעצבנים../images/Emo97.gif

מה ההרגלים הכי מציקים ומעצבנים שיש לאחים/ות שלכם שקשורים ולא קשורים אליכם באופן ישיר

אני חייבת לומר

מאז שאני גרה לבד, האחים שלי נראים מאוד אידיאלים ומושלמים. שוכחים מהרגלים מעצבנים, מקטעים מציקים. זוכרים רק את הכיף ביחד.

אז את אומרת שאולי עוד כמה חודשים

כשאני אעבור לגור עם בן זוגי, אני אחשוב טובה על האחים שלי
אני בספק האמת... הנה אחותי גרה בניו יורק, הרחק מאיתנו, ולמרות המרחק, עדיין מרגישה אליה דברים לא נחמדים במיוחד בגלל היחס שלה, גם מרחוק היא ממשיכה בהתנהגות שלה.

וואו...

זה מה שאני תמיד מתלוננת עליהם..חחחח אחי הגדול-חש שהוא אבא ונותן לי פקודות שלפעמים זה מרגיז בטירוף,אבא יש רק אחד..(ותאמינו לי לא צריך יותר..חחחחח) אחי השני-יש לו התנהגויות מעצבנות כאלה בקטנה,אבל לא משהו גדול והיחסים שלי איתו ממש טובים אז מתגברים על זה..בד"כ לא רבים. אחי השלישי-נודניק! לפעמים כמו תינוק(למשל,יום שישי התווכחנו על זה שאני מבזבזת כסף וכו'...אז אמרתי לו:"מה הבעיות שלך יא קוף?!" אז הוא הלך לאמא שלי:"ראית איך היא מדברת אלי?! תרגיעי אותה ומהר! היא קראה לי קוף!") והוא יורד עלי כל הזמן....ממש אוכל אותי שלפעמים בא לבכות..אבל גם מזה לאט לאט אני מתרגלת ומתעלמת(פעם הוא לא היה עד כדי כך,ב-3 שנים הארחונות הוא לא מפסיק לעקוץ,לא יודעת מה נדפק לו במוח לעת זקנה...) אחי הקטן-כשהוא לא מקשיב לי ומתחיל להתווכח אני מרגישה פתאום כאילו יש לי עוד אח גדול על הראש...לפעמים זה רע ומעצבן...

למעלה