חזרתי מהראיון....

../images/Emo123.gifחזרתי מהראיון....

ממש מעליב,מפקח גדול,קיבל עלי המלצות חמות כעובדת שטח חינוכית,החליט שמתאים לו אותי פקידה ליומיים בשבוע
נראה לי חוצפה ענקית.

wieci

New member
../images/Emo46.gif איזה חוצפן שובניסט../images/Emo46.gif

מה יש לגברים הפרימיטיביים האלה שכשהם רואים אישה עם ילדים הם ישר חושבים "או, זו תעשה קפה טוב..." שילך לחפש החמור
ממש עיצבן אותי
. ואל תדאגי, את תמצאי את המקום שלך, זה רק עניין של קצת זמן
ובינתיים תהני עם להב ואיתן

עמית@

New member
חצוף בעליל, לא מגיע לו אפילו שתחזרי

אליו עם תשובה שלילית..

אור67

New member
BEN-ZONA

סלחו לי אה?! תבוא הזדמנות טובה יותר. בקרוב. סבלנות.

nubi

New member
../images/Emo46.gifאני לא יכולה לכתוב

מה שאני חושבת עליו. תפוז יחסמו אותי לנצח.

lulyK

New member
חוצפה אמיתית, ולדעתי יש גם

מקום להעביר לו את המסר הזה (אפשר היה להגיד כבר בטלפון שמדובר במשרה לא רלוונטית לך מקצועית. למה לבזבז את זמנך?)

אפרת12

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

אוף, עם איזה אידיוטים צריך להתמודד לפעמים...

dorlim

New member
בסופו של דבר זה מה שחשוב לא?!

אולי בכל זאת יצמח לך מזה משהו חיובי ובנתים קבלי

shuly1

New member
../images/Emo123.gif איזה חצוף !!!

כל כך מכעיס יחס כזה הגברים האלה (למרות שזו היתה יכולה להיות בחורה מכשפה)

משוש30

New member
לא להרוג אותי...

אולי זה מה שהוא מחפש? כלומר אולי זה לא זלזול בקישורים שלו אלא מה שהוא צריך כרגע? אני מבינה שאמרת לו לא... יש עוד אופציות ברקע? הכל מקרה לא להתעצבן וקבלי
גדול

אפרת12

New member
אותי זה עדין מעצבן../images/Emo70.gif

זה כמו ששלחתי פעם קו"ח למודעה שדיברה על תפקיד שמאוד פיתה אותי. ואכן התקשרו אלי וזימנו אותי לראיון ונורא התרגשתי. ואז במקרה דיברתי עם חברה שעבדה שם בעבר וסיפרתי לה על האופציה שנפתחה בפני. אבל כשהיא שמעה אצל מי אני הולכת להתראיין היא אמרה שזה לא יכול להיות, כי מי שעמדה לראיין אותי מתעסקת במשהו שונה - משהו שעסקתי בו בעבר ולא רציתי לחזור אליו. אז התקשרתי לשם ושאלתי הכצעקתה. הבחורה שדיברתי איתה ניסתה להתפתל, אבל הסתבר שזה אפילו לא היה מתוך חוסר תשומת
. הם פשוט היו נורא זקוקים לי בתפקיד הישן שלי. וזה הרתיח אותי לאללה, כי הייתי סתם נוסעת רחוק בשביל להסתובב על עקבי על הדקה הראשונה. כשמזמנים לראיון צריך להבהיר לאיזה תפקיד.

dorlim

New member
מסכימה איתך

ואני יכולה להגיד מהצד השני של המעסיקים שכשלא עושים את זה וקוראים לאנשים לראיון עבודה שהם מצפים לתפקיד X ומדברים איתם על תפקיד Y, גם אם התפקיד מתאים להם זה מעמיד אותם במצב לא נוח ובד"כ הם עסוקים מידי בניתוח המצב בראש תוך כדי הראיון דבר שכמובן משפיע על הראיון עצמו - אני את הלקח הזה למדתי ובכל פעם שדברים משתנים אני מעדכנת את המועמדים בטלפון ונותת להם לחשוב על העניין

למעלה