כל הפרסים
עד כאן

פרויז1

New member
../images/Emo123.gifכל הפרסים../images/Emo46.gif../images/Emo70.gifעד כאן../images/Emo88.gif../images/Emo46.gif

נתבקשתם לכתוב חוויה אישית/משפחתית. אז מה קרה? נעלמתם כאילו החזירו את כולכם לאחמדינז'אד? או שכל הפרסיות רצו למטבחים ואל בינות הכביסות והנקיונות? יללה, די
נגמרה תרבות התמול שלשום תרבות של אז ושם
אני רץ אחרי הנהלת הפורומים ומנסה להגדיל את מספר הפרסים מ- 3 ל- 10 פרסים, ואתם - הפרסים והפרסיות ו/או דור הצברים - נכנסים, קוראים ומסתלקים! או שכותבים לי 2 שורות. או עבודה, או :
על הפורום! אני רוצה לראות פה את הפרסים והפרסיות שהיו פה אי פעם מיד!!! אני לא צוחק!
אני רציני ואפילו כועס
על העדר התגובות של הפרסים/ות או תגובות קלושות או תלושות מהנושא הוצב בפניכם. כך לא עובדים אצלי! אני רוצה שכל הפרסים והפרסיות ו/או דור הצברים יכתבו באשכול שמעל לזה סיפורו חוויות אישיות/ששמעו. ושזה יהיה בצורה מאורגנת, מעניינת ורהוטה. קדימה

Zמבוש

New member
ידידי אין לי חוויה פרסית

חוץ מחייל פרסי שהיה לי ,היה אחלה של אדם עשה תמיד שמח כעשר היה הכי בעסה

meggie

New member
החוויה הפרסית , העדכנית שלי

הם לא משלמים וועד הבית באופן קבוע

IBP1

New member
הדבר הכי פרסי שיש לי זה לראות את אחמי לפעמים

בטלביזיה מדבר שטויות כהרגלו ואת אשר שפתיי מבטאות כלפיו אפילו בחיריה לא יקבלו .....שפע "ברכות " ו-"איחולים " כאלה רק יעשו לך בלאגן עם הנהלתה ....מאתר דודאים יגישו נגדינו קובלנה ויסרבו לקבל את דבריי אפילו אצלם.... אפילו הקב"ה מסרב להתייחס אליהם מרוב זוהמה.....הנה הוכחה הבבון עדיין חי....

rba25

New member
פרוויז ג'ון... לא צריך לכעוס...

מילאתי את בקשתך ורשמתי שתי חוויות... שבוע טוב איש יקר!

למעלה