מה אתם הייתם עושים במקומי ?

../images/Emo123.gifמה אתם הייתם עושים במקומי ?

לפני כמה חודשים אני מקבלת טלפון מהצלם שבזמנו צילם את תומר (פרסמתי חלק מהתמונות האלה בפורום הריון אחרי טיפולים) הוא אומר לי שמישהי שעובדת בלהיות משפחה ראתה את התמונה של תומר והיא נורא רוצה לשים אותו על השער אני כמובן הסמקתי והסכמתי והייתי מאושרת . חתמתי להם על טופס שאני מוכנה שיפרסמו את תמונת בני וחיכיתי עוברים שבועיים מגיע העיתון אני מסתכלת וחושכות עיני - מישהו החליט שהעיניים של תומר לא מספיק יפות ושינה אותן לעינים כחולות ואני מסתכלת ולא מאמינה -גועל נפש כזה לא ראיתי מזמן אני - בשוק מתקשרת לעורכת שמספרת לי סיפור שנשפך דיו כחול על העמוד הראשון וזאת פשלה נוראית והיא ממש מצטערת ומוכנה לתת לי פיצוי שער חדש עם תומר עוד כמה חודשים. אני לא מתכוונת לעשות שום שער חדש . ואני לא נרגעת מהחוצפה שלהם פשוט לקחת תמונה ולעשות איתה מה שמתחשק להם על מנת למכור יותר עיתונים בלי לשאול , בלי לקבל רשות . ממש מרתיח אותי ואני לא יודעת מה איך יכולה לעשות. מה הייתם עושים במקומי ? ( בתמונה הקטנה שצרפתי לא רואים את זה אבל מי שמכירה את תומר ויש לה את העיתון תבין על מה אני מדברת שזה ממש לא תומר בתמונה ..)

וואו. באמת חוצפה. ונורא נורא מעצבן

במיוחד התשובה הבולשיטית. קשה לי לייעץ לך. יש בטוח אפשרות להתלונן וצריך לברר. אפשר גם לתבוע, מן הסתם. השאלה היא כמה רחוק את רוצה לקחת את זה. ליט, תומר פשוט משגע בתמונה.

סיפרתי לבעלי

והוא אמר, שאם הם עושים "טעות", אז הם מחוייבים על פי חוק לפרסם התנצלות. לדעתו הכי משפיל בשבילם יהיה לפרסם את ההתנצלות המקורית, כלומר שנשפך דיו כחול וכו´ וכו´.

חצופים../images/Emo123.gif אני הייתי כותבת מכתב

ודורשת התנצלות בעיתון!!! הם שייכים ל"ידיעות" או "מעריב"? הייתי כותבת גם מכתב למערכת העיתון... חשבתי שכבר תם העידן שרק בלונדינים עם עיניים כחולות מקבלים "שער" בעיתון. במהדורת חודש מאי שמו ב"הורים וילדים" (כנראה לראשונה, מפני שבכל שבעת הירחונים שקיבלתי מאז הולדת אלה כל הילדים היו בהירי עור ועיניים) ילדה כהת עור - וזה אכן עורר תגובות של קוראים.

Navva

New member
מסכימה עם ../images/Emo60.gifיטה

בנושא תמונת השער. שמתי לב שעל האריזות של רמדיה ומטרנה יש תמונות של בלונדינים תכולי עיניים. בדיסלה 2 ב 1 של מטרנה (דיסה עם תחלף חלב) מצולמים שני ילדים בלונדינים עם עיניים כחולות יושבים בסל. הרעיון נחמד, אבל אני היתי מצלמת שני ילדים "בצבעים שונים". מה הם חושבים שאנחנו נקנה את המוצרים ונצפה שצבעי הילדים שלנו ישתנו? ובכלל מה היתי צריכה לחשוב, כשהיתי ילדה, אחותי הקטנה היא בלונדה עם עיניים כחולות, ואני לא.

עמית@

New member
לא ייאמן- מה זאת אומרת "נשפך

להם דיו"... רק על העיניים? נשמע לי תמוה הייתי כותבת מכתב לעורכים ולאחראים ומציינת בו את השתלשלות העניינים- מציינת שאת לא מעוניינת בשום שער נוסף- ואת רק רוצה להביא את הנושא לידיעתם (כאילו שהם לא יודעים..) אין באופן רשמי למי להתלונן- אבל חשוב שכל מי שאחראי ידע שזה מחדל ושאת מאוד כועסת ושאת לא מתכוונת להיות יותר חלק מקהל קוראיהם וכו´ וכו´ וכו´ זה יביא לפחות להעלאה של הנושא על סדר היום אם לא לפיתרון ממשי ואת דורשת התנצלות בכתב (הבהרה) בעיתון שנפלה טעות בתמונה ובקטן תצורף התמונה האמיתית.

איזה חוצפה!!

נשפך להם דיו בדיוק בשתי הנקודות האלה? הם לא הצליחו למצוא תרוץ קצת יותר משכנע? אני בכלל חושבת שלא מראים מספיק כהי עור בפרסומות ובשערים של עיתונים. יש כל כך הרבה ילדים כהי עור (ועיניים) יפים כל כך אז למה להמשיך עם הגישה שרק בהיר זה יפה? אני הייתי רוצה התנצלות בעיתון על הדבר הזה.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifמרגיז../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ליט, זו פשוט חוצפה וזה מרתיח!!! אבל אני לא יודעת אם יש כל-כך מה לעשות... חשבתי על זה והגעתי למסקנה שגם אם תכנסי איתם לתביעה קשה לי להאמין שיש לך קייס כיון שאת נתת להם אישור להשתמש בתמונה ולא חתמת איתם שום חוזה שהתנה זאת בכך שהם לא יעשו שינויים כלשהם עליה... מה גם שלהיכנס למשפטים על עניין כזה נראה לי סיוט! אני חושבת שאת צריכה לדרוש מהם התנצלות בולטת בגיליון הבא (משהו גדול שיראו!) ואם הם לא יפרסמו או שההתנצלות שלהם לא תראה לך אז תפרסמי את הסיפור באופן כלשהו. זה מה שנראה לי שכדאי ןאפשרי לעשות. באמת חוצפה!!!

נירית1

New member
וואו ממש חוצפה../images/Emo46.gif

אני חושבת שצריך לכתוב מכתב למערכת ולדרוש שיתנצלו בעתון. הסתכלתי על הגליון ורק עכשיו אני שמה לב -ממש מרגיז

ממש ממש חוצפה....

כנראה בעיתון החליטו ליישם את ההנדסה הגנטית באמצעות הפוטושופ..... אגב אני מנויה על העיתון ולא כ"כ מרוצה, הורים וילדים הרבה יותר טוב, והסיפור שלך מחזק לי את זה.

חן123

New member
גועל נפש

אני יודעת שלדוגמניות עושים "שיפתורים" אבל לתינוק? מגעיל מגעיל מגעיל. מה לעשות? אין לי מושג, אבל לי ירד מאוד החשק לקנות את העיתון כתוצאה מיזה. הייתי שמה את הקישור להודעה זאת גם בלהיות הורים, אולי עוד הורים ירגישו כמוני. אל תקחי ללב, תומר באמת מקסים חן

נשפך דיו כחול. נו, באמת ../images/Emo46.gif

זה מכעיס כמו המשפט ´המחשב טעה´ שאמרה לי פקידת קבלה בבית מלון. איזו חוצפה צריכה להיות לעורכי העיתון בשביל לעשות מעשה כזה! אני תומכת בדעה הקוראת למכתב התנצלות + תמונה לא משופצת של תומר. התמונה באתר קטנה מדי אז לא רואים את צבע העיניים, אבל רואים כמה תומר מתוק.

salit

New member
תגובת הירחון "להיות משפחה"

כשקיבלנו לידינו את תמונתו של תומר, התרשמנו ממנה ומייד שלחנו אותה לסריקה. במהלך ביצוע הסריקה הבחנו כי עיני הילד "סתומות" מדי, כלומר האישון שבהן נחבא. לאור זאת בוצעה במחלקת הגרפיקה בעיתון תיקון קל לצורך "פתיחת" העיניים, פעולה שגרמה לשינוי קל של צבע העין. ככל הנראה, הפעולה לא טופלה כראוי. כתוצאה מכך, בעת הדפסת התמונה, ניתן דגש לצבע הכחול בתמונה כולה, דבר שגרם למרכיב הכחול (מבין ארבעת הצבעים) שבעיני הילד לבלוט מעבר לכוונתנו המקורית. צר לנו על התוצאה הסופית, שגרמה עוגמת נפש למשפחת הילד.

למעלה