על שולחן העינויים

L U Z I A

New member
../images/Emo123.gifעל שולחן העינויים../images/Emo88.gif../images/Emo15.gif

פינה חדשה!
כדאי שנוכל להכיר עוד יותר לעומק את ידידינו החדשים
(או סתם כדי לעורר את הפורום
) או שניהם
אז ככה
אני אתחיל את הפינה, ואבחר מישהו מהפורום. אתם תצטרכו לשאול אותו שאלות, והוא יענה לכם (כמובן שאם יש דברים אישיים שהוא לא רוצה לענות עליהם, הוא לא מוכרח). אתם יכולים לשאול אותו על הטופ מודל, על החיים האישים- הכל
אז החלטתי שהראשון, או יותר נכון הראשונה שתעלה על שולחן העינויים תהיה לא אחרת מ... המנהלת שלנו! שכולנו נורא אוהבים, נכון?
(וכאן מגיע ה- מואהאהאהאהאה
)
(נכנסתי לזה חזק
) בכל אופן, קבלו את דר, "AKA "SummerNightCity
דרוש מותק, בפעם הבאה את תפתחי את הפינה ותבחרי מישהו אחר שיעלה על שולחן העינויים
לאחר מכן הוא זה שייפתח את השרשור ויבחר מישהו וכן הלאה... צאו לדרך, בלי רחמים!

Mp3 GiRl

New member
............/images/Emo190.gif

היי מה נשמע?? חגגת את השנה החדשה? מה התאריך לידה שלך? איזה שיר את הכי הכי הכי אוהבת? מהי הלהקה שאת הכי אוהבת? את מנגנת על איזשהו כלי נגינה? יש לך חיות מחמד? יום נעים

SummerNightCity

New member
../images/Emo13.gif

היי מה נשמע?? עייפה חגגת את השנה החדשה?
מה התאריך לידה שלך? עוד שבוע איזה שיר את הכי הכי הכי אוהבת? וואי זה קשה.. אבל נכון להרגע בורן איט אפ של אר קלי. מה אני אעשה זה כל הזמן מתחלף
מהי הלהקה שאת הכי אוהבת? הפוסיקאט?
את מנגנת על איזשהו כלי נגינה? לא יש לך חיות מחמד? לא

mikmikonet

New member
דר דר דר ../images/Emo99.gif

איזו עונה הכי אהבת מהטופ מודל? ואיזו מתמודדת הכי אהבת בעונה הזאת? ובכללי, איזו מתמודדת הכי אהבת מכל העונות? מה את אוהבת לעשות? ספרי בפרטי פרטים מה עשית היום
איך זה לנהל פורום? וזה הכל

SummerNightCity

New member
מיכ מיכ מיכ ../images/Emo99.gif

איזו עונה הכי אהבת מהטופ מודל? 3 ואיזו מתמודדת הכי אהבת בעונה הזאת? קייל ובכללי, איזו מתמודדת הכי אהבת מכל העונות? אן מה את אוהבת לעשות? לצאת ספרי בפרטי פרטים מה עשית היום שלחי מסר אני אשמח לספר לך :) איך זה לנהל פורום? נהדר

loligoth

New member
../images/Emo214.gif:]

מה נשמע דארלינג? אני לא מכירה אותך בכלל אז אני חושבת שאני אשאל אותך שאלות נורא בסיסיות בשביל להכיר אותך קצת יותר... בת כמה את? מאיפה את? מה את אוהבת לעשות? יש לך פירסים או קעקועים? מי המתמודדת שאת הכי אוהבת העונה? והכי שונאת? והתמונה בעולם האישי שלך פשוט מקסימה

SummerNightCity

New member
../images/Emo192.gif

מה נשמע דארלינג? עייפה עדיין אני לא מכירה אותך בכלל אז אני חושבת שאני אשאל אותך שאלות נורא בסיסיות בשביל להכיר אותך קצת יותר... בכיף בת כמה את? 18 מאיפה את? מהמרכז :) מה את אוהבת לעשות? לצאת יש לך פירסים או קעקועים? לא מי המתמודדת שאת הכי אוהבת העונה? קייל והכי שונאת? שנאתי את קסנדרה והתמונה בעולם האישי שלך פשוט מקסימה יה תודה אבל אני כבר לא נראת ככה

loligoth

New member
../images/Emo214.gifחחחח

התכוונתי לתמונה של העיר הזאת ששחכתי את שמה [ונציה, אולי?
] התמונה הזאת מקסימה :]

Plaztyk

New member
לאב.

מה הצבע שאת הכי אוהבת? איזה צבע מסמל בשבילך שימחה? ועצב? ואכזבה? וטירוף? ואהבה? איזה ז'אנר מוזיקה את הכי מתחברת אליו? מדוע? איזה אלכוהול את הכי אוהבת? מה מקום הבילוי האהוב עלייך? ובנתיים לא עולה לי יותר לראש. אוהבתותך.3>

SummerNightCity

New member
לאן נעלמת את ):

מה הצבע שאת הכי אוהבת? אדום וירוק איזה צבע מסמל בשבילך שימחה? אדום ועצב? כחול ואכזבה? אפור וטירוף? אדום ואהבה? אדום איזה ז'אנר מוזיקה את הכי מתחברת אליו? שחורה האוסים וטראנסים. אבל אני אוהבת הכל מדוע? כי שחורה זו ה-מוזיקה, האוסים זה כיייף וטראנסים זה חפירות וטירוף איזה אלכוהול את הכי אוהבת? וודקה רדבול חח מה מקום הבילוי האהוב עלייך? שאלה קשה ! ובנתיים לא עולה לי יותר לראש. לא נורא אוהבתותך.3> גם אני

B o o o o M

New member
היי דר :]

מה שלומך? בת כמה את? עשית צבא? אם כן איזה תפקיד? מה התוכניות האהובות עליך בTV? ו....... מה צבע העיניים שלך??

SummerNightCity

New member
היי :)

מה שלומך? וואי איזה כיף כולם שואלים היום לשלומי
וכן אני עדיין עייפה וחייבת שעות שינה דחוף בת כמה את? עשית צבא? 18, לא אם כן איזה תפקיד? מה התוכניות האהובות עליך בTV? אני אתן לך 3 ניחושים ו....... מה צבע העיניים שלך?? חום ירוק

SummerNightCity

New member
אז זהו..

שחוץ מהסדרה הזו אני לא אוהבת סדרות אחרות כל כך, וגם לא יוצא לי, וזו הסדרה שבשעה הכי נוחה בעולם (מלבד ימים ארורים שמזעיקים אותי לעבוד
) אבל בכל זאת, אהבתי את אפקט הפחד, חברים ומירוץ לאתמול

L U Z I A

New member
דר../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

השאלות סטייל יאיר לפיד
איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה?
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?
מהו השיר האהוב עלייך?
מה היית לוקחת לאי בודד?
איזה איבר בגוף היית משנה בעצמך?
איזה איבר בגוף את הכי אוהבת בעצמך?
מתי בכית בפעם האחרונה?
ספרי דבר אחד שלא יודעים עלייך:
איך את אוהבת לפנק את עצמך?
עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב?
מה מצחיק אותך? ולסיום
מה היית רוצה שיכתבו על מצבתך? חפרתי]; אבל נכון שתתגברי?

SummerNightCity

New member
דנה ../images/Emo9.gif

איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? כרגע, פסק זמן מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? וואי היו הרבה.. שכחתי מהו השיר האהוב עלייך? בורן איט אפ מה היית לוקחת לאי בודד? מצלמה איזה איבר בגוף היית משנה בעצמך? לא יודעת איזה איבר בגוף את הכי אוהבת בעצמך? חחחחח עזבו מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת ספרי דבר אחד שלא יודעים עלייך: שהלילה והיום שלי הפוכים לרוב איך את אוהבת לפנק את עצמך? לא חשבתי על זה עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב? איי עם אחד שהוא כזה
מה מצחיק אותך? יותר מדי דברים, אתם יכולים להתעטש ואני אתפוצץ מצחוק ולסיום מה היית רוצה שיכתבו על מצבתך? אני לא רוצה לחשוב על זה
חפרתי]; אבל נכון שתתגברי? אני אסלח לך הפעם

למעלה