שאלון סיכום שנה

spelling

New member
../images/Emo123.gifשאלון סיכום שנה../images/Emo123.gif

חח איזה חמודים חשבתם שהתחמקתם! המחשב שלי היה קצת דפקה לכן איחרתי אבל חברים בגלל שזה סופשנה השאלון עומד להיות חופר..אה,ואתם תענו! שם: גיל: מגורים: לסכם תשנה ב 5 מילים."השנה שלי היתה...": דבר טוב שלמדתם על עצמכם: דבר פחות טוב שלמדתם על עצמכם: משהו מפחיד שהיה לכם השנה: משהו קורע שהיה לכם השנה: משהו עצוב שקרה לכם השנה: משהו משמח שקרה לכם השנה: השיר השנתי שלי הוא: השחקנית השנתית שלי היא: השחקן השנתי שלי הוא: הזמרת השנתית שלי היא: הזמר השנתי שלי הוא: הבושם שעשה לי את השנה: פדיחת השנה(חובה!): ציטוט השנה: הכרתי חברים חדשים השנה?: משהו שאתם מתחרטים עליו: משהו שאתם לא מתחרטים עליו: מישהו שממש חימם לכם תלב: מישהו שממש רציתם להעיף לו כאפה: הארוחה הכי טעימה שאכלתי השנה היתה: הקליפ השנתי שלי: הסרט השנתי שלי: הסדרה השנתית שלי: אימצתם חיה חדשה?: התנצלתם השנה?: משהו משמעותי שלמדתם: חלום שהתגשם לי השנה: משהו שעשיתם בשביל מישהו אחר: עשיתם טוב: עשיתם רע: השנה הבאה 2008.... חגגתם תסילבסטר?איפה?: צפיות לשנה: משהו מ2007 שתרצו ב 2008: אוהבים תסיפרה 8?: שמחים להפטר מה2007?: איחול קטן לאליסה ולפורום: להתראות שנה הבאההההההההההההההההההההההההההה!

always be me mc

New member
עונה../images/Emo63.gif

שם: גליה
מגורים:
(מילא כולם אומרים מרכז
) לסכם תשנה ב 5 מילים."השנה שלי היתה...": מדהימה, מעייפת, מרתקת, עצובה ושמחה
דבר טוב שלמדתם על עצמכם: שעם נחישות גם אני יכולה להצליח
דבר פחות טוב שלמדתם על עצמכם: שאני נשברת בשעות לחץ
משהו מפחיד שהיה לכם השנה: משהו שאח שלי עשה שבסופו של דבר הביא משטרה אבל עזבו. לא בא לי לפרט
משהו קורע שהיה לכם השנה: חברה שרוטה חבל על הזמן אה וכמובן שגם הסרט 'הסימפסונים'! XD משהו עצוב שקרה לכם השנה: הסוף של הבית ספר והפרידה מהחברות שהלכו לצבא
משהו משמח שקרה לכם השנה: ה-98 שקיבלתי בבגרות העיונית בתקשורת אה וכמובן שגם הצלחת הסירטונים שלי
השיר השנתי שלי הוא: אתה צוחק עלי? יש הרבה שאהבתי
ולכן באמת שאני לא יכולה לבחור
השחקנית השנתית שלי היא: קריסטין קרוק ללא ספק
- היא הצחיקה אותי ביורו טריפ ובשלגייה, היא ריגשה אותי בסמולוויל ו'אהבה ללא גבולות' ובקיצור היא שיחקה אותה
השחקן השנתי שלי הוא: האמת רוב התוכניות שאני רואה כיום הם ריאליטי אבל מה שכן עלי להודות שלמרות שטום וולינג הוא בחירה מס' 1 אצלי יש לציין שגם השחקן המגלם את אלן שור בבוסטון ליגל לא רע בכלל
הזמרת השנתית שלי היא: תגידו מה שתגידו אבל ההופעות של ג'ורדין ספארקס באמריקן איידול היו שוות זהב ולכן אני בוחרת בה
הזמר השנתי שלי הוא: ג'וש גרובן(איזה קול
) הבושם שעשה לי את השנה: אין כזה
פדיחת השנה(חובה!): יש מצב הכניסה בטעות לשירותי הבנים?
ציטוט השנה: אין לי שמץ של מושג
הכרתי חברים חדשים השנה?: כן! כן! כן! ומעניין שזה דווקא בסמינר של שירות לאומי
משהו שאתם מתחרטים עליו: על אי שמירת קשר עם חברות(כן יש לי חולשה בזה
) למרות שהשאיפה שלי לשנה החדשה היא לעבוד על זה משהו שאתם לא מתחרטים עליו: על הקשרים החדשים שרכשתי ב-2007
מישהו שממש חימם לכם תלב: כשחברות שלי היו בחו"ל הן חשבו עלי והביאו לי משם מתנה מכושפת
למרות שעלי גם לציין שגם הדיסק של אוונסנס עם האיחול עליו היה מאוד יפה וכמובן שהתרגשתי כשבעבודה קראו לכולם וקנו עוגה לכבוד זה שיש לי בגרות
מישהו שממש רציתם להעיף לו כאפה: הבנות שלא אמרו לי שיש מתכונת במתמטיקה
הארוחה הכי טעימה שאכלתי השנה היתה: לא יודעת. באמת שלא. אני כבר לא חושבת הרבה על מה שאני אוכלת העיקר שיהיה טעים :) הקליפ השנתי שלי: המ. לא יודעת אם שנתי אבל מאוד אהבתי את זה: http://www.youtube.com/watch?v=-GC-4XUjM8M (המ ואין כניסה לקטינים
) הסרט השנתי שלי: גם יש הרבה אבל אני אציין שוב את הסימפסונים כי זו באמת הייתה חוויה(ואמא שלי צחקה באופן רועש יותר מכל האנשים באולם
) הסדרה השנתית שלי: סמולוויל
*התמכרות* אימצתם חיה חדשה?: לא
אבל דווקא בא לי לאמץ אייקון.. כדאי לי?
התנצלתם השנה?: יאפ
משהו משמעותי שלמדתם: חיים מקבלים רק פעם אחת אז כדאי לנצלם
חלום שהתגשם לי השנה: עדיף שאני לא אגיד כי זה
ענקי
משהו שעשיתם בשביל מישהו אחר: כל מיני חיפושים באינטרנט אחר קטעים ותשובות
עשיתם טוב: הקמתי קומונה לקלאנה
עשיתם רע: הרסתי אותה XDXD השנה הבאה 2008.... חגגתם תסילבסטר?איפה?: במיטה, ישנתי
צפיות לשנה: שתהיה שנה מלאת הפתעות טובות והצלחות
משהו מ2007 שתרצו ב 2008: פחות חפירות
אוהבים תסיפרה 8?: כל כך
שמחים להפטר מה2007?: קצת
איחול קטן לאליסה ולפורום: שיהיה רק טוב ושמח

Natali Milano

New member
עונה../images/Emo178.gif

שם: נטלי גיל: 17 ו מגורים: זכרון יעקב לסכם תשנה ב 5 מילים."השנה שלי היתה...": בסדר נחמדה סבבה טובה אחלה דבר טוב שלמדתם על עצמכם: להיות יותר סבלנית דבר פחות טוב שלמדתם על עצמכם: כנ"ל משהו מפחיד שהיה לכם השנה: לא היה משהו קורע שהיה לכם השנה: לשמוע בדיחות קרועות משהו עצוב שקרה לכם השנה: לשמוע מה קורה לבריטני משהו משמח שקרה לכם השנה: הפורום הזה השיר השנתי שלי הוא:Someday I Will Understand Overprotected השחקנית השנתית שלי היא: קריסטין קרוק השחקן השנתי שלי הוא: טום וולניג הזמרת השנתית שלי היא: מאריה בריטני מלאני סי הזמר השנתי שלי הוא: לא מקשיבה למוזיקה של זמרים הבושם שעשה לי את השנה: איפנוטיק פדיחת השנה(חובה!): ספרתי עליה כבר אבל שוב אזכיר : אני ואבא שלנו קנינו פלאפל ורציתי לשתות משו אז הלכתי למקרר ואני שעה מנסה לפתוח תמקרר בסוף מתברר שהידית בכיון השני זהו חח ציטוט השנה: לא יודעת הכרתי חברים חדשים השנה?: יאפ משהו שאתם מתחרטים עליו: יש מצב לא זוכרת משהו שאתם לא מתחרטים עליו: כנ"ל מישהו שממש חימם לכם תלב: התה הירוק שלי ? חח מישהו שממש רציתם להעיף לו כאפה: לשתי בנות הארוחה הכי טעימה שאכלתי השנה היתה: ואו כבר לא זוכרת הקליפ השנתי שלי: Overprotected הסרט השנתי שלי: לא יודעת הסדרה השנתית שלי: כבר לא ממש רואה אבל סמווליל אימצתם חיה חדשה?:לא התנצלתם השנה?:כן משהו משמעותי שלמדתם: לא חלום שהתגשם לי השנה: לא התגשם משהו שעשיתם בשביל מישהו אחר: עוזרת לאמא שלי שצריך עשיתם טוב: פתחתי שירשור מזל טוב לאדם אליסה ואח"כ ליעל עשיתם רע: ממ.. לא יודעת השנה הבאה 2008.... חגגתם תסילבסטר?איפה?: לא חוגגת צפיות לשנה: שתהיה כפית טובה מעולה וכ'ו משהו מ2007 שתרצו ב 2008: שהפורום ימשיך להיות פעיל אוהבים תסיפרה 8?: לא אוהבת שום סיפרה שמחים להפטר מה2007?: לא סה"כ עוד שנה שחלפה לה איחול קטן לאליסה ולפורום: שתהם ימשיכו לפרוח וידעו הצלחות

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

שם:אדם גיל:20 מגורים:אמממ בבית לסכם תשנה ב 5 מילים."השנה שלי היתה...":העיקר שהיא כבר נגמרה לה דבר טוב שלמדתם על עצמכם:אני יותר חברותי מהמ שנדמה לי! דבר פחות טוב שלמדתם על עצמכם:נטיה להתווכח חחח משהו מפחיד שהיה לכם השנה:עניין קצת אישי חחחח וכמעט עזבתי תפורום שיאללה! משהו קורע שהיה לכם השנה:כל מיני משפטים ויציאות שלי שה' יודע איך יצאו ממני! משהו עצוב שקרה לכם השנה:הציון בפסיכומטרי שאותו איש לא יודע ולא יידע חחח משהו משמח שקרה לכם השנה:הידיעה שאני אהיה דוד!או כמו שכבר מכנים אותי חברים "אנקל אדם" השיר השנתי שלי הוא:אני לא מאמין שאני רושם את זה אבל נדבקתי קשות..gimmie more! השחקנית השנתית שלי היא:לא ראיתי את אליסה בכלום אז נבחר בדברה מסינג מוויל וגרייס חחח השחקן השנתי שלי הוא: אממ אפחד נראה נראה לי... הזמרת השנתית שלי היא:קלי קלארקסון!בואי כבר לארץ יא מוח של פסטרמה! הזמר השנתי שלי הוא: נו מאיפה אני שומע זמרים...אולי טימבלנד טימברלנד טמבלנד איך השם שלו? הבושם שעשה לי את השנה:כל ה"adam" שיש לי..והמתנה שקיבלתי הבושם של לאקוסט! פדיחת השנה(חובה!):או ציטוט למטה חח ומישהו מהחדר כושר שנה אני מדבר איתו ושאלתי אותו שלשום "רגע איך קוראים לך?" ציטוט השנה:"אימא 3 גבינות של 10% לא נותנות גבינה של 30%?" הכרתי חברים חדשים השנה?:אממממממ לא חברים אבל אנשים חדשים ונחמדים כן חחח משהו שאתם מתחרטים עליו:שלא למדתי קרב מגע אלא דחיתי.. משהו שאתם לא מתחרטים עליו:חדר כושר כמה שהייתי תפוס בשרירים ככה הגוף נהיה יפה יותר!חח מישהו שממש חימם לכם תלב:איחולים ליומולדת..ויצאתי אתמול עם חברים לחגוג לי באיחור והיה ממש כיף! מישהו שממש רציתם להעיף לו כאפה:איזה אחד בחדר כושר שהמזל הנאחס שלי עושה שאני יהיה אחריו בתור זז כמו צב! הארוחה הכי טעימה שאכלתי השנה היתה:וואי המון איך בוחרים???!!מי בחר תשאלות האלה?! הקליפ השנתי שלי:the way i are הסרט השנתי שלי:לא אוהב סרטים.. הסדרה השנתית שלי:וויל וגרייס חחחחחחח אימצתם חיה חדשה?:רציתייייייייייייייי אני תמיד הייתי מהילדים שכל יום מביאים חיה חדשה הביתה חח התנצלתם השנה?:אמממ כן משהו משמעותי שלמדתם:פסיכומטרי לא שווה כלום..ובאמת שיש רצון אז יש גם דרך!אה וכסף לא פותר בעיות גם כשיש הרבה! חלום שהתגשם לי השנה: גיליתי שאני יהיה דוד וקיבלתי מלא דיסקים שרציתי (צרובים אבל ניצלתי קשה את מי שהכין לי אותם)חח משהו שעשיתם בשביל מישהו אחר:נתתי שיצרבו לי דיסקים חח סתם אני ילד טוב עוזר לכולם! עשיתם טוב:עוזר בבית,מתאמן,מקשיב...שם תמונות יפות שלי במסנג'ר חחח ושמרתי על הכלבה החמודה של שכנים שלי:) עשיתם רע:שברתי על אחי צלחת אבל זה לא היה בכוונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השנה הבאה 2008.... חגגתם תסילבסטר?איפה?: בבית גם גוף תפוס מהחדר כושר! צפיות לשנה: שתהיה רק טובה! משהו מ2007 שתרצו ב 2008:ההתמדה בדברים שאני אוהב! אוהבים תסיפרה 8?:וואלה כן אני אוהב ספרות זוגיות משום מה חח שמחים להפטר מה2007?:מאודדדדדדדדדד איחול קטן לאליסה ולפורום:רק דברים טובים מכל הכיוונים!

למעלה