Tender Thunder
New member
../images/Emo123.gifHis INCREDIBLE Majesty../images/Emo123.gif
עם כל הכאב וההנאה שבדבר, חייבים להודות שוילה נראה טוב. בינינו, אפילו טוב מאוד. ויש מי שאוהבת גם את מיקו
או את מיקו (
מה ההסתברות ל-2 מיקו באותה להקה) או את מיג'ה או אחר מהאחרים ששמם ברח לי כרגע.. רוב מוחץ של המעריצים שאי פעם ראיתי, שמעתי עליהם או נתקלתי בהם - בנות. עד כה, נתקלתי בשם משתמש אחד או שניים של בנים, ואת HIM ברשימת הלהקות האהובות על מישהו ביוטיוב. זהו. אז חשבתי לעצמי... אני באמת אוהבת (ואפילו מעריכה) הרבה שירים של הלהקה, ועוד לפני שהסתכלתי בכלל על מראה חיצוני, התחלתי לחבב אותם. אני חושבת שהמראה החיצוני (ואפילו ההארטגרם, מה אני אגיד לכם) גרם לחלק מכריע של המעריצים/ות להתחיל לשמוע את הלהקה או לפחות לתת לה הזדמנות שנייה, במידה שהם לא אהבו אותם בניסיון הראשון. עובדה, שכמעט ואין אזכור של הלהקה (או אפילו הודעה בפורום
) שלא מצורפת אליו תמונה של וילה. נו, הבנתן על מה אני מדברת. אז: הדיון הזה הוא בעצם על כמה נושאים- מתי התחלתן לשמוע את HIM, מאיזה שיר? האם המחשבה הראשונה שחצתה את מחשבתכן הייתה "גאש הוא יפה" ורק אז "אחלה שיר"? מה היחס שלכן ללהקה / החשיבות שלה מבחינתכן? (סתם נשמע טוב או וואו איזה מילים טובות ונגינה פצצתית) עד כמה אתן חושבות שהמראה של חברי הלהקה (נו, וילה) השפיע על בחירתכן לשמוע אותם? עכשיו תבדקו כמה מגה-ביתיים של תמונות שלהם יש לכן על המחשב... או קישורים במועדפים לגלריות או וואטבר... ותענו שוב
[הדגשתי לכן, שתדעו על מה לענות
] אני מניחה שאתן לא שטחיות שמקשיבות ללהקה רק בגלל ש"אמג וילה כוסון", אבל בכל זאת בא לי שנדון בזה XD. אבל למרות שאתן בטח חושבות "המוזיקה טובה", אני חושבת שיש במה להתעמק לפעמים, בין אם זה במוזיקה או במילים. יש שירים שהריפים בגיטרה, למשל, ממש טובים
עכשיו, באמאשלכןןןןן תשתפו פעולה! יש לי עוד נושאים לדיונים ורעיונות לפינות אבל אני בספק אם יש טעם, כי אנחנו מתעצלות לשתף פעולה, אז תוכיחו שאני טועה! שבוע טוב!
עם כל הכאב וההנאה שבדבר, חייבים להודות שוילה נראה טוב. בינינו, אפילו טוב מאוד. ויש מי שאוהבת גם את מיקו