His INCREDIBLE Majesty

Tender Thunder

New member
../images/Emo123.gifHis INCREDIBLE Majesty../images/Emo123.gif

עם כל הכאב וההנאה שבדבר, חייבים להודות שוילה נראה טוב. בינינו, אפילו טוב מאוד. ויש מי שאוהבת גם את מיקו
או את מיקו (
מה ההסתברות ל-2 מיקו באותה להקה) או את מיג'ה או אחר מהאחרים ששמם ברח לי כרגע.. רוב מוחץ של המעריצים שאי פעם ראיתי, שמעתי עליהם או נתקלתי בהם - בנות. עד כה, נתקלתי בשם משתמש אחד או שניים של בנים, ואת HIM ברשימת הלהקות האהובות על מישהו ביוטיוב. זהו. אז חשבתי לעצמי... אני באמת אוהבת (ואפילו מעריכה) הרבה שירים של הלהקה, ועוד לפני שהסתכלתי בכלל על מראה חיצוני, התחלתי לחבב אותם. אני חושבת שהמראה החיצוני (ואפילו ההארטגרם, מה אני אגיד לכם) גרם לחלק מכריע של המעריצים/ות להתחיל לשמוע את הלהקה או לפחות לתת לה הזדמנות שנייה, במידה שהם לא אהבו אותם בניסיון הראשון. עובדה, שכמעט ואין אזכור של הלהקה (או אפילו הודעה בפורום
) שלא מצורפת אליו תמונה של וילה. נו, הבנתן על מה אני מדברת. אז: הדיון הזה הוא בעצם על כמה נושאים- מתי התחלתן לשמוע את HIM, מאיזה שיר? האם המחשבה הראשונה שחצתה את מחשבתכן הייתה "גאש הוא יפה" ורק אז "אחלה שיר"? מה היחס שלכן ללהקה / החשיבות שלה מבחינתכן? (סתם נשמע טוב או וואו איזה מילים טובות ונגינה פצצתית) עד כמה אתן חושבות שהמראה של חברי הלהקה (נו, וילה) השפיע על בחירתכן לשמוע אותם? עכשיו תבדקו כמה מגה-ביתיים של תמונות שלהם יש לכן על המחשב... או קישורים במועדפים לגלריות או וואטבר... ותענו שוב
[הדגשתי לכן, שתדעו על מה לענות
] אני מניחה שאתן לא שטחיות שמקשיבות ללהקה רק בגלל ש"אמג וילה כוסון", אבל בכל זאת בא לי שנדון בזה XD. אבל למרות שאתן בטח חושבות "המוזיקה טובה", אני חושבת שיש במה להתעמק לפעמים, בין אם זה במוזיקה או במילים. יש שירים שהריפים בגיטרה, למשל, ממש טובים
עכשיו, באמאשלכןןןןן תשתפו פעולה! יש לי עוד נושאים לדיונים ורעיונות לפינות אבל אני בספק אם יש טעם, כי אנחנו מתעצלות לשתף פעולה, אז תוכיחו שאני טועה! שבוע טוב!

*התכוננו לחפירה**נא לא לסקול*

מתי התחלתן לשמוע את HIM, מאיזה שיר? אממ אני חושבת שהתחלתי לשמוע בסביבות כיתה ה' או באמצע שלה,הייתי עם אחותי בנסיעה ארוכה והיה לי משעמם אז שמענו ביחד שירים באמפי שלה,אז עוד לא שמעתי הים אבל קצת אחרי זה התחלתי יותר להקשיב לשירים ובאחת הפעמים ששמעתי באמפי של אחותי(עוד לא היה לי משלי) מצאתי את rip out the wings of a butterfly ואהבתי מאוד את ההתחלה,אבל כשהקשבתי לקול של וילה ממש לא אהבתי ודי התבאסתי כי ההתחלה של השיר הייתה נורא יפה
אבל אחרי זה התחלתי לחרוש קצת והתרגלתי לקול שלו. האם המחשבה הראשונה שחצתה את מחשבתכן הייתה "גאש הוא יפה" ורק אז "אחלה שיר"? התחלתי בהתחלה רק מלשמוע את השיר,וגם אז לא חשבתי אחלה שיר,לוקח זמן להתרגל לקול של וילה ובמיוחד כי הייתי רק בכיתה ה'. מה היחס שלכן ללהקה / החשיבות שלה מבחינתכן? (סתם נשמע טוב או וואו איזה מילים טובות ונגינה פצצתית) הלהקה האהובה עלי כרגע. הנגינה זה אחד הדברים שהכי השפיעו עלי לשמוע,ממש אהבתי את הגיטרה בעיקר. ולי בכלל יש בעיה עם מילים של שירים
גיליתי את זה רק שנה שעברה בכלל
כל השנים ששמעתי מוזיקה(עברית,אנגלית,לא משנה מה השפה) פשוט לא הקשבתי למילים. אף פעם! שמעתי מטאל ורוק רק בגלל הכלים ולא בגלל המילים
כך שיש לי רק שיש אחד בתיקייה שאני יודעת את המילים שלו בעל פה. זה משהו מאוד מוזר. גם אם יביאו לי לשמוע שיר עכשיו אני לא אקשיב למילים אלא אתרכז רק בנגינה
אז בואו נגיד שלא שמעתי את הים בגלל המילים. עכשיו יש שירים שאני ממש אוהבת את המילים אבל אני די מתחמקת מהשירים שקשורים למוות,לא אוהבת לשמוע שירים עם מוות
השיר של הים שאני שומעת בכל זאת שיש בו מוות זה our diabolikal rapture אני מסוגלת לשמוע אותו למרות שאני מעדיפה שירים נקיים ממוות,אני מוזרה כשזה מגיע למוזיקה
עד כמה אתן חושבות שהמראה של חברי הלהקה (נו, וילה) השפיע על בחירתכן לשמוע אותם? ממש ממש לא השפיע עלי. אני הקשבתי קודם כל למוזיקה ורק אחרי הרבה זמן ראיתי תמונות של וילה. בעיקר כי פעם ראיתי תמונה של סונטה ממש בהתחלה ודי התבאסתי מאיך שהם נראים(שימו לב שבדרך כלל להקות מטאל טובות אז החברים בלהקה די...מכוערים.) אז לא רציתי בכלל לראות תמונות של עוד להקת מטאל
וכשבסוף ראיתי אני חושבת שוילה נראה טוב. אני גם לא חושבת שאם הייתי רואה בהתחלה זה היה משפיע או לא משפיע עלי לשמוע הים. הוא די מבוגר ממני
אני מעדיפה לחפש מישהו בגילי
ובכלל מעדיפה לא להעריץ אנשים. עכשיו תבדקו כמה מגה-ביתיים של תמונות שלהם יש לכן על המחשב... או קישורים במועדפים לגלריות או וואטבר... *נא לא לסקול באבנים* אין לי בדיוק תמונות של הים וגם לא הכי רוצה(לא להרוג לא להרוג) אני אוהבת את השירים ומעדיפה להתעמק רק בזה.

5ifi

New member
עדיין לא הבנתי למה אנחנו אמורות לסקול אותך

... כי את לא חושבת שוילה-חתיך-על-והורס-ואין-לך-מליון-תמונות-שלו-במחשב-שלך-ובאמפי-ובכל-תיקיית-שיתוף-באינטרנט-מה-את-משוגעת?!?!!?! או בגלל החפירה?

אמממ

בעיקר כי כולן פה די חולות עליו...ואני לא
וגם בגלל החפירה,פעם ראשונה כזאת חפירה

5ifi

New member
נהההה

לא סוקלים חולי נפש... אנחנו לא נאצים. וזאת הייתה חפירה מעניינת, אז מותר לך! תמהני, בת כמה אחותך?

5ifi

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo99.gif

מתי התחלתן לשמוע את HIM, מאיזה שיר? אמממ בערך כמו עדי, מכיתה ה'... בגלל אחותי הגדולה, כי היה לה מנהג כזה- "לחנך אותי מוזיקלית" היא הייתה גוררת אותי בוזן לרדיו ואמרת 'שומעת את זה? אלו הבקסטריט בויז. אנחנו לאאאא אוהבים אותם!!' וככה זה נשאר. אז היא גם קנתה את כל הדיסקים שלי הימ שיצאו בתקופתה (שזה עד דארק לייט...) ואני ממש אהבתי אותם אבל חשבתי שוילה מפחיד ומכוער...(
)מה לעשות? יש לו לוק שעלול להפחיד ילדות בנות 11 בעטיפה של RR!!! האם המחשבה הראשונה שחצתה את מחשבתכן הייתה "גאש הוא יפה" ורק אז "אחלה שיר"? בכיתה ה' כאמור, פחדתי ממנו, אבל אח"כ בכיתה י"א, כשJM הופיע באיזו פרסומת והתחשק לי לשמוע שוב את השיר הנוסטלגי הזה, פשוט התאהבתי בו...
מה היחס שלכן ללהקה / החשיבות שלה מבחינתכן? (סתם נשמע טוב או וואו איזה מילים טובות ונגינה פצצתית) אמממ...הם הלהקה שאני הכי אוהבת, למרות שעכשיו אני שומעת אותם קצת פחות... אולי בגלל שהם נעלמו להם משום מה!!! יצאו לפגרה!
עד כמה אתן חושבות שהמראה של חברי הלהקה (נו, וילה) השפיע על בחירתכן לשמוע אותם? ובכן, אם וילה לא היה כא-זה חתיך לא הייתי מכריחה א כל החברות שלי לראות את הקליפ של JM ולא הייתי חורשת עליו וגם לא היה לי כזה רצון עז לשמוע עוד...אז מניחה ש...השפעה מרובה...
עכשיו תבדקו כמה מגה-ביתיים של תמונות שלהם יש לכן על המחשב... או קישורים במועדפים לגלריות או וואטבר... ותענו שוב טוב, יש לי תיקייה באמפי של תמונה שלו אבל היא קטנה יחסית כי יש שם רק תמונות ממש מגניבות...אבל בDA יש לי די הרבה ציורים של מעריצות ותמונות וכו... אבל לא יותר מדי. פאנגירל מטורפת אני לא...
טוב אולי קצת.

Love Metal 666

New member
../images/Emo108.gif

מתי התחלתן לשמוע את HIM, מאיזה שיר? התחלתי בערך באמצע כיתה ח', ולא, אני לא הושפעתי מאף אחד, לפחות לא בעניין של HIM. עד כמה שזה עצוב, גיליתי את הים בזכות ראש1. הם עשו פרויקט של 3 שבועות, שבכל שבוע הם עשו כתבה גדולה על להקה פינית אחרת (נייטוויש, דה ראסמוס והים). קראתי את הכתבה על הים ונראה כאילו הם די טובים, אז החלטתי לחפש שירים שלהם ולברר אם זה נכון, אז השיר הראשון שלהם ששמעתי היה wicked game שחברה שלי שלחה לי. האם המחשבה הראשונה שחצתה את מחשבתכן הייתה "גאש הוא יפה" ורק אז "אחלה שיר"? מה פתאום, התייחסתי אך ורק למוזיקה (וזה לא כאילו היתה לי בררה אחרת, רק שמעתי את השיר, לא ראיתי קליפ או משהו. וגם בכתבה שהיתה בראש1 הם לא שמו את התמונות הכי יפות, אז לא כ"כ התלהבתי). מה היחס שלכן ללהקה / החשיבות שלה מבחינתכן? (סתם נשמע טוב או וואו איזה מילים טובות ונגינה פצצתית) תמיד התייחסתי מאוד ברצינות למוזיקה ולמילים, עוד לפני שהבנתי בגיטרות ולפני שהתחלתי לשיר. אז כן, מאוד אהבתי את המוזיקה, את הגיטרות והתופים, מאוד אהבתי את הקול של וילה (עוד לפני שהתחלתי לשיר ידעתי שזה משהו מיוחד), ועוד יותר את המילים. גם ממש אהבתי את העובדה שהשפה בשירים שלהם מאוד גבוהה, כי לא הייתי ממש טובה באנגלית וזה ממש עזר לי להתקדם.
וכן, זו הלהקה האהובה עליי.
עד כמה אתן חושבות שהמראה של חברי הלהקה (נו, וילה) השפיע על בחירתכן לשמוע אותם? בהתחלה זה בכלל לא השפיע, התמונות בראש1 היו מכוערות, אבל מאז שהתחלתי לשמוע את המוזיקה שלהם אפשר להגיד שהמראה לקח חלק גדול מאוד. לא הכל, אני עדיין מתמוגגת מהמוזיקה והמילים, אבל כן, אני לא מכחישה את העובדה שוילה מושלם.
עכשיו תבדקו כמה מגה-ביתיים של תמונות שלהם יש לכן על המחשב... או קישורים במועדפים לגלריות או וואטבר... ותענו שוב 426 תמונות, ולפחות 200 מהן של וילה, אני בטוחה. ולא, אני לא מתביישת בזה, אני מאוד גאה בזה!

Tender Thunder

New member
יאי ../images/Emo9.gif

רק עכשיו קלטתי שמיקו פאנאנן = מיג'ה, ציינתי אותו פעמיים XP מתי התחלתן לשמוע את HIM, מאיזה שיר? Funeral of Hearts, כיתה ו'/ז'. האם המחשבה הראשונה שחצתה את מחשבתכן הייתה "גאש הוא יפה" ורק אז "אחלה שיר"? עברו כמה שבועות/חודשים/שנים (לא זוכרת
) עד שנתקלתי בקליפ בטלויזיה.. וגם אז זה היה רק "הו 0.0.. חמוד". מה היחס שלכן ללהקה / החשיבות שלה מבחינתכן? (סתם נשמע טוב או וואו איזה מילים טובות ונגינה פצצתית) אחת הלהקות האהובות עליי כרגע, הם מהווים יותר מחצי מהמוזיקה שאני שומעת לאחרונה. אני חושבת שחלק מהמילים דביליות עד כאב פיזי, ואחרות ממש טובות, ואני אוהבת את השימוש בשפה גבוהה בשירי מטאל, זה עוזר לאנגלית ונשמע טוב (ומתנשא, אבל בקטנה). את הנגינה והלחן אני גם מאוד אוהבת, אני מתהפנטת לצלילי נגינתו של לינדה
. שלא לדבר על הקול של וילה. עד כמה אתן חושבות שהמראה של חברי הלהקה (נו, וילה) השפיע על בחירתכן לשמוע אותם? שמעתי 2-3 שירים והפסקתי, אחרי כמה שנים נזכרתי בהם, ובמהלך הגיגולים בעקבות שירים נתקלתי גם בתמונות, אבל זה בא מאוחר יותר, אחרי שכבר התחברתי לסגנון המוזיקלי שלהם
. עכשיו תבדקו כמה מגה-ביתיים של תמונות שלהם יש לכן על המחשב... או קישורים במועדפים לגלריות או וואטבר... ותענו שוב כן... יש לא מעט (מעט פחות ממה שיש לזו שמעליי), וחלקן אפילו בפלאפון
אבל יש בתיקייה הזו גם דברים אחרים, לא שאני מתביישת בזה ומתרצת
.

5ifi

New member
תגידי!

מי החתיך ששמת את הץמונה שלו בפינה של
?...

Tender Thunder

New member
הוא מטוויילייט, חמדתי XP

שמו בישראל (פחח הלוואי) ג'קסון ראת'בורן או משהו כזה. בטווילייט - ג'ספר הייל-קאלן.

SuLeRu

New member
טםטםטם

מתי התחלתן לשמוע את HIM, מאיזה שיר? וואווו לא ממזמןXD חח הקטע שראיתי את הקליפ של השיר the funeral of hearts ופשוט נבהלתי כל כך ממנו
וראיתי אותו ביסודי וכל כך נבהלתי ממנו ואין לי מושג מה בידיוק הבהיל אותי בקליפ וכשראיתי שללהקה קוראים HIM לא רציתי יותר לדעת עליהם כלום! ברחתי מכל דבר שהיה קשור אליהם. לא רציתי לשמוע עליהם ולא ליראות את הקליפים שלהם ולא כלום. וזהו.... והקטע שידעתי על הלהקה הזאת כל החיים שלי רק לא רציתי לשמוע אותם פשוט לא היה לי חשק... ואז כששמעתי את השיר wings of a butterfly התאהבתי במנגינה ובכלל בקצב של השיר ואז זה קצת קישר אותי ללהקה אבל לא יותר. עדיין לא רציתילהקשיב להם. ואחריי כמה שנים כשראיתי את הקליפ KISS OF DAWN פשוט התאהבתי בוילי בקליפ הזה. נדלקתי בו כל כך שפשוט לקחתי תצמי והתחלתי להקשיב להם. וזהו... אפר שלהגיד^^ האם המחשבה הראשונה שחצתה את מחשבתכן הייתה "גאש הוא יפה" ורק אז "אחלה שיר"? אמ... אפשר להגיד שהכל התחיל מהקליפ KISS OF DAWN התאהבתי בשיר כל כך עד עכשיו לדעתי השיר הזה אחד היפים שלהם באלבום החדש וגם כמובן המראה של וילי בקליפ כבש אותי חבל על הזמן^_^ מה היחס שלכן ללהקה / החשיבות שלה מבחינתכן? (סתם נשמע טוב או וואו איזה מילים טובות ונגינה פצצתית) הכל! נשמע מצוין!! המוזיקה מעלפת, המילים יפות[זאת אני או שיש להם מלא מילים שחוזרות על עצמן במלא שירים שלהם^^] אני מכורה לשירים שלהם זה הכל
עד כמה אתן חושבות שהמראה של חברי הלהקה (נו, וילה) השפיע על בחירתכן לשמוע אותם? השפיעה מאוד..! פאק זה מזכיר לי את טוקיו הוטל>< כאשר כולם מדברים על המראה של הבנים ולא על מוזיקה שהם עושים... קיצר לא משנה זה לא קשור^^ המראה של וילה משפיע מאוד! זה מוסיף קצת יופי ללהקה! שלא רק נעים לישמוע אותם אלא נעים גם להסתכל עליהם חח עכשיו תבדקו כמה מגה-ביתיים של תמונות שלהם יש לכן על המחשב... או קישורים במועדפים לגלריות או וואטבר... 27 מגה-בית של תמונות(זה רק במחשב אחד, במחשב השני שלי אין לי מושג כמה...) 143 מגה-בית של שירים(ואלה לא כולםT_______T)

The Ocean Girl

New member
להלהלה D:

מתי התחלתן לשמוע את HIM, מאיזה שיר? אממ נראה לי שזה ווינגז אוף באטרפליי (אין לי כוח לרשום באנגלית) האם המחשבה הראשונה שחצתה את מחשבתכן הייתה "גאש הוא יפה" ורק אז "אחלה שיר"? מי יפה? וילה? לא ראיתי אותו אף פעם עד שהצתרפתי לפורום XD ואין לי מושג מה חשבתי על השיר
מה היחס שלכן ללהקה / החשיבות שלה מבחינתכן? (סתם נשמע טוב או וואו איזה מילים טובות ונגינה פצצתית) את הדבר השני D: עד כמה אתן חושבות שהמראה של חברי הלהקה (נו, וילה) השפיע על בחירתכן לשמוע אותם? לא הזיז לי בכלל אני עדיין לא הבנתי מי זה מי ואיך הוא נראה XD ולא ממש אכפת לי.. אני שומעת למוזיקה לא בשביל לראות אותם.. עכשיו תבדקו כמה מגה-ביתיים של תמונות שלהם יש לכן על המחשב... או קישורים במועדפים לגלריות או וואטבר... ותענו שוב אממ השירים שלהם קצת מבולגנים במחשב. חלק בתיקיה של המוזיקהו חלק בתיקיה שלי
ויש לי רק שירים בלי תמונות D:

Wrath Within

New member
עונהנהנהנה, רעיון מצויין לדיון!../images/Emo11.gif

מתי התחלתן לשמוע את HIM, מאיזה שיר? נראלי join me וזה היה בכיתה ט'...בסוף ט'.
האם המחשבה הראשונה שחצתה את מחשבתכן הייתה "גאש הוא יפה" ורק אז "אחלה שיר"? קודם כל שמעתי ת'שיר, אחרי זה ראיתי את וילה|ריר| שמאל|מה היחס שלכן ללהקה / החשיבות שלה מבחינתכן? (סתם נשמע טוב או וואו איזה מילים טובות ונגינה פצצתית) אני ממש אבל ממש אוהבת את הלירקסים, כיף לדעת שבן כותב ככה, לדעתי הוא אחד הכותבים הכי מוכשרים שאני מכירה.
עד כמה אתן חושבות שהמראה של חברי הלהקה (נו, וילה) השפיע על בחירתכן לשמוע אותם? זה כיף שהוא חתיך, אבל אני גם שומעת להקות שבעיניי אף אחד לא חתיך שם, הכל תלוי בטיב המוזיקה.
עכשיו תבדקו כמה מגה-ביתיים של תמונות שלהם יש לכן על המחשב? ‎26.6 MB של תמונות, זה כלום נכון?

למעלה