;13

../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif;13../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

נו אז מה אתם מתכננים ליום שישי ה-13...סרטים,חברים ו...?
|גולגלות|

max2k

New member
לקחתי את מגרש השדים

גרסאת הבמאי. סינאנס ירד מהתכנית וגם וידג´י. אבל אני צריל לעשות להם מתיחה מפחידה... רעיונות?

מרב881

New member
אני אוהבת מתיחות...

צריך שניים למתיחה כזו- אתם יוצאים לטייל, לפתע אתה או חבר שלך "נעלמים". אתה גורם לכל החברים שלך להיכנס לפאניקה ואומר להם שלא רחוק ראיתם בדואים/נקרומנים/שיכורים אתם מסתובבים כל הלילה בחיפושים עד שאתם רואים את חבר שלך שרוע על הריצפה. תתקרבו לאט וכשתגיעו אליו תצעק או שתעשה משהו אחר שיקפיץ אותם.

ד ג י

New member
אצלי סתם באסה

ניסתילארגן ערב סרטי אימה אבל בסוף לא הלך אז בסוף אני לא עושה כלום (בטח אלךואתנחל על האוכל ימולדתשל אחותי)

scooby4

New member
כלום...

אבל אני אחפש ב"יס" אם יש סרטים מפחידים... זה הכי כיף, סרטים מפחידים. או שאני אתגבר ויוציא את כל הדיוידים שלא ראיתי, של Halloween.
או שאני אתגבר עוד יותר ואצפה בפריק שואו, אאאאמממ.......לא נראה לי. זה מפחיד. (ממשממשמממשמשמשמשממשמשמש מפחיד). ואתם ? תשרפו חתול ברחוב ותשימו שלוש נרות מסביבו ?

max2k

New member
אוקי...

באותו היום החברים הגיעו חמש דקות קודם אז הספקתי להראות להם קטעים מTHE BODY. אז ירדנו למטה והתיישבנו לצפות (לא לפני שהם עשו בדיקה יסודית לבדוק אם יש קלטת איפשהו) זה מה שעשיתי. ראיתי שקטע מפחיד מתקרב והחברים שלי הם פחדים לא מהעולם הזה. בכל מקרה הלכתי למלא לעצמי כוס מים. אחד מהיותר פחדנים עלה למעלה והשתין ואז גם חיכה לי שאני ירד. התחלתי לעשות כלים והוא הבין שאני לא יוד בזמן הקרוב אז הוא ירד. בשקט בשקט יצאתי החוצה הסתובבתי מסביב לבית. פתחתי את הרשת ובוום דפקתי על החלון. שניהם קפצו לכזה גבוה שלא ראיתי בכל השנים שלי. טוב, סיימנו את הסרט יצאנו החוצה והשארתי את הדלת פתוחה. טוב, דיברנו קצת ואז ר´ נזכר שהוא צריך לשירותים. עכשיו ר´ הוא בנאדם נורא נימוסי. כשהוא יצא הוא מהר סגר את הדלת אחריו,נתקעתי החוץ. עשינו סיבוב מסביב לבית אבל הבית שלנו חסין מפריצה. הוא ביקש שאני אפתח את האור כי הוא עדין קצת פחד אבל אמרתי לגאון שהמתג בפנים. לשניהם היו משקפים אז כשניסינו להוציא את הטלפון החוצה... בסוף מצאתי פרצה קטנה שאני לא אספר לכם מהיא, ורק אוסיף שהתלחי להכנס. פעם הבאה אני יעלה כמה פעמים כדיי שהם לא יחשדו בי ויכבה את החשמל.. חחח.

חס וחלילה../images/Emo70.gif

ואני לא יודעת באיזה ערוצים יש סירטי אימה ..ואין לי תחת ללכת עכשיו עד לספריית DVD..
הצעות,ערוצים,מישו?

וכל החברים שלי הולכים לסרט..

´למות ביום אחר´ ואני נשארת לבד..."בדד אלך..." טוב אני והטלויזיה ופחות..

netaK

New member
אני ב12

עושה מרתון סרטי אימה...ךמרות שזה כבר לא יום שישי....חחח התפוז המכני נחשב לסרט אימה? איזה סרטים כדאי לנו לקחת?

scooby4

New member
התפוז המכני...

שמעתי עליו, נראה לי שכן, אבל לא ממש, תראי, מה יקרה... :/ אני ממליץ על Halloween, ועל סיוט ברחוב אלם, או מגרש השדים 3 או 1, 2 לא ראיתי ..... :/, ומה עוד ??...... אממממ...... פריק שואו, לא תשרדו... :), ומה עוד.... יום שישי ה13, אבל חלק מהסרטים כאן קשים להשגה, בטח תשיגו אותם רק באוזן השלישית או משהו... אם לא אז תראו צעקה 1,3, בלי 2, 2 קקי... ואת אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון, יותר טוב מהראשון, מקרה נדיר... פרוייקט המכשפה מבלייר בטח ראיתם, אז אני ממליץ מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד על פרוייקט המכשפה מבלייר 2 !!! זה הסרט הכי מפחיד, אין, כל כך כיף לראות אותו. וזה לא משנה, אתם לא חייבים לראות את הראשון, זה גם כיף, שהם לא ממש קשורים אחד לשני, אין, זה סרט מומלץ ביותר !!!

netaK

New member
תודה רבה

מה הסיכויים שב11 יהיו סרטי אימה בבלוקבאסטר?

Evil Princess

New member
סיכויים קטנים מאוד...

אבל תמיד אפשר ללכת ולנסות. מקסימום אפשר לךהתפשר על סיפורי אימה ופיצה טובה. זה סבבה (:)

הרגע נגמר ´ליל המתים החיים´..

יש לכם עוד הצעות לסרטים בכבלים (תבל)? ו´ליל המתים החיים´ היה ...נחמד.. זאת הגירסה מ1990..

Evil Princess

New member
ב-YES שידרו רק את העורב 3

ולא שמו שום סרטים מפחידים אחרים. לפני 3 שבועות היה סופשבוע מפחיד..טיפשים...היו דוחים את זה קצת עד לסופשבוע הזה.

Evil Princess

New member
אני יודעת.........

ובכל זאת נכון שהיה עדיף שהם היו עושים את זה אתמול?

למעלה