וגם: Pulse ב-arte

../images/Emo123.gif ../images/Emo93.gif וגם: Pulse ב-arte

קודם כל, קבלו התנצלותי: התבלבלתי בין סנואי ווייט לבין טים רנוויק - רנוויק גם הוא גיטריסט שניגן גם עם ווטרס וגם עם הפלויד (בשנות השמונים והתשעים), והוא זה שהכיר אותם עוד מקיימבריג' - לא סנואי ווייט. ווייט אכן ניגן עם הפלויד עוד בשנות השבעים, בסיבוב ההופעות של Animals, כפי שכתבתי, אבל הוא לא מקיימבריג'. שנית: הקלטתי את Pulse מ-arte אתמול, ולמרות שהמכשיר וידאו שלי סרב לשתף פעולה מדי פעם, בכל זאת ניתן לראות את ההקלטה. זו בעצם הפעם הראשונה שאני רואה את Pulse בשלמותו, ללא קטיעות או קיצורים. אני שוב מתרשמת מהקליפים שעשה תורגרסון לשירים - לדעתי הדבר הכי טוב שהוא עשה עם הפלויד מעולם. אלו מכם שראו את Pulse, מה ההתרשמויות שלכם?

dimfo

New member
הקליפים באמת מהממים

אבל בכלל, כל הפירוטכניקה התאורה וכו. הופעה מצוינת, וידאו מצוין. גילמור נותר חד כמו לפני 20 שנה. כל השאר...

VeraLynn

New member
סנואי וייט

היה עם ווטרס בהופעה של אין דה פלאש ביחד עם עוד 2 גיטריסטים, צ'סטר קמן ואנדי פיירוות'ר לואו

כן, כי לא היה מתח באוויר

הכל התנהל על מי מנוחות כזה... תארו לעצמכם את ווטרס חוזר.. עושה פרצופים לשאר חברי הלהקה... יורק על הקהל... טוב, רק שהוא לא באמת מתנהג ככה יותר - בשנים האחרונות הוא נהיה יותר חתלתול מאשר נמר, על פי הדיווחים ועדותו-שלו.

כל שלושת הפלוידים ילידי קיימבריג'

הם חובבי
גדולים - בארט, ווטרס וגילמור.

למעלה