Axvenom

New member
../images/Emo123.gif

מפגש פורום (!) כזה אנחנו צריכים לקיים, אולי בחופשת חנוכה, אולי בלונה פארק תל-אביב, מה אתם אומרים?? מ.ש.ט - מוריה Silver Fox - לילך Negini Potter - יעל (אשת אקס המיסתורית
) the possessed one - אור lorien - שאני לא יודע עלייה כלום
יאקמו - מאיה assaf com - אסף הוא אסף (!) מה עוד אפשר להוסיף Digi Lista נייקו שכבר לא פה star_female שנעלמה לנו באופן מסטורי

star_female

New member
לא נעלמתי...

טוב, כן נעלמתי, אבל יש לי סיבה לזה. המחשב שלי התקלקל, ואני לא יכולה להתחבר עכשיו. אין לי הרבה זמן באינטרנט אז אני לא יכולה להיכנס לפורומים... (אני פה עכשיו כי קיבלתי מסר אישי, שזה בערך כל מה שאני בודקת בתפוז... אני מתגעגעת למחשב שלי ;-; ). אם יהיה מפגש פורום אני ממש בספק אם אני אוכל להגיע... אפילו לבדוק הודעות עכשיו אני בקושי יכולה. וקוראים לי טלי.^^

מ.ש.ט

New member
אני לא חושבת...

על מה יש לנו לדבר? חוץ מזה יעל לא הולכת! היא אמרה לי שהיא לא הולכת לדברים כאלה! ואני מכירה רק את לילך ויעל מפה! צריך לדבר יותר... להכיר יותר... צריך להיפגש בצ´אט! נקבע יום ושעה... וככה נוכל לדבר על עצמנו ולא על סדרה שאין על מה לדבר עליה...

lorien

New member
אמממ...

יש אנשים שגרים רחוק. בדרוםלמשל....אז זה לא ממש רעיון טוב, בהתחשב במה שקורא בארץ כרגע

Axvenom

New member
יש לנו הרבה על מה לדבר

רק פשוט אין לנו הזדנויות, ואני יכול להפריע לך באי סי קיו עכשיו... ולילך תמיד אפשר לשנות את המקום באיזה עיר את גרה??

Axvenom

New member
אופס

תעות שלי.. תעיתי בשם משתמש, באיזה עיר את גרה???

lorien

New member
בערד

ואני יודעת שיש הרבה על מה לדברץ הייתי מתה להפגש עם אנשים שאוהבים אנימורפס כמוני! מיאו! והייתי נורא רוצה לפגוש אותך! אתה נשמע נחמד נורא

מ.ש.ט

New member
איך קוראים לך? שכחתי...

ואני גם גרה בדרום כאילו דההה! ואצלי במושב ממש בטוח! ואפשר לעשות את זה באשקלון!

Axvenom

New member
באשקלון?! יש לי משפחה שם

אבל אני גר בפ"ת ואני צריך לקחת שתי אוטובוסים אני בעד! אבל יש משהו באשקלון, אולי בסופרלנד בראשל"צ, הייתי שם המקום הכי כיפי שהייתי בחיים שלי

מ.ש.ט

New member
אני ומאיר עשינו כמה סיכומים בנוגע ל

מפגש... הוא יהיה באשקלון כי ככה החלטנו... הוא יהיה בחנוכה לא בטוח באיזה יום... מי שלא יוכל לנסוע הביתה יוכל לישון אצל סבא וסבתא שלי... אלו בינתיים הסיכומים... ובנות! בואו! אחרת לא ירשו לי לצאת מהבית מטר עם הבנים!

lorien

New member
אממ....

יש עוד בעיה קטנה שנקראת "הורים". אני לא בטוחה שההורים שלי ירשו לי....
אני לא מאמינה שההורים של כולכם ירשו לכם. מה עושים?

Axvenom

New member
שכחת

שעדיין זה פתוח אני לא חושב שכולם יסגרו על אשקלון, אבל עם אתם רוצים אז בכיף...

אשקלון?../images/Emo188.gif

אין ממש סיכוי שאני אבוא אם זה יהייה באשקלון
חוץ מזה לא עדיף עיר עם קצת יותר פעילות? תל אביב עם הלונה-פארק והמימדיון וכל השאר, ראשון לציון עם הסופרלנד, או משהו כזה? לא שזה יעזור הרבה למצב שלי, בכל מקרה לא בטוח שאני אבוא... גם בגלל כל הקטע הזה שכולכם יכולים להיות מחבלים... (נו, אתם כאלה?
) רק אם אני אעבוד כמה שעות קשה על לשכנע את אימא שלי... באסה

assaf com

New member
מפגש?

כמה כבר יצא לנו לדבר בכלל....? חוצמיזה אני גר במקום תקוע ויש לי אוטובוס רק עד לתל אביב ניראה לי זה רעיון טוב שנעשה קודם איזה מפגשון בצ´ט...

למעלה