Just a Kid 3

New member
../images/Emo123.gif

הגיע יום שישי! מה שאומר שהגיע סוף השבוע! מה שאומר שהגיע הזמן לפינה השבועית- הכר את הפורום! והשבוע הקורבן השבועי הוא היא
אלינה, wanted dead or alive
תתחילו לשאול

Just a Kid 3

New member
שואלת...

שאלו הכרות:
גיל?
תאריך לידה?
תחביבים?
זמר?
זמרת?
להקה?
שחקן (לא מהרקיע)?
שחקנית (לא מהרקיע)?
סרט?
שיר?
חבר מועדף בלהקה?
באילו פורומים את עוד כותבת?
אילו עוד סדרות את רואה חוץ מהרקיע?
שחקן מהרקיע?
שחקנית מהרקיע?
דמות אהובה מהרקיע?
אהבת את השיר ששלחתי לך?
לשלוח לך עוד שירים של מסט?
שוקו, תה או קפה?
שוקולד או תפוזים?
תות או בננה?
תפוח או דובדבן?
מסטיק או טופי?
מה את חושבת על חברות הפורום?
מה את הכי אוהבת בפורום?
איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך?
מה היית עונה על השאלה הנ"ל?
איזו שאלה את לא רוצה שישאלו אותך?
מה היית עונה על השאלה הנ"ל?
יש לך שקל?
ושניים? ולסיום:
מה את חושהת עלי?
תהני!

../images/Emo113.gif עונה

גיל:17 ת.לידה: 19.9 תחביבים: מוזיקה, לקרוא, מחשב,לחלום על איטליה זמר: - זמרת:כריסטינה אגילרה להקה:באקסטריט בויז(הם חוזרים!!!) ובון ג'ובי:) שחקן: ג'וני דפ!
שחקנית: סנדרה בולוק סרט: מולאן רוג' שיר: "Runaway"- בון ג'ובי! חבר מועדף בלהקה: BSB- קווין, בון ג'ובי-כולם! פורומים: לפעמים מזהה שירים סדרות: בנות גלמור, ריימונד, שנות ה70, חברים, ג'ואן מארקדיה, חלום אמריקאי (יותר מדי זמן מול הטלויזיה
...) שחקן מהרקיע: שאלה אכזרית
גם בארי וגם דייויד
שחקנית מהרקיע: ג'סיקה
דמות אהובה...מרי ורותי
אהבת את השיר: מ.. עוד לא שמעתי אותו (מתביישת בעצמי) לשלוח עוד: לא דעת, לא שמעתי את זה עדיין (ממשיכה להתבייש בעצמי) שוקו,תה , קפה:
שוקולדד, תפוז: שוקולד!!! (כורה כרונית) תות או בננה: תות-בננה תפוח דובדבן: תפוח ירוק! מסטיק, טופי: מסטיק חברות הפורום: מאגניבות!!! הכי אוהבת בפורום: תמונות
שאלה שישאלו: מ... רוצה לבוא איתי לאיטליה? הייתי עונה: כן!!! שאלה שלא רוצה שישאלו: לא רוצה הייתי עונה: לא רוצה שקל: יש לי 2 שניים: ראה למעלה מה אני חושבת עליך: מותק (מפריחה נשיקה)

שאלות שלי../images/Emo29.gif

כי גם לי מגיע לתקוף אנשים מדי פעם
(ואני גם מודה שזה כיפי
) מה שלומך? איך עבר פסח? מה הדבר האחרון שאכלת? קולע או מיצ ענבים? יש לך בלוג? מה הסרט שאת אוהבת מאד? שחקנית אהובה? איפה את גרה(לא חייבת להגיד כמובן) באיזה כיתה את? מתי הבגרות הראשונה שלך השנה? באיזה עוד פורומים את גולשת? מאיפה הרעיון המדליק לניק הזה? למה ההורים שלך בחרו את השם אילנה? היית פעם בחו"ל? אם כן איפה? איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? מה את הכי אוהבת בישראל? מה את הכי אוהבת בישראלים?
מה התוכניות שלך לסופ"ש? את רעבה?(כי אני כן...
)

../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

מה שלומך: מתה. פסח: היה משעשע, נחמד וקצר... הדבר האחרון שאכלתת: תפוח! ירוק!! קןלע או ענבים:מ... קוקה יש לך בלוג: יאפ(הזכרת לי שצריך לעדכן אותו) סרט שמאוד אוהבת: מולאן רוג' שחקנית: סנדרה בולוק :) איפה גרה: ראשל"צ כיתה: יא בגרות ראשונה השנה: בעעע 9 במאי מחשבים
פורומים נוספים: זיהוי שירים, ומציצה לספרות לפעמים רעיון לניק: שיר ענק!!! של בון ג'ובי
למה בחרו אלינה: מ..אחותי בחרה כי הייתה לה בגן מישהי חמודה שקראו לה אלינה, ההורים הסכימו
היית בחו"ל: מ... המקום שממנו עליתי נחשב? אם כן איפה?: אם נחשב אז אזרבג'ין איפה היית רוצה להיות עכשיו: איטליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכי אוהבת בישראל: נותן הרגשה של בית הכי אוהבת בישראלים: חום, רעש.
ושהם שחורדינים לפעמים( אני אוהבת שחורדינים
) תוכניות לסופ"ש: ללמוד מחשבים, לצאת, לבקר את סבתא ומחשבים... רעבה: כן, אני תמיד רעבה
למישהו יש שוקולד??? מישהו?!?!

הרגע אכלתי שוקולדדדד../images/Emo29.gif

הרגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני

מה שמך ?
אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ?
מה המצב אחותי ?
מה את עושה כשאת קמה בבוקר ?
תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ?
אם לא מה ההבדל ?
כדורסל או כדורגל ?
לא נמאס לך לענות על שאלות?
את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ?
מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה?
איזה צבע את הכי אוהבת?
במבה או ביסלי?
איזה סוג סלולרי יש לך?
את עובדת ?
את עייפה ? עוד קצת
מה השעה ?
מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות)
מה את חושבת על חברי הפורום ? ואחרונה .....
נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו

קרייזי../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

שמי: קוראים אותי אלינה :) שם אחר: מ... אני אוהבת שלי, אבל אחר... אולי ניקול? מה מצב: כל טוב, מה איתך? מה את עושה כשקמה בבוקר: הולכת מקות עם השעון המעורר
תגידי ותאמרי: מ.... מ.... מ.... נגיד שכן אם לא: אבל זה כן! כדורסל או רגל: כדורגללללללללללללללל
לא נמאד לענות: לא:) לא תכעסי אם אמשיך לשאול: לא:) מה רוצה לעשות כשתיהיי גדולה: מ... מ...להקים חברת תקליטים (אבל אני יכולה להמשיך לרצות..) צבע: כתום! במבה או ביסלי: ביסלי סלולרי: מוטורולה את עובדת:תלמידה במשרה מלאה(גם זה עבודה) את עייפה? עוד קצת, מ.. לא עייפה :) מה את עושה עכשיו: שומעת reak me של another level (נוסטלגיה
) מה חושבת על חברי פורום: מאגניבים!! נכון ששמחה שסיימנו: מ.. מ... אני שמחה אם את שמחה

lady polegra

New member
שאלון לקורבן ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 20:06 002) שם: 003) תאריך לידה: 004) מין: נקבה 005) גובה: 006) צבע עיניים: 007) משקל: 008) מיקום: פ 009) איפה נולדת? 010) נכשלת במקצוע? 011) ביצפר: 012) מאוהבת? 013) חבר/חברה? 014) אם כן, שם? 015) כמה זמן אתם ביחד? 016) מה את לובשת עכשיו? 017) תעשי סקס לפני החתונה? 018) התאהבת פעם במורה? 020) מעשנים? 021) שותה? 022) סמים? 023) מפלרטטת? 024) צבע אהוב: 025) חיות אהובות: 026) סימני לידה: 027) מישהו כיסח אותך מכות? 028) מי החברים הכי טובים שלך? 029) הכית מישהו? 030) עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? 031) מישהו נתן לך סתירה? 032) הרבה באינטרנט? 033) ביישנית? 034) מתקלחת? 035) שונאת ביצפר? 036) יש לך חיים? 037) היתה לך פעם עבודה? 038) איך השיער שלך נראה עכשיו? 039) מהם הפרחים המועדפים עליך? 040) תעשי צניחה חופשית? 041) אוהבת לרקוד? 042) היית בחול? 043) אוהבת לטייל? 044) רדפו אחריך שוטרים? 045) סילקו אותך מביצפר? 046) השעו אותך? 047) היית רוצה לגור במקום אחר? 048) את מפונקת? 049) נמאס לך לענות לי? 050) את בטוחה? שעת סיום : Roses are red Violets are blue Honey is sweet But not as sweet as you

lady hear me tonight.. ../images/Emo113.gif

שעת התחלה: 23:50 שם: אלינה ת.לידה: 19.9 מין:נקבה- פעם אחרונה שבדקתי גובה: 168 עיניים:חום כהה משקל:מ...מ...מ...ככה. מיקום: על הכסא שלי איפה נולדת: אזרבג'ין (עכשיו תנסו להגיד א תזה) נכשלת במקצוע: מי לא? בצפר: הגן של נחום מאוהבת: נופ חבר: נופ, חברה:
שם:חבר: נופ, חברה:
יחד:
(מציתי את הפרצוף הזה, הא?) לובשת עכשיו: מ.. טרנינג, גופיה, (שניה אבדוק) סקס לפני חתונה: why not? התאהבת במורה: בעעעע לא! מעשנים: נופ שותה: נופ סמים: נגמלת מפלרטטת:
צבע: כתום! חיות: מ... קופיף וקואלה סימני לידה: חח שאלה חמודה: על כף הרגל כתם קטן
מישהו כיסח אותך במכות: עדיין לא חברים הכי טובים: 3 חברות שלי מהחטיבה ועוד אחת מכיתה א הכית מישהו: עדיין לא עם מי מדברת הכי הרבה בטלפון: חברים הכי טובים :) מישהו נתן לך סתירה: נופ הרבה באינטרנט: ממוצע כזה... ביישנית: לפעמים מתקלחת: יוצא פה ושם שונאת בצפר: נושא כאוב, קצת יש לך חיים: מדי פעם הייתה עבודה: קיץ שעבר חודש בערך איך השיער נראה עכשיו: ארוך שחור ומנופח (סטייל מוניקה(מחברים) עם לחות) פרחים מועדפים: להתחשב בעובדה שאני יודעת רק ורד, אז ..ורד. תעשי צניחה חופשית: בטח! אוהבת לרקוד: מאוד
היית בחול: בלה אוהבת לטייל: יאפ רדפו אחריך שוטרים: ברחתי סילקו אותך מבצפר: נופ השעו אותך: נופ (אני ילדה טובה
) היית רוצה לגור במקום אחר: מ.. אולי איטליה מפונקת: לפעמים נמאס לענות: נמנעת את בטוחה: don't push it שעת סיום: 00:04 שיר חמוט

למעלה