אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה!!!

מוותק

New member
../images/Emo124.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה!!!

וואווו... אני חייבת עזרה מכם... ואם אין עצות אז העובדה שמישהו קורא את זה מעודדת אותי... יש בחור, או אולי לא נקרא לו בחור כי בחור זה בד"כ אובייקט... והוא ממש לא. אז יש מישהו שהיה ידיד שלי, לפני כמה חודשים (לפני שממש הכרתי אותו) אפילו הייתי קצת "מאוהבת בו" או משהו כזה... אח"כ ירד לי מהעניין הזה לגמרי והיינו ידידים די בכיף. לאחרונה גיליתי את פרצופו האמיתי, וגיליתי שהוא ממש לא אדם כלבבי (מרוכז בעצמו, משקר כדי לצאת בסדר ומדבר יותר מדי על דברים שממש לא מעניינים (לא רק אותי, פשוט לא מעניינים) וחוצמזה הוא התחיל להיות קרציה,אבל ממש קרציה. כל יום טלפונים כל יום רוצה להפגש ואפשר לחשוב שאני לא עובדת 4-5ימים בשבוע ולומדת ושאין לי עוד חברים חוץ ממנו באמת... וכשאני לא יכולה (שזה תמיד) מתחילה סחטנות רגשית, וכשזה מגיע לסחטנות רגשית זה מבחינתי הסוף, את זה אני באמת לא מוכנה לסבול יותר. ואז חשבתי שאולי הוא פשוט מעוניין בי, וגם חברים שלי שראו אותנו יחד אמרו לי שזה כנראה המצב, והבנתי שהדרך היחידה לקטוע את הקרציות יתר שלו היא ע"י כך שאני אגיד לו שיש לי חבר. שהוא מכיר. אז אמרתי. זה עבד ל3 ימים בערך שהוא לא התקשר אבל אחרי 3 ימים הוא חזר להתקשר, ב 1 בלילה למשל. (אני באופן אישי מפסיקה להתקשר לידידים שלי ב 1 בלילה אם יש להם חברה....) בינתיים כשהוא התקשר לא עניתי לו כי כל פעם הייתי בעבודה, וגם לא חזרתי אליו כדי שיבין את הרמז.... לא מזמן הוא התקשר שוב, שלחתי הודעה שאני עסוקה והוא המשיך. אח"כ הוא התקשר שוב אמרתי שאני עדיין עסוקה.. הוא לא מפסיק.... אמרתי לו שאח"כ אני הולכת לישון אז הוא עוד ביקש שאני אתקשר בכל זאת כי לא דיברנו מלא זמן ואני יכולה לדבר איתו מהדרך... כמה אפשר ???!@??? מה לעשות ???? אני מתחרפנת !

בזוז

New member
חטפתי קוצר נשימה

מהתיאור הזה - זה ה - אבל ה-סיוט שלי. אנשים תלותיים וחונקים. אני אם כל מה שעשית לא עוזר (התעלמות מטלפונים, וכו') פשוט אומרת - שלא מתאים לי הצפיפות הזו, שאני נלחצת מזה וזקוקה לאוויר חופשי. שאני רוצה להוריד לבל מבחינת האינטנסיביות של המפגשים/שיחות וכל פעם מורידה עוד את רמת האינטנסיביות ואז או שהם מקבלים את הדין ונמשכת מערכת לא מלחיצה, או שהם מוצאים פראייר אחר לשבת לו על הוריד ומתנתקים ממני, או שאם כלום לא עוזר...אני לא יודעת עבורי הנ"ל עבד.. אולי צריך לעשות "פרידה" כמו מחבר להגיד לו במפורש שאת רוצה להפרד..?

F 5

New member
אין לך פה?

תגידי לו במפורש שאת לא מעוניינת, שזה מפריע לך. למה את מתחשבת בו כל כך כשהוא בעצם עיוור לצרכייך ורק האינטרס מוביל אותו? כמה חוסר רגישות מצידו וכמה חוסר פתיחות מצידך.

../images/Emo45.gif ו....../images/Emo31.gif

"תגידי לו במפורש שאת לא מעוניינת" אבל בנוגע לשאר ...ממש
על איזה התחשבות אתה מדבר? ואיזה אינטרס? איך הוא לא יהיה עיוור אם היא כל כך לא ברורה? אמת חוסר פתיחות ובגרות מצידה....מצידו זה לא חוסר רגישות...פשוט בילבול ואי הבנה.

מוותק

New member
זה לא שיצאנו או משהו כזה שאני יכולה

פשוט לחתוך את זה... מה אני יכולה להגיד לידיד שלי תפסיק להתקשר אלי אני לא מעוניינת שתהיה ידיד שלי יותר ? הוא אמור להבין שאם אני לא עונה לו ולא חוזרת אליו כבר שבוע וחצי, ואני אפפעם לא עושה דברים כאלה (והוא יודע) אז אני כנראה לא מעוניינת בקשר איתו.. ?!?

Vdrums

New member
טוב, אני אומר תתעלמי וזהו.

אם הוא לא מבין את זה אחרי והוא מתקשר כל הזמן ומטריד אז הוא אדיוט ופתטי לחלוטין. את לא אשמה שנפלת על בן אדם תלותי שלא מבין שלא רוצים את חברתו.

odeliaremos

New member
תעמידי את הדברים כמו שהם ../images/Emo24.gif

כמו שאת לא היתי רוצה שיפגעו בך אל תפגעי בו ותשחקי משחקים,תספרי שיש לך חבר או כל מיני דברים אחרים תהיי אמיתי קחי אתוו לשיחה שתפי אותו בתחושות שלך ואל תסגרי לעולם דלת תמיד תשאירי פתח אפילו לידידות טובה בינכם. אל תהיי מי שאת לא אלא תזרמי עם האמת שלך. מאחלת לך בהצלחה ותזכרי שסה"כ הוא אוהב אותך ורוצה את קרבתך שזה לא דבר רע. ועשי את ההפרדה בינכם בצורה יפה שלא תפגע בבחור

צאי מזה... זה לא הוא זו את!

הכי קל זה לזרוק על אנשים אחרים אחריות...להלביש על האחר תוית שנוחה למחשבות ולתפיסות שלנו ש"אנחנו הבסדר"... אז זהו שאת לא... במקום להתמודד כאדם בוגר .. לנהל שיחה ולומר ... תקשיב זה המצב...היה נעים להכיר... את מלכלכת עליו אם לעצמך ואם בפני חבריך 0(נראה כדי להרגיש טוב עם עצמך בענין). לפי התיאור שלך... זה לא סטוץ שנדבק אליך...היתה שם ידידות... משולבת בדברים אחרים - מצב לא ברור שפותח דלת רחבה של אי וודאות ובלבול. אולי הוא לא מבין מה קורה... וחושב שאולי עובר עליך משהו וסתם מנסה להיות חבר טוב? ואולי עובר עליו משהו והוא זקוק לך כידידה? אם את לא ידידה שלו ואת לא מעונינת בקשר - תבהירי זאת! רמזים לא תמיד מובנים... וגם אם הם רמזים ברורים הרבה פעמים הם יכולים להיות מובנים אחרת...לקבל משמעות אחרת בעיני המתבונן...ושוב אי הבנה. מקווה שתהייה לך הבגרות להתקשר ולנהל שיחה קצרה אך ברורה... רק לאחר שיחה כזו תוכלי לבוא בטענות שהוא "קרציה". ואל תאמרי "לא רוצה לומר...כדי לא לפגוע בו..." זה בולשיט... הסיבה היחידה שאת לא מנהלת את השיחה היא שקל לך יותר לא להתמודד.

הנה התשובה המקורית

טוב זה נורא פשוט , את רוצה לשמור אותו בגלל שזה מעלה לך את הביטחון העצמי לדעת שמישהו רודף אחריך , זה בכלל לא לפגוע בו , כנאמר "בולשיט" והצדק עם כבר ילדה גדולה , לא זה לא שקל לה יותר להתמודד , זה הביטחון והאגו , איזה שערוריה ! כן זה זה . ולקחת בגרות , זה דבר שבדרך כלל עושים אחרי זמן מה , אבל אולי גם בדרך שוכחים את העובדה שמדובר בנו , כאנשים שצריכים לקחת את האחריות על עצמנו , אז תראי מה את עושה , לוקחת את הטלפון , מתקשרת אליו , ואומרת לו שנשבר לך ממנו , שיפסיק למצוץ לך את הדם , ואם אפשר למצוץ אז לא לך שימצא, מישהו אחר! תתבגרי , תפנימי , ויהיה טוב , עד אז נשיקות , חיבוקים , ואישית אני לא מבין מה הוא מצא עניין באדם שהוא כל כך שקוע בעצמו , אישית מזמן הייתי בורח , אולי חשב שיקבל קצת סקס אחרי הכל ? אני בוטה ? סליחה .

מוותק

New member
אוקיי "הגיעו מים עד נפש"

צאו מזה, אני לא בת 6 ולכן אני לא כותבת פה דברים שאני לא מתכוונת אליהם. נורא קל לענות תשובות כאלה... הכי קל להגיד לי מה אני עושה לא בסדר כי אז אתה לא באמת עוזרים לי לפתור את הבעיה. ועוד יותר קל לנסות לדרוך עלי קצת, זה באמת מועיל ויותר חשוב מזה, זה שם אותך מעלי. אין לי שום צורך בחיזוקי ביטחון עצמי, ומבחינתי אם מישהו שאני לא מעוניינת בו רודף אחרי זה לא מחזק לי את הביטחון העצמי אלא מכניס אותי לדיכאון עמוק. ולי באמת לא נעים לגרום למישהו אחר כאב לב. כנראה שאתה מאלה שנהנים מזה, אבל לי זה עושה בחילה. אבל כנראה שאתה מכיר אותי מספיק טוב (?) כדי לדעת שזה באמת חסר לי לאגו או לביטחון העצמי. נכון, אני מכירה אנשים שאני לא מעוניינת בהם, גורמת להם להתאהב בי עד אין קץ ואז באה לקטר בפורום כדי לקבל עצות מאנשים כמוך. זהו זה מעלה לי את האגו. עלית עלי. אולי מחר אני אמציא מישהו כזה ?! גם כשאני קוראת הודעות של אנשים לפעמים בא לי להגיב בצורה הזו, אבל במקום זה אני מנסה לחשוב למה הם מתכוונים ואיך אני יכולה להציע להם את עצתי ולא איך אני יכולה להראות שהוא/היא טועים במה שהם עושים יש דרך להגיד כל דבר וחבל שזו הדרך שבה בחרת לומר לי את הדברים. ככה אני בטוח "אתפוס ממך" ואתייחס למה שכתבת. כנראה שזה חיזק לך את האגו לרדת עלי בהודעה שלך, ואז להגיע לרגע הגדול בו לחצת על "שלח". לא ככה ?

שאלת...ענו לך...

יותר מ- 5 אנשים הסבירו לך כאן שהדבר הראוי הוא לנהל איתו שיחה. אמת לא כולם... ענו לך בעדינות...אבל גם הודעתך הראשונה לא היתה כל כך עדינה כלפי אותו בחור ... ומה לעשות יחס גורר יחס. ורק שאלה קטנה לי אליך? למה בעצם לא לנהל איתו שיחה קצרה שתסיים את כל הסיפור? תאמיני לי אנשים נפגעים כאשר הם מרגישים אי וודאות לא מבינים מה קורה ובמקום לקבל תשובה משחקים איתם...זה פוגע הרבה יותר מאשר ... משפט פשוט: תראה היה נעים להכיר אבל לא מתאים לי... מאחלת לך בהצלחה

מה את רוצה ?

בואי נחזיר אותך למה שרשמת למעלה , אולי עייפת מלקרוא .. אז העתקתי את דברייך , הוספתי גם פסיקים , וקצת ניקוד ככה , שיהיה יפה בעין. יש גם כוכבית ומספר ,ככה שתדעי לאיפה לרדת , כשאני יורד עליך ומספר לך כמה את לא בסדר .. אם לא הבנת משהו , תמיד תוכלי לשלוח או מסר אישי , או לכאן שכולנו נקרא. "גיליתי את פרצופו האמיתי, וגיליתי שהוא ממש לא אדם כלבבי (מרוכז בעצמו, משקר כדי לצאת בסדר , ומדבר יותר מדי על דברים שממש לא מעניינים , לא רק אותי, פשוט לא מעניינים *1. וחוצמזה הוא התחיל להיות קרציה,אבל ממש קרציה. כל יום טלפונים כל יום רוצה להפגש ואפשר לחשוב שאני לא עובדת 4-5ימים בשבוע ולומדת ושאין לי עוד חברים חוץ ממנו באמת... וכשאני לא יכולה (שזה תמיד)*2 מתחילה סחטנות רגשית, וכשזה מגיע לסחטנות רגשית זה מבחינתי הסוף, את זה אני באמת לא מוכנה לסבול יותר.*3והבנתי שהדרך היחידה לקטוע את הקרציות יתר שלו היא ע"י כך שאני אגיד לו שיש לי חבר*4. שהוא מכיר. אז אמרתי. זה עבד ל3 ימים בערך שהוא לא התקשר אבל אחרי 3 ימים הוא חזר להתקשר, ב 1 בלילה למשל. (אני באופן אישי מפסיקה להתקשר לידידים שלי ב 1 בלילה אם יש להם חברה....) *5בינתיים כשהוא התקשר לא עניתי לו כי כל פעם הייתי בעבודה, וגם לא חזרתי אליו כדי שיבין את הרמז.... לא מזמן הוא התקשר שוב, שלחתי הודעה שאני עסוקה והוא המשיך. אח"כ הוא התקשר שוב אמרתי שאני עדיין עסוקה.. הוא לא מפסיק.... אמרתי לו שאח"כ אני הולכת לישון אז הוא עוד ביקש שאני אתקשר בכל זאת כי לא דיברנו מלא זמן ואני יכולה לדבר איתו מהדרך...* כמה אפשר ???!@???* מה לעשות ????* אני מתחרפנת !* *1 מי את שתקבעי מה שעובר על ליבו לא מעניין אף אחד ? את כל כך מקובעת בעולם שלך ? או שרק העולם שלך נחשב? *2ש. אם את לא יכולה אפעם , אז למה בדיוק את מושכת את זה ? 2.ת. בגלל שטוב לך עם העובדה שמישהו רודף או מחזר בצורה שנה מעט. 3*סחטנות , איזה סחטנות , זאת שמבקשת את הידידות שלך , אז הבנאדם מאוהב , זה רע ? זה שהוא מוצץ את הדם זה לא בסדר , אבל את חושפת לו את הצוואר שלך , עכשיו שתשאלי את עצמך למה ? *4עכשיו זה מאוד פשוט לשקר פתאום , פתאום כל היופי של הנאמנות החברותית של העולם , והמושג מוסריות אישית נעמה קליל , פששש איך עושים את זה? 5.קבלי ח"ח , באמת .. את מגדילה ראש לפעמים , זה כבר טוב .. למרות שאין שום קשר בין שעות לחבר וחברה . אם את צריכה מישהו דחוף לא תגידי אני צריכה את חברה שלך דחוף , אבל את יורדת מזה , בגלל שחבר שלה יושן אצלה . (וגם אם אני מוציא דברים מהקשרם , בא לי , מה רע? אני אמשיך את השיחה הזאת לאין ספור , ארד עליך קשה,את הביטחון העצמי ארכוש תוך כדי .. , וכולנו שמחים לא ? 6* שאני אמשיך ? אין לי כוח בדיוק חזרתי מהעבודה , פשוט תתקשרי אליו , ותסיימי את זה , מי יודע , אולי באמת תוך כדי ההודעה הזאת , תתקשרי אליו , יש סיכוי שתרדי מהענן שלך , אל שלו , ככה במקום לשלוח לו אס אם אס ? עוד שניה אני לוחץ על "שלח" יוווווו!!!! איזה סבבההה! נ.ב. הנה תמונה שתרגיע את כולנו :)

למעלה