אדוארד פתח חברת הפקות

מיצי007

New member
../images/Emo124.gifאדוארד פתח חברת הפקות../images/Emo70.gif

לפני כשבוע דווח על כך שאדוארד פתח חברת הפקות,לסרטים כמובן,עם חברו הטוב סטוארט בלומברג ועם אחיו הקטן ג'יימס(נו באמת אדוארד,תחלוק איתנו את חברי המשפחה שלך! אם אתה סנוב אז אולי אחיך הצעיר לא יסרב לאיזה סטוץ קטנטן עם המעריצות שלך
). אדוארד נהנה כנראה כתפקידו כמפיק והרי כפי שזכור לכן הוא הפיק כבר את סרט הבכורה שלו,לשמור אמונים ובדרך יש לו עוד כ-5 סרטים שאותם הוא מתכנן להפיק. לחברת ההפקות החדשה קוראים Class 5 וכבר אנחנו יכולים לצפות לבכורה המשותפת של החברה בסרט Motherless Brooklyn שעליו סטוארט ואדוארד עובדים, וכפי שזה נראה אדוארד יככב בסרט ויביים אותו. בינתיים,חברת ההפקה הזאת תפיק גם סרטי מדע וטבע אותם אדוארד ינחה ויקריין(לפחות נשמע את הקול שלו,גם זה משהו). חברת ההפקה הזאת תעבוד תחת אולפני יוניברסל שמשם זורם בעצם כל הכסף. אז מה אתן אומרות?

swirrrly

New member
סתם.. ../images/Emo118.gif

סרטים שיוצאים מהמוח שלו צריכים להיות מעניינים
כאילו שאני בכלל מבינה מה זה חברת הפקות
בכל מקרה... אני רק מקוה שהשתן לא עלה לו לראש.. אחרי כל ההילולים שנותנים לו

SoundsOfSilence

New member
אתן יודעות מה זה אומר?!

הוא לא הולך להיות פוליטיקאי!!!!! הוא לא ימכור את נשמתו לשטן!!!! איזה כיף יהיו עוד סרטים עם אדי! חחחחחחח הרג אותי הקטע עם הסרטי מדע וטבע... חחחחח היפי חמוד

מיצי007

New member
כן,אכן...

לפחות הוא דחה את זה קצת שהוא יהיה זקן יותר הסרטי מדע וטבע זה כזה סמוצ'י מצידו

פנינושה

New member
אני אשמח אם יהיה ערוץ מדע וטבע

בכיכובו של אדוארד שישדר 24 שעות ביממה כולל שידורים חוזרים. בכל שעה שתזפזפו תקבלו אדי במיטבו סמוצ'י שכזה...

OfrikiG

New member
חשבתי על משהו

חשבתי שאולי צריכים לעשות ערוץ שהוא כולו אד - סרטים, ספישלים, ראיונות וכד'. אבל אז חשבתי שיש לזה שני צדדים - הצד הטוב - אני לא חושבת שיש צורך להסביר
הצד הרע - כל דקה שיהיה אד בטלוויזיה ואני לא אראה, אני ארגיש פספוס... למרות שזה כמובן נשמע כרעיון מושלם, לא הצלחתי להגיע למסקנה קונקרטית בנושא

swirrrly

New member
אתם חושבים ששאלתי סתם?! ../images/Emo118.gif

שאני נהנית להפגין את הבורות שלי ??! (כן, לשאלה השניה). :| ;[

swirrrly

New member
טוב אל תגיבו. ../images/Emo118.gif

סתם התחשק לי לא להיות צבועה(?) לשם שינוי...

SoundsOfSilence

New member
כן!!!! ערוץ אדי!!!!

אני פשוט אקנה עוד טלויזיה ואקליט נונסטופ. חוץ מזה אני בטוחה שיהיו שידורים חוזרים ככה שאפשר יהיה לעשות הפסקה מדי פעם. הנה בעיה נפתרה.

למעלה