אדווה היא המואדמת הבאה שלנו בפורום

../images/Emo124.gif אדווה היא המואדמת הבאה שלנו בפורום

אז ככה הבטחתי שתהיה רוטציה בהאדמה הנוספת שיש לנו, נכון? את גל המדהים [שאני שרופה עליו וכולם יודעים], תחליף החל מהיום אדווה. [יש כבר רשימה של הבאים בתור, אבל אדווה מקבלת זכות ראשונים]. נימוקי הבחירה: אדווה מקפידה להיות פעילה בפורום כל יום. משתתפת בהצבעות, מגיבה להודעות של אחרים ומגולשת אקראית הפכה לקבועה. אני מעריכה ואוהבת את אדווה [גם את זה כולם יודעים]. המשתתפת הבאה שתזכה להאדמה היא לאה. למה? לא צריך לנמק בכלל. לאה תורמת , לאה משתתפת, לאה היא... כפרה! מי שיראה נוכחות, יקבל. ד.א..... רשימת הכתובות המלאה של מי ששלח ורצה את הסינגל "ממריאים" תשלח היום לפופ ארט. חכו כשבוע ותקבלו. אני הבטחות מקיימת. יאללה... יום נפלא ואוהב. לא אהיה כאן היום עד הערב, אני בטיפול יום בהדסה, אבל אחשוב עליכם כל רגע. אני בפון, למי שצריך אותי דחוף.
ארי.

לילו BD

New member
יאא , מזל טוב !! ../images/Emo65.gif

אין ספק שזו בחירה טובה ! המון , המון הצלחה
כל הכבוד : ]
גם לאדווה וגם ללאה

מזל טוב אדווה:)

אריאלה עם כבר את מדברת על דברים ששולחים מה עם הקטלוגים החתומים שאמרת שתשתלחי לנו הם עוד אצלך?

../images/Emo12.gif מאיפה זה בא עליי!?

יו. אני אדומה. בחיים לא הייתי אדומה
אני כחולה.
תודה רבה אריאלה, כולם
אשתדל להיות ראויה ל'תואר'...
ומזל"ט ללאה

ממוש,הכל בסדר, זה רגיל אצלי.

בגלל כל מה שעברתי אני חייבת לעבור מיליון בדיקות ופעם בשבוע אני באישפוז יום, אבל הכל ממש בסדר. זה רק על מנת שארגיש טוב יותר. אוהבת אותך מאמוש.

העיקר שזה עבר../images/Emo70.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

אני בטוחה שהכל יהיה בסדר
באיזה שבוע את בכלל?

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifיאאאאאאאאאאא DD:

אדוווווווה D: חחח מתאים לך גם כחול וגם אדום! ^___^ מזל טוב!
אל תשכחו מי הביאה אותה , כן ? XD

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifרגערגערגערגערגע , סטווווווופ

אני?!
אני כזה קראתי רק את החלק הראשון ואז את החלק השני.. XD אני ? כפרה? למה לזרוק עוף עליי? אנחנו ביום כיפור ? מה עשיתי?
חח סתם . אומגד ,פעם ראשונה שאני אהיה אדומה.
רגעעעעע :| אני שלחתי תכתובת לממריאים?! :|:|:|:|:| כי אני כבר לא זוכרת

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifיאאאאאאאאאאאאאאאא

אדווה נהייתה זיקית מחליפה צבעים!D::

למעלה